glaza Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια, πηγα στο Γερμανο και μου κανανε backup τις επαφες απο το κινητο..μου περασε στο φλασάκι ένα αρχείο που μου είπε οτι τις έχει μέσα αλλά αυτό είναι σε μοφρή .alv και όσο κι αν εχω ψαξει στο ιντερνετ δεν εχω βρει τι να κανω...Please help me Ευχαριστώ εκ των προτέρων Γιώργος
arxaggelos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Offtopic Μια σωστή δουλειά δεν μπορούν να κάνουν ρε π@@στη μου; Δηλαδή το vcf ή το csv τους χαλούσε; Πράγματι το google δεν βοηθάει και πολύ. Δοκίμασε με δεξί κλικ > άνοιγμα με notepad να δούμε τί βγαίνει (αλλά μην το κάνεις default πρόγραμμα για αυτό το αρχείο)
glaza Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Το ανοίγει αλλά βγάζει αλαμπουρνέζικα κλασσικά...: /
arxaggelos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Το φαντάστηκα, αλλά είπα να δοκιμάσουμε. Ποιό κινητό έχεις;
glaza Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Θα σε γελάσω γιατί είναι του πατέρα μου και δεν το έχω μπροστά μου..
Meraklis56 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 μπας και είναι αρχείο του photoshop και οι τυπάδες του Γερμανού δεν ξέρω να κάνουν την δουλειά τους; Πήγαινε στο γερμανό και ζήτα να μαθεις το πρόγραμμα που το ανοίγουν.Δεν γίνεται αλλιώς
arxaggelos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Το αρχείο δεν ξέρω εγώ να το ανοίξω, ίσως αν δει το θέμα κάποιος φίλος που να ξέρει να μπορεσει να σε βοηθήσει. Αλλά αν καταφέρεις να μάθεις τη μάρκα και το μοντέλο του κινητού πιθανόν να μπορέσεις να πάρεις καινούριο backup σε αρχείο που να μπορεί να ανοίξει.
glaza Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 παιδιά όντως στο μακ μου το βγάζει σαν default αρχείο photoshop...ότι ναναι
arxaggelos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Το βλέπει σαν "Adobe Photoshop Levels File", αλλά το θέμα είναι αν το ανοίγει κι όλας
glaza Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 δεν το ανοίγει...αυτο ειναι το θεμα...οτι ναναι ρε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα