Προς το περιεχόμενο

Philips LivingColors 46 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο youtube που το ειδα παντως φωτιζει ενα μικρο δωματιο σχετικα ανετα.

κατι ενδιαμεσο, στο υπνοδωματιο που εχω τα 10watt πρεπει να το χαμηλωσεις αρκετα για να κοιμηθεις, στο σαλονι φωτιζει καλα μια γωνια.πιστευω τα 15 θα ειανι αρκετα δυνατα, εναν τοιχο να τον καλυπτουν...εε δε θες και περισσοτερο.. ;)

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτο πηρα με 70 ευρω στο black friday ειναι λιγοτερα watt αλλα πιο ομορφο και δεν πιανει χωρο.. αν θελει κανεις εχω 2 στο λογαριασμο μου απο τις αλλες λαμπες, δεν ξερω για ποσο αλλα ας μου πει αν θελει κανεις να τις παρω. βεβαια απο 15 φλεβαρη και μετα λεει shipping

Δημοσ.

..αν θελει κανεις εχω 2 στο λογαριασμο μου απο τις αλλες λαμπες' date=' δεν ξερω για ποσο αλλα ας μου πει αν θελει κανεις να τις παρω. βεβαια απο 15 φλεβαρη και μετα λεει shipping[/quote']

στις εχει χρεωσει στη καρτα σου? αν τις πηρες αφου τελειωσαν ειναι το ιδιο με το να τις παραγγειλει καποιος τωρα.

Δημοσ.

στις εχει χρεωσει στη καρτα σου? αν τις πηρες αφου τελειωσαν ειναι το ιδιο με το να τις παραγγειλει καποιος τωρα.

ειμαι στην τελευταια καρτα και μου λεει quantity 2 τιμη 112.74, ειχα μια πριν και μια εβαλα λιγο πριν αλλαξει η τιμη...

Δημοσ.

στο καλαθι λες τωρα Ή εβαλες παραγγελια?

btw η τιμη amazon δεν αλλαξε ακομα, αλλα τελειωσαν κ τα 2. οι τιμες 118 & 78 ειναι απο αλλους πωλητες που εχουν στοκ τωρα.

Δημοσ.

ε τοτε ισχυει αυτο που ειπα και πριν. οτι οποιος θελει τα χτυπαει και τωρα. και περιμενει μπας και ερθουν.

αρχικα φαινοταν οπως το πες οτι εχεις πληρωσει απ το απογευμα που ειχε στοκ και δεν θες και τις 2! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...