THEMACHINE Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μια απο τα ιδια αλλα με FREE Delivery. Free delivery είχα βάλει αλλά το στέλνουν με UPS courier. Το κάνουν καμιά φορά αυτό αν είναι μεγάλο το κουτί.
Salvation81 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Και θα το εχουμε αυριο ? Και FREE και UPS και Express ? Κατι δεν μου καθεται καλα... Με λιγα λογια δεν νομιζω να το εχουμε αυριο, το Express Saver ειναι next day delivery αλλα στην ιδια χωρα. Ειπα και εγω.
THEMACHINE Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Και θα το εχουμε αυριο ? Και FREE και UPS και Express ? Κατι δεν μου καθεται καλα... Με λιγα λογια δεν νομιζω να το εχουμε αυριο, το Express Saver ειναι next day delivery αλλα στην ιδια χωρα. Ειπα και εγω. Delivery Estimate: 4 Jan 2012 Αυτό γράφει σε μένα. Κάνε track και θα δεις.
Salvation81 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Στο track δεν μου βγαζει το estimate....Και ειναι ακομα στην Αγγλια. Οκ τωρα μου το εβγαλε, για να δουμε. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2012 από Salvation81
ipal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 εσυ ποια πηρες, την διαφανη λαμπα? οσοι πηρατε πρωτη φορα απο αμαζον, συχνα την πρωτη στη στελνει με courier. ειδικα αν ειναι μεγαλο κουτι πανω απο 1kg.
Salvation81 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ναι την Διαφανη, φαινοταν πιο ωραια απο την μαυρη. Βασικα πρωτη φορα που μου στελνουν με UPS και εχω αγορασει πολλες φορες, απλα αυτο το κουτι ειναι μεγαλο και ευθραστο γιαυτο μαλλον. Μολις το παρελαβα....Πολυ καλο αλλα για να καλυψει ενα δωματιο πρεπει να το βαλεις σχετικα χαμηλα και δεν βολευει. Γενικα ομως σουπερ για τα χρηματα του Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2012 από Salvation81
mc01319 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Πηρα και εγω μια. Σε ευρώ σας βγαίνει στα 70?
morfeas-dsl- Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Νομιζω λιγο πιο κατω ειχε βγει. Διαλεξες super saver delivery στο τελος?
MacPhisto Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 εμενα γιατι μου βγαζει οτι εχει τελειωσει.....
morfeas-dsl- Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 τελειωσε πριν απο 2 λεπτα. Κανε refresh αμα ενδιαφερεσαι μηπως και δεν ολοκληρωσει την παραγγελια του κανεις.
morfeas-dsl- Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 τελειωσε πριν απο 2 λεπτα. Κανε refresh αμα ενδιαφερεσαι μηπως και δεν ολοκληρωσει την παραγγελια του κανεις.
mc01319 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Νομιζω λιγο πιο κατω ειχε βγει. Διαλεξες super saver delivery στο τελος? Ναι, super saver delivery, αλλα ειχα ενεργοποιημενο το EUR converter. Οπως και να εχει ευτυχως το πρόλαβα. Ευχαριστώ
MacPhisto Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 καλη αγορα και σε super τιμη....να τη χαρουν οσοι την προλαβαν....next time εγω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα