kostask91 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω μια δευτερη sapphire 6790 για crossfire . αρχικα συμφερει να το κανω αυτο με τη συγκεκριμενη καρτα? επιπλεον τι τροφοδοτικο θα χρειαστω (μαρκες ) και στα ποσα watt?
Thanos1972 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Τι τροφοδοτικο εχεις τωρα?το εαν συμφέρει ειναι αλλο θεμα.Εξαρταται την αναλυση που θα παιζεις,το υπολοιπο συστημα σου και την τιμη που την βρισκεις.
karmen1983 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Αν συμφέρει εξαρτάται από πολλά. Αλλά ας ρωτήσω 1) Σε τι ανάλυση παίζεις; 2) Τώρα ποιο τροφοδοτικό έχεις; 3) Υπάρχει κάτι στο οποίο δε σε ικανοποιεί η κάρτα; Κάποιο game ίσως; edit: busted
Thanos1972 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Αν συμφέρει εξαρτάται από πολλά. Αλλά ας ρωτήσω 1) Σε τι ανάλυση παίζεις; 2) Τώρα ποιο τροφοδοτικό έχεις; 3) Υπάρχει κάτι στο οποίο δε σε ικανοποιεί η κάρτα; Κάποιο game ίσως; edit: busted Εεεε μα.καιρο εχει να γινει αυτο.
kostask91 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Τι τροφοδοτικο εχεις τωρα?το εαν συμφέρει ειναι αλλο θεμα.Εξαρταται την αναλυση που θα παιζεις,το υπολοιπο συστημα σου και την τιμη που την βρισκεις. τωρα εχω ενα κινεζικο lamtech 700watt και σκεφτομαι να το αλλαξω αν δε κανει . παιζω φουλ αναλυση , υπολοιπο συστημα ι5 2500κ, 4 gb ram 1333 , 500gb σκληρο . δεν την εχω βρει. δηλαδη αν την παρω καινουργια 127 ευρω δεν συμφερει ?εγω απλα αναρωτιεμαι αν συμφερει να παω σε crossfire με τι συγκεκριμενη καρτα
karmen1983 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Βρε ποια είναι η full ανάλυση της οθόνης σου; 1920χ1080; Ποια Games παίζεις;
kostask91 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 ναι ναι 1920χ1080 . και παιζω οτι καινουργιο κυκλοφορει
Thanos1972 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Απο την στιγμη που την αγορασες την μια ηδη,ε παρε τοτε ακομη μια να τις κανεις crossfire.
kostask91 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 θα δω διαφορα ?αν οχι τωρα , γιατι τωρα παιζω σε τερμα αναλυση και ειναι ολα οκ, μελλοντικα? και επιπλεον θα χρειαστω αλλο τροφοδοτικο λογικα ε ? αν ναι στα ποσα watt και τι μαρκες να κοιταξω?
johni41 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 να ρωτησω ρε παιδια κατι κ γω επ'ευκαιριας τωρα που μιλατε για crossfire.εγω εφτιαξα προσφατα εναν υπολογιστη με cpu:amd 960t , mobo:gigabyte 990FXA-UD3 ,ram:8gb , vga: sapphire ati hd6950 2gb dirt edition kai psu:corsair 650w. εχω στο νου μου να παρω κ αλλη μια δευτερη καρτα γραφικων στο μελλον για να ειμαι κομπλε απο αποψη παιχνιδιων.δεν ξερω ομως τι καρτα μπορω να βαλω?μονο 6950 ή6970κ6990.παιζει ρολο η μνημη της καρτας ή ειναι κατι αλλο που πρεπει να προσεξω για να προχωρησω στην αγορα μιας δευτερης καρτας?το τροφοδοτικο αντεχει?
Orpheas1992 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 θα δω διαφορα ?αν οχι τωρα , γιατι τωρα παιζω σε τερμα αναλυση και ειναι ολα οκ, μελλοντικα? και επιπλεον θα χρειαστω αλλο τροφοδοτικο λογικα ε ? αν ναι στα ποσα watt και τι μαρκες να κοιταξω? Αφου εισαι κομπλε μεινε οπως εισαι τωρα...Ερχεται η νεα σειρα καρτων απο την ATI και θα επηρεαστουν και οι τιμες...οποτε σε κανα διμηνο με τα ιδια λεφτα θα μπορεις να πας σε κατι αρκετα καλυτερο νομιζω. Απο τροφοδοτικο ενα καλο 600αρακι corsair,enermax,thermaltake,ocz θα την κανει την δουλεια...να κοιτας και τα αμπερ που βγαζουν στα 12V, περισσοτερο και απο τα watt... να ρωτησω ρε παιδια κατι κ γω επ'ευκαιριας τωρα που μιλατε για crossfire.εγω εφτιαξα προσφατα εναν υπολογιστη με cpu:amd 960t , mobo:gigabyte 990FXA-UD3 ,ram:8gb , vga: sapphire ati hd6950 2gb dirt edition kai psu:corsair 650w. εχω στο νου μου να παρω κ αλλη μια δευτερη καρτα γραφικων στο μελλον για να ειμαι κομπλε απο αποψη παιχνιδιων.δεν ξερω ομως τι καρτα μπορω να βαλω?μονο 6950 ή6970κ6990.παιζει ρολο η μνημη της καρτας ή ειναι κατι αλλο που πρεπει να προσεξω για να προχωρησω στην αγορα μιας δευτερης καρτας?το τροφοδοτικο αντεχει? Μπορεις να βαλεις οποιαδηποτε απο αυτες που αναφερεις νομιζω, αλλα αμα ειναι να πας στο τερας της 6990 πχ, καλυτερα να παιζει μπαλα μονη της παρα να την μπλεξεις με crossfire...Το τροφοδοτικο σου πιστευω οτι ειναι αρκετο αν βγαζει αρκετα αμπερ, που λογικα θα βγαζει γιατι το enthusiast της corsair θα χεις, οποτε κομπλε απο τροφοδοσια... Απο επεξεργαστη ομως, νομιζω οτι ο 960Τ θα περιοριζει 2 6950 και θα εχεις μειωμενες επιδοσεις, αλλα περιμενε κι αλλες αποψεις.
kostask91 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Αφου εισαι κομπλε μεινε οπως εισαι τωρα...Ερχεται η νεα σειρα καρτων απο την ATI και θα επηρεαστουν και οι τιμες...οποτε σε κανα διμηνο με τα ιδια λεφτα θα μπορεις να πας σε κατι αρκετα καλυτερο νομιζω. Απο τροφοδοτικο ενα καλο 600αρακι corsair,enermax,thermaltake,ocz θα την κανει την δουλεια...να κοιτας και τα αμπερ που βγαζουν στα 12V, περισσοτερο και απο τα watt... βρηκα ενα silverstone http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=23&area= 600watt στα 70 ευρω . αυτο η corsair?
haris013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 βρηκα ενα silverstone http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=23&area= 600watt στα 70 ευρω . αυτο η corsair? το silverstone!!! σε αυτη την τιμη εφυγες επιτοπου να το παρεις!
Orpheas1992 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Χωρις να εχω παρει ακομα απαντηση για το αν τα silverstone που εχουν ολα το χαρακτηριστικο "Operating temperature 0 ~ 40°C" , εχουν θεμα σε ζεστες χωρες -οπως η Ελλαδα το καλοκαιρι- (αν και το θεωρω τραβηγμενο), σου λεω κι εγω για silverstone...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα