jim22479 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Κολησα εναν ιο. Απο αυτους που σου λενε οτι πρεπει να αγορασεις τη ταδε εφαρμογη. Την ωρα που το ελεγε αυτο, αρχισα να βλεπω τα αρχεια μου και τα εικονιδια του desktop μου να εξαφανιζονται ! Εξαφανιστηκαν ακομα και τα αρχεια απο ολους τους δισκους μου! Ακομα και απο το C drive. ΣΟΚ !!! Το περιεργο ειναι οτι αυτην την στιγμη σας γραφω απο το Pc που υποτιθεται οτι δεν εχει τιποτα απο αρχεια!Ουτε καν λειτουργικο.Πως ομως ειμαι μεσα στα windows; Επισης , ετρεξα αμεσως το antivirus(NOD32) και κατα την διαρκεια του scan, εβλεπα να σκαναρει να αρχεια μου ( πχ : εβλεπα οτι σκαναρε τα Mp3 μου ). Αρα λοιπον , δεν ειναι οτι τα εχω χασει, απλα δεν μπορω να τα δω!!! Εχετε καμια ιδεα;;;; Ακομα , πως μπορω αραγε να το ψαξω στο ιντερνετ / φορουμς ; Εχει να κανει αραγε με το Indexing ; ΕΠΕΙΓΟΝ!!! Ευχαριστω
karmen1983 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 To Σκανάρισμα απέδωσε καρπούς; Εδειξε κανένα ζουζούνι πχ ή μπα; Δοκίμασε και ένα full scan Με το Malwarebytes απο safe mode χωρίς internet και πες τι θα βγάλει Επίσης πιο λειτουργικό έχεις; Δοκίμασες να πας να δεις απο τις ρυθμίσεις φακέλων και να τικάρεις την εμφάνιση των κρυφών αρχείων/φακέλω μπας και;
jim22479 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Σωστες οι διευκρινησεις που θετεις. Λοιπον, ναι το σκαναρισμα εδειξε 12 αρχεια τα οποια ειχαν μολυνθει και υποτιθεται οτι τα καθαρισε. Αυτο μαλλον ειναι σωστο , επειδη στο επομενο reboot , μπηκα στα windows και τα μυνηματα ειχαν εξαφανιστει. Εχω win7 Ultimate 64bita . Αυτο μα κρυφα αρχεια δεν το τσεκαρα αν και δεν νομιζω να ειναι κατι τετοιο! Εχουν εξαφανιστει τα παντα!Αλλα υπαρχουν . Βλεπω και απο το status των δισκων οτι ειναι γεματοι!!!
karmen1983 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Τσέκαρε το μία και κάνε και το σκαν που σου είπα απο safe mode
jim22479 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 AXAXAXAXA φιλε μου , για καποιο λογο με το που εκανα show hidden files and folders μου τα εμφανισε, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ειναι Hidden files. Τα αναγνωριζει ως hidden . Υπαρχει καποιος τροπος να τα ορισουμε ως unhidden ; Καποια αλλαγη στα attributes ισως;;;
karmen1983 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 AXAXAXAXA φιλε μου , για καποιο λογο με το που εκανα show hidden files and folders μου τα εμφανισε, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ειναι Hidden files. Τα αναγνωριζει ως hidden . Υπαρχει καποιος τροπος να τα ορισουμε ως unhidden ; Καποια αλλαγη στα attributes ισως;;; Μαρίκα;
jim22479 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Αστο , βιαζομαι να ρωτησω , το βρηκα μονος μου...χεχε ελπιζω να μην εχει προξενησει κανεναν αλλο προβλημα , θα επανελθω Μαρίκα; Γεια σου ρε Μαρικα , θες να κερασω κανα καφε; Να βγουμε για φαγητο;
karmen1983 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μόλις έφαγα ρε συ αλλιώς κάτι θα κάναμε Στο σοβαρό τώρα κάνε ένα σκαν και με το άλλο που σου είπα να σβήσει ότι κατακάθι βρει και πρόσεχε την άλλη φορά
jim22479 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 ΟΚ , θα το κανω. Προσεχω Μαρικα μου, ηταν η ατυχη στιγμη!!! Ευχαριστω παντως, δε θα μου περναγε απο το μυαλο να ψαξω οτι εγιναν hidden.... Το φαγητο ισχυει παντως.Αυριο μη φας το βραδυ!
makfil Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή χρησιμοποιώ και εγώ το nod32, θέλω να σε ρωτήσω εάν το είχες ενεργοποιημένο και δεν σταμάτησε τον ιό.
jim22479 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Παντως , δεν εχει αποκατασταθει πληρως ο υπολογιστης. Δεστε τις συνημενες φωτος απο το desktop του υπολογιστη μου, η επιλογη για τον task manager ειναι γκριζαρισμενη, οπως επισης εχει εξαφανιστει το quick toolbar που ειχα βαλει manualy( αν και το τελευταιο μπορω να το ξαναβαλω) O task manager γιατι ειναι γκριζαρισμενη η επιλογη ;;; Επειδή χρησιμοποιώ και εγώ το nod32, θέλω να σε ρωτήσω εάν το είχες ενεργοποιημένο και δεν σταμάτησε τον ιό. μου εβγαλε μηνυμα οτι χτυπηθηκα απο ιο και οτι το καθαρισε , αλλα μετα αρχισα να εξαφανιζονται τα αρχεια μου...
karmen1983 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί κάτι έχει μείνει ή έχει λαλήσει κάτι στην registry. Κάνε το σκαν να καθαρίσει ότι έμεινε βρε και βλέπουμε edit: Για να παρουσιαστεί η εικόνα βγάλε το ένα http://
jim22479 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 εκανα reboot, εμφανιστηκε το quick lunch bar καθως και η ενδειξη της γλωσσας EN στα εικονιδια των trays που δεν ειχα προσεξει οτι ελειπε. O task manager ακομα να εμφανιστει καθως και ολοκληρο το start menu... Θα ξεκινησω scan σε safe mode και θα το ψαξω λιγο και στο ιντερνετ , αν δεν καταφερω τιποτα , θα γινει format , ετσι και αλλιως το ειχα στο προγραμμα.
mrpink Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Eδώ φίλε http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic405109.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα