alexundair Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα , δεν μου ανοίγει το λάπτοπ , έβγαλα τον σκληρό για να κάνω μπακαπ τα αρχεία στον σταθερό μου , τον έχω σύνδεση μέσω υσβ , αλλα δεν ανοίγει το σκληρό δίσκο , μου λέει ότι χριαζετε φορμάτ για να τον χρησιμοποιήσω , αν κάνω κάτι τέτοιο θα χάσω όλα μου τα αρχεία.... υπάρχει κάποιο πρόγραμα σχετικά με αυτό ?
N0tisOO7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Χρησιμοποίησε ένα LiveCD, όπως αυτό το Ubuntu, μέσω CD ή USB. Boot μ' αυτό και τρέξε/δοκίμασε το λειτουργικό -όχι εγκατάσταση- και θα δεις τον σκληρό και τα αρχεία του. Αντιγραφή-επικόληση σ' ενα εξωτερικό και θα είσαι OK.
alexundair Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 ωρεά οκ το δοκιμάζω τώρα, σε ευχαριστώ
alexundair Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Ούτε με τα ubuntu δεν τον ανοίγει... καμία άλλη ιδέα ?
TheELF Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Όπως τον είχες με usb τρέξε το Hard Disk Sentinel επέλεξε τον προβληματικό και ανέβασε εδώ ένα screenshot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα