Προς το περιεχόμενο

Fortnite

Obsidian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έπαιξα χθες πρώτη φορά και έχει πολύ πλάκα! Δεν ασχολήθηκα ποτέ με το PUGB λόγο κάποιον προβλημάτων που άκουσα ότι έχει.

Αυτό όμως με κόλλησε!

Αν θέλετε να μπούμε squad πείτε nickname's να δώσουμε πόνο! Το δικό μου είναι TeaSast3r

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω τις επόμενες μέρες. Ένα παιχνίδι έπαιξα και είχε περισσότερο ενδιαφέρον από ότι περίμενα!
Δεν είναι από αυτά που παίζω αλλά θα του δώσω ευκαιρία, έτσι για τον χαβαλέ.

Δημοσ.

Χωρίς να έχω παίξει bugb, αλλά Η1Ζ1, το παιχνίδι δεν λέει και τίποτα. Γλυτώνει μόνο από το free to play.

Μπήκα μερικά παιχνίδια και δεν με τράβηξε καθόλου.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για κάποιο λόγο με βάζει κάθε φορά να το ξανακατεβάσω,γίνεται και σε άλλους? Δηλαδή θα μπω να παίξω τώρα θα πρέπει να το κατεβάσω,θα κλείσω το pc και το βράδυ που θα μπω θα θέλει ξανα κατέβασμα 

Δημοσ.

Διασκεδαστικό mode το br έχω παίξει αρκετά παιχνίδια.

Billsnake μήπως σου έτυχαν updates? γιατί τις τελευταίες μέρες είχε κάμποσες

Δημοσ.

Διασκεδαστικό mode το br έχω παίξει αρκετά παιχνίδια.

Billsnake μήπως σου έτυχαν updates? γιατί τις τελευταίες μέρες είχε κάμποσες

Εδώ και 2 εβδομάδες συνέχεια κατεβάζει 3-3,5 gb. τόσο μεγάλα updates είχε καθημερινά ? 

Δημοσ.

Εδώ και 2 εβδομάδες συνέχεια κατεβάζει 3-3,5 gb. τόσο μεγάλα updates είχε καθημερινά ? 

όχι κάτι άλλο παίζει που προσωπικα δεν γνωρίζω 

Αν ειναι στείλε μήνυμα στο support τους :)

Δημοσ.

Εχει συχνα και μεγαλα updates επειδη ειναι σε alpha σταδιο ακομα. Δε ξερω ομως αν αφορουν ολα το BR ή κατεβαζουμε και updates για το mode που αγοραζεις.

Ωστοσο δε νομιζω να εχει καθημερινα 3gb ενημερωση, αν και την τελευταια εβδομαδα ειχε κανα δυο μεγαλες ενημερωσεις. Μια 2.2gb και μια 3αρα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχει εδω και λιγες μερες βαλανε 50v50. Κοιτας να επιβιωσεις  μεχρι να βρεθειτε οσοι περισσοτεροι μπορειτε, χτιζουν κτηρια οι 2 αντιπαλες ομαδες και απλα εκει καθεσαι και τις παιζεις με του απεναντι! Σκετη τρελα το παιχνιδι!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Fortnite pc-xbox one cross play

Καλησπέρα έχω το fortnite στο Xbox one και θέλω να παίξω με έναν φίλο μου που το έχει στο pc. Εχουμε γίνει φίλοι μέσω του epic games αλλά στο παιχνίδι με εμφανίζει μεν online από το pc αλλά δν μπορει να μου στείλει. Εμένα από το xbox πάλι μου εμφανίζει να στείλω μόνο στους φίλους που είμαστε στο Xbox live. Πως μπορεί να γίνει το cross play? 

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ θα σου πω πως το έκανα εγώ με τον αδερφό μου αλλά για playstation

Εγώ pc και ο αδερφός μου ps

Για το pc δεν νομίζω να σε ενδιαφέρουν τα βήματα.

Εσυ που εχεις xbox θα πας στην σελιδα τους

https://www.epicgames.com

θα κάνεις login στον λογαριασμό σου και θα πας στις ρυθμίσεις να κάνεις τον λογαριασμό σου connect με το xbox one

Μετα πες στο φίλο σου να σου στείλει friend request εσύ θα πρέπει θα κατεβάσεις το cliect της epic game ΑΠΌ ΤΟ PC για να δεχτείς τον φίλο σου

Και μετά μπες εσύ από το xbox και ο φίλος σου από το pc ΚΑΙ πες του να κλικαρει πάνω στο όνομα σου να σε κάνει JOIN

Invite δεν γινεται να σου στείλει ούτε  εσυ να του στείλεις.

Μονo αυτός(απο το pc) μπορεί να κλικαρει πάνω στο όνομα σου να σε κάνει join

Ελπίζω να τα καταφέρετε!

Δημοσ.

Κάναμε join όμως όταν πατάμε ready και φορτώνει βγάζει party failed to connect

xmm περίεργο για ξανά προσπαθήστε μήπως είχαν πρόβλημα οι servers 

Αν συνεχίζει το πρόβλημα επικοινώνησε και με το support τους

Εγώ αυτήν την στιγμή με τον αδερφό μου είμαστε κομπλέ.

Δημοσ.

xmm περίεργο για ξανά προσπαθήστε μήπως είχαν πρόβλημα οι servers

Αν συνεχίζει το πρόβλημα επικοινώνησε και με το support τους

Εγώ αυτήν την στιγμή με τον αδερφό μου είμαστε κομπλέ.

Το θέμα είναι ότι τώρα από το pc δν εμφανίζει το join σε εμένα..

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι τώρα από το pc δν εμφανίζει το join σε εμένα..

Ούτε σε εμένα μου το εμφάνιζε στην αρχή όμως μετά κάναμε μερικά restart ελέγξαμε τις ρυθμίσεις αν είναι τα party ανοιχτά και ξαφνικά έφτιαξε.

Όλα αυτά όμως μεταξύ pc - ps στο xbox one μπορεί να είναι διαφορετικά

Edit: Από ότι έψαξα λίγο από ότι λένε pc-xbox δεν υπάρχει υποστήριξη τού crossplay.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...