barman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 ΛΑθος μου τοτε συγνωμη . Μακρια απο ACER και φθηνοδουλειες. DELL H Toshiba . Τιποτα αλλο.
ipal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 παντως εδω πιο πολλα προβληματα βλεπω σε ΗP, Sony & Toshiba παρα σε ACER(επισης στη Γερμανία τα δινουν με 2χρονια εγγυηση). Μετα τα DELL το χάος δλδ Και σ αυτη τη κατηγορια κανενα λαπτοπ δε συμφερει για σερβις εκτος. (BTW με 50-60€ στα acer παιρνεις επεκταση 3χρονια).
barman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 ΦΙΛΕ εαν δεν τα ΣΚΑΣΕΙΣ εσυ ο ιδιος δεν μπορεις να εχεις αποψη για τιποτα. Και για το Galaxy S 2 καλο λεγανε ειναι αλλα παιρνει φωτια και κολλαει και κανει και restart εγω το ξερω που εσκασα 599Ε και αναγκαστικα να το πουλησω σε 1 μηνα μεσα στα μισα λεφτα. Οποτε αν δεν την φας μυαλο δεν βαζεις ! Φιλικα
georger_volos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 εμένα γνώμη μ με επαφή που είχα με ένα 1)fujitsu με i3(άψογο εκτός από τον ήχο του που δεν είναι δυνατός),2)με 2 Ηp ένα παλιότερο ένα πιο καινούργιο τώρα τα θεωρώ πολύ καλά κ αρκετά ποιοτικά για τα λεφτά τους. > επί του θέματος, φυσικά κ η εταιρία παίζει ρόλο που έχει κάνει την υλοποίηση ,αλλά ένα μεγάλο ρόλο στη ζωή του παίζει κ η χρήση που του κάνουμε. με ένα καλό cooler για βάση, καθάρισμα ανά χρόνο βγάζοντας τα κάτω τα καπάκια κ χωρις πολούς κραδασμούς δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με κάποιο. > επίσης έχω ξαναπεί(γνώμη μου) τα λαπτοπ δεν κάνουν για gaming!, με εξαίρεση υλοποιήσεις που έχουν εξωτερική κάρτα γραφικών τα οποία όμως είναι πανάκριβα.
barman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 εμένα γνώμη μ με επαφή που είχα με ένα 1)fujitsu με i3(άψογο εκτός από τον ήχο του που δεν είναι δυνατός),2)με 2 Ηp ένα παλιότερο ένα πιο καινούργιο τώρα τα θεωρώ πολύ καλά κ αρκετά ποιοτικά για τα λεφτά τους. > επί του θέματος, φυσικά κ η εταιρία παίζει ρόλο που έχει κάνει την υλοποίηση ,αλλά ένα μεγάλο ρόλο στη ζωή του παίζει κ η χρήση που του κάνουμε. με ένα καλό cooler για βάση, καθάρισμα ανά χρόνο βγάζοντας τα κάτω τα καπάκια κ χωρις πολούς κραδασμούς δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με κάποιο. > επίσης έχω ξαναπεί(γνώμη μου) τα λαπτοπ δεν κάνουν για gaming!, με εξαίρεση υλοποιήσεις που έχουν εξωτερική κάρτα γραφικών τα οποία όμως είναι πανάκριβα. +1
dragonver Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Βάλε 50€ παραπάνω και πάρε αυτό. Αν είχα λεφτά το έπαιρνα και χθες που είχε την προσφορά στα 550€.
spinemm Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μακρια απο ACER....ΑΝ δεν χαλασει αμεσως σιγουρα σε κανενα 6μηνο ολο και κατι θα εχει καει-χαλασει...μητρικη, καρτα γραφικων...καρτα ηχου, θυρες USB, μισο πληκτρολογιο....ΜΑΚΡΙΑ!!! και η εδω αντιπροσωπεια....ΑΑΑΑ ΚΑΛΑ!!!!και εγω θα προτεινα παντως DELL ή ASUS. Εχοντας Laptop Και απο τις δυο εταιρειες θα σου ελεγα οτι ειναι μακραν οι καλυτερες!!!!
JohnnyDragon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δεν εχω εμπειρια απο κανενα service (πλην apple και Dell), αλλα εχω διαβασει τα χειροτερα για το service της Acer και συγκεκριμενα την Alman. Η Alman είναι ένα ακόμα εξουσιοδοτημένο σέρβις. Δεν είναι το μόνο όμως. Όταν λέω πως έχει καλό σέρβις δεν εννοώ ότι ο Μήτσος απο το τάδε σέρβις βιδώνει καλά τις βίδες. Εννοώ πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει καθυστέρηση στην παράδωση των αντ/κων απο το εξωτερικό, και πως σε γενικές γραμμές οι χρόνοι επισκευής της Acer στην Ελλάδα είναι απο τους καλύτερους στην Ευρώπη. Σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά αυτός είναι ο κανόνας. Ξαναλέω πως ΔΕΝ τα χωνεύω προσωπικά τα Acer με την καμμία,ούτε είχα ούτε θα πάρω ποτέ μου, αλλά δεν μπορώ να μην πω και αυτό που ισχύει. Οσον αφορά τις άλλες εταιρίες είναι ανάλογα με τη χρήση. ¨Οταν υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουνε laptop για να παίζουνε games και υποστηρίζουνε και αυτή την επιλογή τους με καταναλωτικό φανατισμό στα διάφορα forums με ύφος Θεού της τεχνολογίας, τότε ναι θα βλέπεις ΜΟΝΟ topic με προβλήματα σε λαπτοπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα