vtiiii Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 http://www.skroutz.gr/s/265847/Acer-Aspire-5741G-434G50BN-i5-430M-4GB-500GB.html http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/hp-pavilion-g6-1115sv-laptop-phenom-ii-p960-2-ghz-156%22-led-kokkino/prod1590001pp/ πιο απο τα 2 θα παιρνατε?..
xristoforos89 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μεχρι ποσα χρηματα ψαχνεις και για τι χρηση;
naturegodtm Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 δεν συμφωνω με απαντηση παρε toshiba η dell ψάξε αν τα συγκεκριμενα μοντελα έχουν προλήματα
barman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 δεν συμφωνω με απαντηση παρε toshiba η dell ψάξε αν τα συγκεκριμενα μοντελα έχουν προλήματα Μην συμφωνεις . Πηγαινε εσυ να αγορασεις ACER και μετα να κλαις.
naturegodtm Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μην συμφωνεις . Πηγαινε εσυ να αγορασεις ACER και μετα να κλαις. εγώ για την ώρα κλαίω με την lenovo χχαχα δες το thread me to s205
barman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 ΑΚΡΙΒΩΣ . Δεν ηξερες και πηγες αγορασες "παντοφλα" αντι για laptop . Εμεις που τα φαγαμε στη μαπα και χασαμε κατι χιλιαδες ευρω τα μαθαμε αναγκαστικα. Σε φορητο ΜΟΝΟ TOSHIBA H DELL-ΝΟΜΟΣ . Το μοντελο θα το βρει μονος αναλογα τι αναγκες εχει. Απαντησα στην ερωτηση του για να μην την πατησει και αυτος.
ipal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μεχρι ποσα χρηματα ψαχνεις και για τι χρηση; xristoforos ξερεις κατι για το specialprice.gr? γιατι με ρωτανε συχνα γι αυτο το μαγαζι και δεν εχω ιδεα... Sorry γτ Οfftopic.
vtiiii Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Αυτή την στιγμή έχω ένα hp και το έχω 2 χρόνια και δεν μου έχει βγάλει τίποτα..τα χρήματα είναι εως -550 ευρώ . η χρήση είναι για games πιο πολύ..
xristoforos89 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 xristoforos ξερεις κατι για το specialprice.gr? γιατι με ρωτανε συχνα γι αυτο το μαγαζι και δεν εχω ιδεα... Sorry γτ Οfftopic. Σαν τιμες εχει καλες αλλα και στο σκρουτζ εχει θετικες αξιολογησεις. Παντως στα λαπτοπ εχει αρκετες παραεισαγωγες (εχει πολλα toshiba-φαινεται οτι ειναι παραεισαγωγη απο το 1 ετος εγγυηση- αλλα και πολλα lenovo. Και οχι μονο..). Για αυτο προσοχη, να ειναι ελληνικο γιατι θα ψαχνεστε με την εγγυηση μετα, εκτος φυσικα και αν εχει διεθνη εγγυηση. Αυτή την στιγμή έχω ένα hp και το έχω 2 χρόνια και δεν μου έχει βγάλει τίποτα..τα χρήματα είναι εως -550 ευρώ . η χρήση είναι για games πιο πολύ.. Στα χρηματα που διαθετεις, η καλυτερη επιλογη ειναι αυτο: Link
JohnnyDragon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Ετοιμαζόμουνα να απαντήσω στα μηνύματα του στυλ "DELL Η ΤΕΦΡΑ" αλλά βαρέθηκα να μπω στην διαδικασία... Επι της ουσίας, ACER έχει ακριβά αντ/κα όταν και αν σου βγει εκτός εγγύησης αλλά δεν τα λες και χάλια αν και εγώ δεν τα πάω μία. Toshiba έχει ΑΚΟΜΑ ακριβότερα αντ/κα (καλύτερα να το αποτεφρώσεις εάν σου βγει εκτός εγγύησης, ή να το ρίξεις στα επισκευασμένα απο ebay). Με δεδομένο ότι η HP έριξε τις τιμές στα αντ/κα για εκτός εγγύησης επισκευές, τα οποία είναι έτσι και αλλιώς φτηνότερα απο άλλες εταιρίες, προτείνω HP αν και όχι απαραίτητα το μοντέλο που διάλεξες. Σε κάθε περίπτωση εαν επιλέξεις HP καλό θα είναι να αγοράσεις και ένα πακέτο επέκτασης εγγύησης γιατί το μείων της HP είναι πως δίνει μόνο ένα χρόνο εγγύηση. Οπότε εάν δεν θες να δίνεις λεφτά μετά, πάρε απο πριν ένα πακετάκι επέκτασης εγγύησης και ησύχασες για τα επόμενα 3 χρόνια. Πάντως και τα Acer έχουν καλό service στην Ελλάδα και δεν πιστεύω να μην μείνεις ικανοποιημένος απο αυτό.
xristoforos89 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως και τα Acer έχουν καλό service στην Ελλάδα και δεν πιστεύω να μην μείνεις ικανοποιημένος απο αυτό. Δεν εχω εμπειρια απο κανενα service (πλην apple και Dell), αλλα εχω διαβασει τα χειροτερα για το service της Acer και συγκεκριμενα την Alman.
barman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Ετοιμαζόμουνα να απαντήσω στα μηνύματα του στυλ "DELL Η ΤΕΦΡΑ" αλλά βαρέθηκα να μπω στην διαδικασία... Επι της ουσίας, ACER έχει ακριβά αντ/κα όταν και αν σου βγει εκτός εγγύησης αλλά δεν τα λες και χάλια αν και εγώ δεν τα πάω μία. Toshiba έχει ΑΚΟΜΑ ακριβότερα αντ/κα (καλύτερα να το αποτεφρώσεις εάν σου βγει εκτός εγγύησης, ή να το ρίξεις στα επισκευασμένα απο ebay). Με δεδομένο ότι η HP έριξε τις τιμές στα αντ/κα για εκτός εγγύησης επισκευές, τα οποία είναι έτσι και αλλιώς φτηνότερα απο άλλες εταιρίες, προτείνω HP αν και όχι απαραίτητα το μοντέλο που διάλεξες. Σε κάθε περίπτωση εαν επιλέξεις HP καλό θα είναι να αγοράσεις και ένα πακέτο επέκτασης εγγύησης γιατί το μείων της HP είναι πως δίνει μόνο ένα χρόνο εγγύηση. Οπότε εάν δεν θες να δίνεις λεφτά μετά, πάρε απο πριν ένα πακετάκι επέκτασης εγγύησης και ησύχασες για τα επόμενα 3 χρόνια. Πάντως και τα Acer έχουν καλό service στην Ελλάδα και δεν πιστεύω να μην μείνεις ικανοποιημένος απο αυτό. Εισαι τεχνικος και λες οτι η ACER δεν εχει ακριβα αντ/κα η πουλας αντ/κα ; Μητρικη για ACER 2 ετων σε παραγγελια απο ΚΙΝΑ μου στοιχισε 400Ε !!! ΣΤο ΠΛΑΙΣΙΟ ηθελαν 500Ε για μητρικη+καρτα γραφικων. Τα ACER ειναι οτι πιο ΜΑΠΑ κυκλοφορει και σιγουρα εδω μεσα ολοι εχουν 1 η παραπανω χαλια εμπειρια(ς)
xristoforos89 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 1) Εισαι τεχνικος και λες οτι η ACER δεν εχει ακριβα αντ/κα η πουλας αντ/κα ; 2) Μητρικη για ACER 2 ετων σε παραγγελια απο ΚΙΝΑ μου στοιχισε 400Ε !!! ΣΤο ΠΛΑΙΣΙΟ ηθελαν 500Ε για μητρικη+καρτα γραφικων. Τα ACER ειναι οτι πιο ΜΑΠΑ κυκλοφορει και σιγουρα εδω μεσα ολοι εχουν 1 η παραπανω χαλια εμπειρια(ς) 1)Δεν διαβασες καλα τι εγραψε. ΄΄Επι της ουσίας, ACER έχει ακριβά αντ/κα όταν και αν σου βγει εκτός εγγύησης αλλά δεν τα λες και χάλια αν και εγώ δεν τα πάω μία.΄΄ 2) 400ευρω παιρνουν τα καταστηματα να σου βαλουν νεα μητρικη. Sorry που το λεω, αλλα αν παρηγγειλες απο ebay και πληρωσες 400ευρω, τοτε σε πιασανε κοροιδο (φυσικα δεν το λεω υποτιμητικα, αλλα εντελως φιλικα). 100-150ευρω μαξ πουλανε εκει περα τις μητρικες. Και πολλα λεω. Link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα