MasterX Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 πόσο βγαινει σε ευρω; ταχυδρομικα για Ελλάδα; δεν εχω ψωνισει ποτέ απο amazon.... ειναι καλη φαση (εγγυησεις και τα σχετικα
ipal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 επεσε το Gen2 στις 55£ σημερα. ειναι το κανονικο: http://www.amazon.co.uk/Philips-LivingColors-Colour-Changing-Control/dp/B002YK5N38?SubscriptionId=AKIAJ7T5BOVUVRD2EFYQ&tag=camelcamelcam-21&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B002YK5N38
Holden1974 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 επεσε το Gen2 στις 55£ σημερα. ειναι το κανονικο: http://www.amazon.co.uk/Philips-LivingColors-Colour-Changing-Control/dp/B002YK5N38?SubscriptionId=AKIAJ7T5BOVUVRD2EFYQ&tag=camelcamelcam-21&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B002YK5N38 Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Το παράγγειλα (μου χρέωσαν 76€ με μεταφορικά). Μου φαίνεται καλή τιμή!
KoGi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Το παράγγειλα (μου χρέωσαν 76€ με μεταφορικά). Μου φαίνεται καλή τιμή! Κακως... η παραγγελια επρεπε να σου δειχνει τελικη τιμη τις 56,37 λιρες. Δεν επελεξες FREE Super Saver Delivery στο delivery speed? Αν οχι, ακυρωσε την και ξανακαντην....
nek4d Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 παλι σε εξοδα μας βλεπω... (η πιο χαμηλη τιμη ιστορικα στο amazon, thxs ipal
ipal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 παλι σε εξοδα μας βλεπω...(η πιο χαμηλη τιμη ιστορικα στο amazon' date=' thxs ipal [/quote'] και εγω το ειδα στη καμηλα και νομιζα οτι ηταν το mini . λογικα θα ξεπουλησει πολυ συντομα. ηδη πηγε #1 στα bestseller. ποια πηρατε, Clear H' Βlack? UP: το Black ξεπουλησε..
Salvation81 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Το χτυπησα και εγω, το ζητημα ειναι το ποσο δυνατο ειναι και για ποσα τετραγωνικα. Το εχει κανεις ?
Holden1974 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Κακως... η παραγγελια επρεπε να σου δειχνει τελικη τιμη τις 56,37 λιρες. Δεν επελεξες FREE Super Saver Delivery στο delivery speed? Αν οχι, ακυρωσε την και ξανακαντην.... Σε ευχαριστώ πολύ, δεν είχα βάλει FREE Super Saver Delivery (3-10 business days)! Όπως τα είπες, 56,37 λίρες. Ελπίζω να προλάβουν να την ακυρώσουν (αλλιώς με βλέπω με 2)! EDIT: Μόλις έλαβα μήνυμα ακύρωσης, και επιβεβαίωση της νέας αποστολής με Super Saver. Και πάλι ευχαριστώ!
Konstantin77 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 εχει βγει καινουριο μοντελο αλλα αποτι ειδα η μονη διαφορα ειναι το τηλεκοντρολ. εχω παρει 2 κονικά (τα καινουρια) με 70ευρω αλλα αποτι ειδα ειναι 10watt και αυτα ειναι 15watt. αμα ανταποκρίνεται στην αντιστοιχη αποδοση στη φωτεινοτητα ειναι πολύ καλά!
ipal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 εχει βγει καινουριο μοντελο αλλα αποτι ειδα η μονη διαφορα ειναι το τηλεκοντρολ. εχω παρει 2 κονικά (τα καινουρια) με 70ευρω αλλα αποτι ειδα ειναι 10watt και αυτα ειναι 15watt. αμα ανταποκρίνεται στην αντιστοιχη αποδοση στη φωτεινοτητα ειναι πολύ καλά! για πες, το χρωμα του πλαστικου ειναι μονο αισθητικο (δε παιζει ρολο στη λειτουργια δλδ) ?
giorginho Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Ξερει κανεις τι διαφορα εχουν οι κωδικοι 69143 και 69171? Το "φθηνο" gen2 του αμαζον ειναι το 143 και λεει και αυτο 15W, οποτε τι παιζει τελικα; Στο ελληνικο site της philips φαινεται λες και το 143 ειναι προηγουμενο μοντελο!
ipal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 ειναι προηγουμενο (2009). γιαυτο επεσε η τιμη. αλλαξε το control στις καινουργιες. αλλα απο οτι φαινεται το σωμα ειναι το ιδιο.
kage Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 to mini σιγουρα ειναι για πεταμα.το κανονικο αυτο που ναι και στην προσφορα μην περιμενετε να φωτισει το δωματιο...μια γωνια φωτιζει. για gen2 γραφω.
Konstantin77 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 για πες, το χρωμα του πλαστικου ειναι μονο αισθητικο (δε παιζει ρολο στη λειτουργια δλδ) ? να σου πω, επειδη τα κοιταω καιρο χωρις να τα εχω αγορασει, το πλαστικο φαινεται εντιπωσιακο και ναι ειναι μονο για θεμα τι ταιριαζει στο χωρο, ειναι λιγο πιο ασχημο απο κοντα. ισως το μαυρο να δειχνει λιγο λιγοτερο. ενταξει γιαυτη την τιμη δε το συζηταμε αλλα ισως δεν ειναι σα στολιδι απο μονο του οπως φαινεται. οχι οτι ειναι ασχημο, καταλαβαινεις..κατι ενδιαμεσο
Salvation81 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 to mini σιγουρα ειναι για πεταμα.το κανονικο αυτο που ναι και στην προσφορα μην περιμενετε να φωτισει το δωματιο...μια γωνια φωτιζει. για gen2 γραφω. Στο youtube που το ειδα παντως φωτιζει ενα μικρο δωματιο σχετικα ανετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα