naturegodtm Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας παιδια , για σου Ipal . αγορασα πριν καποιες μερες απο amazon το lenovo s205 e450. πήγα σχολή και ήμουν ο μόνος που δεν έπιανα , οι αλλοι έπιαναν τουλάχιστον 3-4. κατω στη βιβλιοθήκη δεν έπιανα καθόλου . οι άλλοι πιανανε. ε και δοκιμασα σπιτι συγκριτικά με ένα αλλο λαπτοπ vaio και υπήρχε μεγαλη διαφορα σε μακρινες αποστασεις μέσα στο σπίτι . E επικοινωνησα με amazon.co.uk με chat . ευγενέστατοι , μου λένε στείλε το και 8α πάρεις refund . Ε και το σκεφτομαι ακόμα κοντινές αποστασεις , είναι ok to wifi , οσο αυξανεις απόσταση σκουρένουν τα πραγματα συγκριτικα με άλλα. το πληκτρολόγιο κορυφη , επειδόσεις πολύ καλες . με χαλάει όμως , άμα κάνω resize τον σκληρό(για εγκατασταση ubuntu πχ) , θα χαλάσω κάποια λειτουργια για επαναφορα εγκαταστασης λειτουργικού(okr). και η μπαταρία μετρια σε σχέση με το dm1 όπως λένε που σκέφτομαι να παραγγείλω. Αρα θα ήθελα την πολύτιμη συμβουλή σας. να το γυρίσω ή όχι? αμα το γυρίσω για αυτο το dm1 τί λετε? ξέρετε αν αυτα τα hp θα έχουν πρόβλημα άμα θέλωνα κανω install άλλο os? http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=17847&catid=19 ξέρετε αν αυτα τα hp θα έχουν πρόβλημα άμα θέλωνα κανω install άλλο os? δηλαδη να χάσουν κάποια λειτουργία ?
ipal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Σε ολα το ιδιο θεμα θα εχεις με το hdd. Ολα πια νομιζω εχουν απο 1 hidden. ΗP που ειχα ειχε αλλα 2 hidden partition. Για linux πρεπει να ψαξεις να βρεις τους drivers. Καποια ειναι ΟΚ, απο driver, αλλα οχι. Οσο για το wifi τι chip εχει? αν ολα τα αλλα σου κανουν μπορεις να το αλλαξεις η να βαζεις ενα στικ με κεραια οταν θελεις να πιανεις μακρια. Οι αλλοι που λες τι chipset εχουν? To HP ειναι αυτο? http://www.pixmania.gr/gr/gr/r/HP-PAVILION-DM1-4027SA-QJ516EA Παρτο απο κει να σου ερθει πιο φτηνα. Απο εξω τα φερνει και αυτος νομιζω. Δες ποιο απ τα 2 παιρνει ubuntu αλλα νομιζα δε ηθελες DM1 γιατι ζεσταινεται. Και εχει και μικρο hdd, γιαυτο ειναι πιο φτηνο (τοσο που κανουν σημερα οι δισκοι)
naturegodtm Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Σε ολα το ιδιο θεμα θα εχεις με το hdd. Ολα πια νομιζω εχουν απο 1 hidden. ΗP που ειχα ειχε αλλα 2 hidden partition. Για linux πρεπει να ψαξεις να βρεις τους drivers. Καποια ειναι ΟΚ, απο driver, αλλα οχι. Οσο για το wifi τι chip εχει? αν ολα τα αλλα σου κανουν μπορεις να το αλλαξεις η να βαζεις ενα στικ με κεραια οταν θελεις να πιανεις μακρια. Οι αλλοι που λες τι chipset εχουν? οταν λες οι άλλοι , εννοείς αυτούς που επιαναν το λαπτοπ τους κανονικά ? δεν ξέρω , πηγαινα πάνω απο το κεφαλι τους και τους έλεγα ποσες μπαρες έχετε ενώ εγω δεν έπιανα καμια η μια. Αμα τους ρωταγα ένα ένα , "συγνώμη τι καρτα δικτύου έχετε?", θα με κυνηγάγανε. Δεν θα ήταν καλύτερο να το γυρίσω πίσω και να πάρω αυτό στο link , απο το να κουβαλάω stickakia ?είναι και το dm1 που το βρίσκεις καλό αλλά με 320 gb
ipal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Ε ναι αφου δε σου κανει το γυρνας.Αυτο ειναι το καλο με το amazon. Τωρα τι να παρεις ...εσυ αποφασιζεις. Τελικα ποιο wifi εχει εσενα για να ξερουμε οτι ειναι χαλια? υπαρχουν καποια chip (πχ Intel 1000) τελειως μαπα. Ασχετο, μηπως ειχες κλειστο το wifi? Μπορεις να αλλαξεις και καρτα με €8, σε lenovo που ειχα ηταν προσβασιμη κανονικα. Αλλα αν δε ξερεις αστο.
naturegodtm Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 το s205 ανοίγει δυσκολα εχει πολλές βίδες , αλλά άμα το κάνω αυτο χαλάω εγγυηση , και επίσης η μπαταρία του σε σχέση με το dm1 δεν είναι τοσο καλή εμενα έχει καπιο ralink , χαχα όχι ήταν ανοιχτο έπιανε 0-1 μπαρα. την επιλογή σχετικα με το dm1 και την τιμη πως τη κόβεις, και το σχετικό καταστημα
ipal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 εμενα έχει καπιο ralink , χαχα όχι ήταν ανοιχτο έπιανε 0-1 μπαρα. την επιλογή σχετικα με το dm1 και την τιμη πως τη κόβεις, και το σχετικό καταστημα η ralink βγαζει τις μισες wifi... Αλλα αστο. Τα ιδια ειναι σχεδον. ξαναδες τα review http://h20435.www2.hp.com/t5/The-Next-Bench-Blog/The-Evolution-of-the-Pavilion-dm1/ba-p/70455 , πραγματικα δε ξερω γιατι νομιζα το dm1 δε σου εκανε. Τιμη οσο το αλλο. ιδια cpu, οθονη. Ολα σχεδον ιδια. Παρτο για τελικη δοκιμη... Το καταστημα ρωτα τον xristoforos, νομιζω το ξερει. Θελει ψαξιμο απο που τα φερνει τα laptop...
naturegodtm Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 είδα κάποιο updated review όπου έπεσε η θερμοκρασία, ε για τοσα καλα review και με καλη σχετικα υποστηριξη απο ubuntu όπως διάβασα το ξανασκεφτηκα , το pixmania είναι καλο εγγυημένο? έκανα κάποιο search gia xristoforos ,αλλά μου βγάζει πολλά ποιον λες ακριβώς .Αμα θέλω να κάνω dual boot δηλαδη θα πρεπει να χάσω τη λειτουργία και μαλλον πρέπει να χαλάει η εγγύηση .
ipal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 είδα κάποιο updated review όπου έπεσε η θερμοκρασία, ε για τοσα καλα review και με καλη σχετικα υποστηριξη απο ubuntu όπως διάβασα το ξανασκεφτηκα , το pixmania είναι καλο εγγυημένο? έκανα κάποιο search gia xristoforos ,αλλά μου βγάζει πολλά ποιον λες ακριβώς .Αμα θέλω να κάνω dual boot δηλαδη θα πρεπει να χάσω τη λειτουργία και μαλλον πρέπει να χαλάει η εγγύηση . Δεν εχω ψωνισει ποτε, αλλα ειναι εγγυημένο. Αλλαγες δε ξερω αν κανει(δε νομιζω). Για το ελληνικο ρωτα τον xristoforos89. Δε χανεις την εγγυηση αν βαλεις ubuntu. Απλα 8α χασεις το restore λογικα, εκτος αν εισαι ασος στo partition.
naturegodtm Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δεν εχω ψωνισει ποτε, αλλα ειναι εγγυημένο. Αλλαγες δε ξερω αν κανει(δε νομιζω). Για το ελληνικο ρωτα τον xristoforos89. Δε χανεις την εγγυηση αν βαλεις ubuntu. Απλα 8α χασεις το restore λογικα, εκτος αν εισαι ασος στo partition. κακό αυτο , αν και νόμιζα ότι άμα το κάνεις resize δεν σβήνετε τπτ
ipal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Θα το δεις στη πραξη τι θα παιξει. Αλλα για Εγγυηση καμμια σχεση.
naturegodtm Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Θα το δεις στη πραξη τι θα παιξει. Αλλα για Εγγυηση καμμια σχεση. το λέω αυτο γιατί είδα στο skroutz κακιες κριτικές
ipal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Για το φορματ ελεγα εγω! Για το pixmania λες? Οτι ειναι αξιοποιστο ειναι, ειναι του dixons που εχει τον κωτσοβολο. Αλλα δεν εχουν εξυπηρετηση οπως το amazon. Και απο οτι ειδα πολλοι παιρνουν απο εκει χωρις φπα, και εκει μπλεκουν χειροτερα γιατι νομιζουν οι ξενοι οτι πουλανε σε εταιρια και δε ξερουν οτι η "εταιρια" ειναι ενας τυπος που αγοραζει για το σπιτι του... Εγω εχω διαβασει στο προσφορες http://www.insomnia.gr/topic/429272-asus-netbook-dual-core-n570-209eur/page__p__4436107__hl__asus__fromsearch__1#entry4436107 που ολα πηγαν καλα. δεν εχω παρει ομως ποτε κατι απ αυτους. παρτο απ τον ελληνα αν φοβασαι...
naturegodtm Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Για το φορματ ελεγα εγω! δηλαδή υπάρχει τρόπος να κάνω install ubuntu dualboot , χωρις να πειράξω το hidden? , εγώ ρώτησα τη lenovo support και μου λένε ότι άμα κάνεις resize θα πειράξεις το recovery function . Βέβαια αυτοι στο lenovo έχουν βάλει το hidden partiotion στον C οπότε άμα κανεις resize χαλάνε όλα . στο hp που πήρες μπορούσες να να κάνείς καποιο άλλο os install χωρίς να τα πειράξεις? μηπως τα έχουν χωρίσει διαφορετικα τα partitions
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα