Προς το περιεχόμενο

Fortnite

Obsidian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

"At last night’s Video Game Awards show, Cliff Bleszinski announced a new IP: Fortnite, a cartoonish looking game the designer claims will allow gamers to “scavenge, hunt, build and ultimately survive.”

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το καλό που του θέλω του Cliffy να μην βγει στο PC το Fortnite γιατί ακόμα θυμόμαστε τα περί 'bitches' που έλεγε για τους PC gamers. Αν λοιπόν αυτός είναι το 'μεγάλο κεφάλι' της ανάπτυξης του Fortnite, να πάει να το δώσει στις κονσόλες του και να μην περιμένει από τους PC-άδες να σκάσουν τα λεφτά τους τώρα που είδε πόσο πέραση έχουν τα 'indie/cartoon-ish' games

Δημοσ.

Το καλό που του θέλω του Cliffy να μην βγει στο PC το Fortnite γιατί ακόμα θυμόμαστε τα περί 'bitches' που έλεγε για τους PC gamers. Αν λοιπόν αυτός είναι το 'μεγάλο κεφάλι' της ανάπτυξης του Fortnite, να πάει να το δώσει στις κονσόλες του και να μην περιμένει από τους PC-άδες να σκάσουν τα λεφτά τους τώρα που είδε πόσο πέραση έχουν τα 'indie/cartoon-ish' games

It combines survival horror (?) with tower defense like strategic gameplay <li>Build a fortress during the day by destroying other structures and scavenging parts, defend it and shoot zombies during the night <li>Third person gameplay <li>Multiplayer experience <li>Developed with Unreal Engine technology (not explicit mention of UE3, oddly) <li>More similar to Minecraft than the other games being mentioned <li>No publisher yet; trailer was apparently used to catch the eye of publishers, not only gamers, which explains... <li>Unclear on which platforms it'll release for <li>Unclear on what pricing model it'll use <li>Added: Teaser to attract publishers.

Για XBLA/PSN μου κανει οποτε πολυ πιθανον να μην βγει καν για pc

οχι πως εντυπωσιαστηκα απο το trailer

Δημοσ.

Στο Twitter του ο Cliff έχει ρίξει hints ότι βγαίνει στο PC

"@notch: @rockpapershot tells me to tell you to make sure Fortnight has a PC release (with decent inventory)." Duly noted! :)
Δημοσ.

Είμαι της άποψης ότι όλους αυτούς που απαξιώνουν το pc gaming (cliff, carmack κ.λ.π.) πρέπει να τους μπο'υ'κοτάρουμε ομαδικά!

Δημοσ.

Είμαι της άποψης ότι όλους αυτούς που απαξιώνουν το pc gaming (cliff, carmack κ.λ.π.) πρέπει να τους μπο'υ'κοτάρουμε ομαδικά!

Και ομως αφτοι πριν λιγα χρονια υποστηριζαν το pc gaming περισσοτερο απο τις κονσολες . Επισης παρατηρουμε τωρα τελευταια οτι καποιοι οι οποιοι μισουσαν το pc gaming τωρα το υποστηριζουν ολο και περισσοτερο οπως ο Yoshinori Ono για παραδειγμα

και εδω που τα λεμε η epic βγαζει μονο ενα παιχνιδι το χρονο . Για να μην μιλησω για την id που βγαζει 1 παιχνιδι καθε 3 χρονια και παραπανω! Ειναι πολυ μικρες εταιριες και οι 2 οποτε δεν ειναι να τους παιρνουμε στα σοβαρα.

Δημοσ.

και εδω που τα λεμε η epic βγαζει μονο ενα παιχνιδι το χρονο . Για να μην μιλησω για την id που βγαζει 1 παιχνιδι καθε 3 χρονια και παραπανω! Ειναι πολυ μικρες εταιριες και οι 2 οποτε δεν ειναι να τους παιρνουμε στα σοβαρα.

Σιγά μην παίρναμε σοβαρά δύο απο τις παλαιότερες εταιρίες στον χώρο (που δεν έχουν χρεοκωπήσει) - άσχετα αν στις μηχανές γραφικών των συγκεκριμένων είναι "χτισμένο" ένα 30-35% των σύγχρονων παιχνιδιών...

Sources: Unreal Engine Game List

Sources: id Tech 5 Article

P.S. Ειλικρινά λυπάμαι για τυχόν σαρκασμό, αλλά να μην λέμε και ότι μας κατέβει. Ούτε εμένα μ'αρέσει που ο Bleszinski ή ο Carmack ή και ο κάθε "celebrity lead" αποφασίζει να στραφεί μακριά απο την πλατφόρμα που ανάδειξε τις εταιρίες τους αλλά μην τα μπερδεύουμε - οι περισσότεροι gamers (θέλω να πιστεύω) έχουν παραπάνω πρόβλημα με τα σχόλια του στυλ "PC gamers are bitching (sic)" παρά με τυχόν business decisions που παίρνουν οι διάφορες εταιρίες.

• 3 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Fortnite is the First Unreal Engine 4 Game

Epic’s new title is a PC exclusive.

During a panel at San Diego Comic-Con today, Epic Games' Cliff Bleszinksi confirmed that Fortnite will be the first game to utilize Unreal Engine 4. According to Bleszinksi, the game will also be a PC exclusive (though he later noted on Twitter that "Fortnite is PC primary and first, but we wouldn't rule out the possibility of other platforms later."). Earlier in the panel, Bleszinski commented that “Next-gen is here. It’s a high-end PC.”

In a press release after the panel, Epic confirmed that Fortnite will be released in 2013. According to Epic, gameplay revolves around players exploring, foraging and collaborating to build a structure by day, using scavenged materials "to quickly build and renovate structures of varying materials and complexity." At night, players will work together "to defend their prized fortress from the forces of darkness."

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...