Th3Beh0ldeR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Το έπαιξα χθες πρώτη φορά και έχει πολύ πλάκα! Δεν ασχολήθηκα ποτέ με το PUGB λόγο κάποιον προβλημάτων που άκουσα ότι έχει. Αυτό όμως με κόλλησε! Αν θέλετε να μπούμε squad πείτε nickname's να δώσουμε πόνο! Το δικό μου είναι TeaSast3r
newlynx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Θα το δοκιμάσω τις επόμενες μέρες. Ένα παιχνίδι έπαιξα και είχε περισσότερο ενδιαφέρον από ότι περίμενα!Δεν είναι από αυτά που παίζω αλλά θα του δώσω ευκαιρία, έτσι για τον χαβαλέ.
Lecter D Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Χωρίς να έχω παίξει bugb, αλλά Η1Ζ1, το παιχνίδι δεν λέει και τίποτα. Γλυτώνει μόνο από το free to play. Μπήκα μερικά παιχνίδια και δεν με τράβηξε καθόλου.
billsnake21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Για κάποιο λόγο με βάζει κάθε φορά να το ξανακατεβάσω,γίνεται και σε άλλους? Δηλαδή θα μπω να παίξω τώρα θα πρέπει να το κατεβάσω,θα κλείσω το pc και το βράδυ που θα μπω θα θέλει ξανα κατέβασμα
solidsnake222 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Διασκεδαστικό mode το br έχω παίξει αρκετά παιχνίδια. Billsnake μήπως σου έτυχαν updates? γιατί τις τελευταίες μέρες είχε κάμποσες
billsnake21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Διασκεδαστικό mode το br έχω παίξει αρκετά παιχνίδια. Billsnake μήπως σου έτυχαν updates? γιατί τις τελευταίες μέρες είχε κάμποσες Εδώ και 2 εβδομάδες συνέχεια κατεβάζει 3-3,5 gb. τόσο μεγάλα updates είχε καθημερινά ?
solidsnake222 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Εδώ και 2 εβδομάδες συνέχεια κατεβάζει 3-3,5 gb. τόσο μεγάλα updates είχε καθημερινά ? όχι κάτι άλλο παίζει που προσωπικα δεν γνωρίζω Αν ειναι στείλε μήνυμα στο support τους
SOADNICK Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Εχει συχνα και μεγαλα updates επειδη ειναι σε alpha σταδιο ακομα. Δε ξερω ομως αν αφορουν ολα το BR ή κατεβαζουμε και updates για το mode που αγοραζεις. Ωστοσο δε νομιζω να εχει καθημερινα 3gb ενημερωση, αν και την τελευταια εβδομαδα ειχε κανα δυο μεγαλες ενημερωσεις. Μια 2.2gb και μια 3αρα
kaklikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Εχει εδω και λιγες μερες βαλανε 50v50. Κοιτας να επιβιωσεις μεχρι να βρεθειτε οσοι περισσοτεροι μπορειτε, χτιζουν κτηρια οι 2 αντιπαλες ομαδες και απλα εκει καθεσαι και τις παιζεις με του απεναντι! Σκετη τρελα το παιχνιδι!
nickvts13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Fortnite pc-xbox one cross play Καλησπέρα έχω το fortnite στο Xbox one και θέλω να παίξω με έναν φίλο μου που το έχει στο pc. Εχουμε γίνει φίλοι μέσω του epic games αλλά στο παιχνίδι με εμφανίζει μεν online από το pc αλλά δν μπορει να μου στείλει. Εμένα από το xbox πάλι μου εμφανίζει να στείλω μόνο στους φίλους που είμαστε στο Xbox live. Πως μπορεί να γίνει το cross play?
solidsnake222 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπόν εγώ θα σου πω πως το έκανα εγώ με τον αδερφό μου αλλά για playstation Εγώ pc και ο αδερφός μου ps Για το pc δεν νομίζω να σε ενδιαφέρουν τα βήματα. Εσυ που εχεις xbox θα πας στην σελιδα τους https://www.epicgames.com θα κάνεις login στον λογαριασμό σου και θα πας στις ρυθμίσεις να κάνεις τον λογαριασμό σου connect με το xbox one Μετα πες στο φίλο σου να σου στείλει friend request εσύ θα πρέπει θα κατεβάσεις το cliect της epic game ΑΠΌ ΤΟ PC για να δεχτείς τον φίλο σου Και μετά μπες εσύ από το xbox και ο φίλος σου από το pc ΚΑΙ πες του να κλικαρει πάνω στο όνομα σου να σε κάνει JOIN Invite δεν γινεται να σου στείλει ούτε εσυ να του στείλεις. Μονo αυτός(απο το pc) μπορεί να κλικαρει πάνω στο όνομα σου να σε κάνει join Ελπίζω να τα καταφέρετε!
nickvts13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Κάναμε join όμως όταν πατάμε ready και φορτώνει βγάζει party failed to connect Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2017 από nickvts13
solidsnake222 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Κάναμε join όμως όταν πατάμε ready και φορτώνει βγάζει party failed to connect xmm περίεργο για ξανά προσπαθήστε μήπως είχαν πρόβλημα οι servers Αν συνεχίζει το πρόβλημα επικοινώνησε και με το support τους Εγώ αυτήν την στιγμή με τον αδερφό μου είμαστε κομπλέ.
nickvts13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 xmm περίεργο για ξανά προσπαθήστε μήπως είχαν πρόβλημα οι servers Αν συνεχίζει το πρόβλημα επικοινώνησε και με το support τους Εγώ αυτήν την στιγμή με τον αδερφό μου είμαστε κομπλέ. Το θέμα είναι ότι τώρα από το pc δν εμφανίζει το join σε εμένα..
solidsnake222 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Το θέμα είναι ότι τώρα από το pc δν εμφανίζει το join σε εμένα..Ούτε σε εμένα μου το εμφάνιζε στην αρχή όμως μετά κάναμε μερικά restart ελέγξαμε τις ρυθμίσεις αν είναι τα party ανοιχτά και ξαφνικά έφτιαξε. Όλα αυτά όμως μεταξύ pc - ps στο xbox one μπορεί να είναι διαφορετικά Edit: Από ότι έψαξα λίγο από ότι λένε pc-xbox δεν υπάρχει υποστήριξη τού crossplay. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις