nipoa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ειδα οτι ειναι free to play και το εβαλα να το δω ακομα βετα ειναι ? επαιξα 2-3 παιχνιδακια πρωτος εφυγα οταν πεθαινω δεν κραταω τπτ αποτι μαζεψα? πως μαζευω δλδ coins οπλα κτλ ? πως κανω chat ingame? παταω το εντερ οπως λεει στα πληκτρα αλλα δε κανει τπτ Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από nipoa
nipoa Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ειμαι απο αυτους που δεν ειχαν ιδεα τι ειναι το PUBG και τα παιχνιδια του ιδιου στυλ. μετα απο λιγες ωρες ακομα δε μπορω να καταλαβω ολο αυτο το hype για αυτο το στυλ. στην αρχη εμπαινα σε παιχνιδια και στο πρωτο λουτ σκαγανε αλλοι και με τρωγανε.. χρονοσ παιχνιδιου 1 λεπτο το τελος με βρηκε να κρυβομαι απλα σε σημεια και να μετακινουμε μαζι με τον κυκλο. φυσικα δεν ειναι παιχνιδι "ορμα φατους" .. αυτο.. πιο πολυ το κοβω για παρειστικο παιχνιδι και χαβαλε. τπτ παραπανω.. και το pubg ετσι ειναι ? αν παιζει κανεις. πειτε ονομα εδω Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από nipoa
billsnake21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Για αρχή και τα 2 παιχνίδια έχουν να κάνουν με το τι θες να κάνεις. Αρχικά πρέπει να ασχοληθείς με τα παιχνίδια να μάθεις τους χάρτες,που πέφτουν οι περισσότεροι που υπάρχει καλύτερο loot κτλ. Ύστερα εξαρτάται τι θες...Αν θες ξύλο πας στα πιο κεντρικά σημεία αλλιώς μπορείς να πέφτεις σε πιο μακρινά σημεία. Υπάρχουν πολλοί που με "όρμα φατους" έχουν κερδίσει γιατί πολύ απλά ήξεραν το παιχνίδι και δεν ήταν νουμπάδες.
akpe Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Όταν είσαι πορωμένος... Χτυπήθηκε από ανεμοστρόβιλο και συνέχισε να παίζει Fortnite Πηγή.
kyriakh Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια, ο ανηψιός μου έχειι το παιχνιδι αλλα όταν το ανοινει και παταει loading κλεινει το παιχνίδι.καναΜε αΠενεΡγΟΠΟΊησΗ ΤΟΥ FIRewaLL ΚαΙ δΟΎΛεψε αΛλΑ ΤώΡα δε δΟΥΛεύεΙ Ούτε ετσι. απενεΡΓοποιηΣΑΜε κ ΤΑ ΑντιΒΑιΡοΥ΅ΚΑΝΑΜΕ REStArt κΑι τιποτΑ. έΚΑΝΑ repAiR κ παλι τιποτα.τι κανω? Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από kyriakh
UsualSuspect__ Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 1 hour ago, kyriakh said: καλησπερα παιδια, ο ανηψιός μου έχειι το παιχνιδι αλλα όταν το ανοινει και παταει loading κλεινει το παιχνίδι.καναΜε αΠενεΡγΟΠΟΊησΗ ΤΟΥ FIRewaLL ΚαΙ δΟΎΛεψε αΛλΑ ΤώΡα δε δΟΥΛεύεΙ Ούτε ετσι. απενεΡΓοποιηΣΑΜε κ ΤΑ ΑντιΒΑιΡοΥ΅ΚΑΝΑΜΕ REStArt κΑι τιποτΑ. έΚΑΝΑ repAiR κ παλι τιποτα.τι κανω? ΓιαΤΙ ΓΡαφΕΙΣ ΕτσΙ ΟμΩΣ; Σου χάλασε και το πληκτρολόγιο; Πες μας τι pc έχει. 1
kyriakh Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) χαλασε νΑι 10 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε ΓιαΤΙ ΓΡαφΕΙΣ ΕτσΙ ΟμΩΣ; Σου χάλασε και το πληκτρολόγιο; Πες μας τι pc έχει. xaxa Ναι κάτι δεν πάει καλά. Θα σου πω αύριο τι υπολογιστή έχει Τι άλλο θέλεις να ξέρεις ;τώρα Μάλλον κοιμάται Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από kyriakh
kyriakh Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Στις 4/22/2018 στις 10:30 ΜΜ, kyriakh είπε χαλασε νΑι xaxa Ναι κάτι δεν πάει καλά. Θα σου πω αύριο τι υπολογιστή έχει Τι άλλο θέλεις να ξέρεις ;τώρα Μάλλον κοιμάται Packard Bell
najinblue3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Αφου μιλατε και εδω για το royale mode, να συννενοθουν τα 2 νηματα, καποιος μοντ ρε παιδια
UsualSuspect__ Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 On 18/04/2018 at 22:38, akpe said: Όταν είσαι πορωμένος... Χτυπήθηκε από ανεμοστρόβιλο και συνέχισε να παίζει Fortnite Πηγή. Όταν έκανε τον σεισμό του 99 εγώ έπαιζα final fantasy και δεν ασχολήθηκα καν να βγω έξω ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ On 25/04/2018 at 09:02, kyriakh said: Packard Bell Δεν πάει πουθενά με 3gb ram. To minimum είναι 4 για το συγκεκριμένο game απ ότι θυμάμαι..
kyriakh Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Όταν έκανε τον σεισμό του 99 εγώ έπαιζα final fantasy και δεν ασχολήθηκα καν να βγω έξω ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Δεν πάει πουθενά με 3gb ram. To minimum είναι 4 για το συγκεκριμένο game απ ότι θυμάμαι.. Ναι αλλά πώς έπαιζε στην αρχή το είχα κατεβάσει και έπαιζε για αρκετό καιρό....
paul:-) Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 fortnite problem with voice chat καλησπερα σε ολους τους χρηστες. Για καποιον περιεργο λογο οταν βαζω τα ακουστικα μου ακουω το παιχνιδι κανονικα απο εκεινα αλλα το voice chat ακουγεται απο τα ηχεια. Γνωριζει κανεις γιατι γινεται αυτο η εχει καποια πιθανη λυση?
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 24 minutes ago, paul:-) said: fortnite problem with voice chat καλησπερα σε ολους τους χρηστες. Για καποιον περιεργο λογο οταν βαζω τα ακουστικα μου ακουω το παιχνιδι κανονικα απο εκεινα αλλα το voice chat ακουγεται απο τα ηχεια. Γνωριζει κανεις γιατι γινεται αυτο η εχει καποια πιθανη λυση?
najinblue3 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) @Praetorian νομιζω υπαρχουν 2 θεματα για το παιχνιδι, καλυτερα για να μη ψαχνομαστε να τα κανεις merge αν δεν το κανες ηδη Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από najinblue3
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Στις 28/9/2017 στις 3:21 ΜΜ, aekoupoli είπε Kαλυτερα να ανοιξει διαφορετικο θεμα απο την στιγμη που δεν εχει καμμια σχεση με το original fortnite παιχνιδι Στις 16/5/2018 στις 3:24 ΜΜ, najinblue3 είπε @Praetorian νομιζω υπαρχουν 2 θεματα για το παιχνιδι, καλυτερα για να μη ψαχνομαστε να τα κανεις merge αν δεν το κανες ηδη Το νήμα για το f2p Battle Royale βρίσκεται --> εδώ <-- Είμαι υπερ του να το κρατήσουμε χωριστό, μια και το νέο νήμα έχει και αρκετά περιγραφικό αρχικό post. Τώρα αν κάποιος ανοίγει θέμα με τίτλο "Πρόβλημα με Fortnite" και δεν διευκρινίζει αν αναφέρεται στο BR, αυτό θα καταλήγει εδώ. Όπως και αν κάποιος γράψει σε αυτό το topic αντί για το πιο ειδικό που υπάρχει, τότε το μήνυμα θα παραμείνει εδώ, εκτός και αν στείλει κάποιος αναφορά για το μήνυμα/ τα σχετικά μηνύματα, ωστε να μεταφερθούν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις