karagunis86 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 einhell παρε .απολυτα ευχαριστημενος και εξαιρετικη τιμη .. εχει κ 2 χρονια εγγυηση .σκυλια...
leftermann Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 ανάμεσα σε αυτόκαι αυτό, έχει κάποιος γνώμη και προτίμηση; Για εντελώς ερασιτεχνική και περιστασιακή χρήση. Οκ, η skil δεν είναι και bosch, αλλά ούτε και doit ξερωγώ, 2-3 εργαλειάκια σκιλ που έχω είναι αξιπρεπέστατα και σε καλές τιμές, και το συγκεκριμένο αλυσοπρίονο είναι και 2000 βατ έναντι 1800 του μπος. Και λίγο πιο φτηνό. Να το προτημίσω λέτε;
pournaras Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Και βεβαια να το προτιμησεις, κι εγω για τη skil εχω ακουσει τα καλυτερα λογια (σε σχεση με την τιμη - αποδοση). Εντιτ: Συν οτι εχει πιο γρηγορη κινηση αλυσιδας και αυτοματη λιπανση.
kost_g Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Σε πολύ καλή τιμή και αξιοπρεπή ποιότητα θα βρείς στο http://www.plaza24.gr
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Aρχισαμε και τα ξεθαματα για να διαφημισουμε, φιλε κρεματζή/μποτοξά/αλυσοπριονά κλπ ?!
haris013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Aρχισαμε και τα ξεθαματα για να διαφημισουμε, φιλε κρεματζή/μποτοξά/αλυσοπριονά κλπ ?! ένομεταξύ όσα λινκ έχει παραθέσει ως τώρα είναι scum, το wot βαράει κόκκινο
H2O Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 γεια χαρα ειμαι νεος στο φορουμ και μαζευω πληροφοριες για αγορα αλυσοπριονου.μενω Λονδινο και σε λιγο καιρο θα εγκατασταθω στο Πηλιο,αρα χρειαζομαι ενα καλο εργαλειο για ολες της δουλιες.ειμαι αναμεσα σε stihl kai husqvarna μεταχιρισμενα η κατι πιο φτηνο καινουργιο. τη λετε για αυτο αρχικα: http://www.ebay.co.uk/itm/111170650710?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2648 ευχαριστω εκ των προτερων Παναγιωτης
siracos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 γεια χαρα ειμαι νεος στο φορουμ και μαζευω πληροφοριες για αγορα αλυσοπριονου.μενω Λονδινο και σε λιγο καιρο θα εγκατασταθω στο Πηλιο,αρα χρειαζομαι ενα καλο εργαλειο για ολες της δουλιες.ειμαι αναμεσα σε stihl kai husqvarna μεταχιρισμενα η κατι πιο φτηνο καινουργιο. τη λετε για αυτο αρχικα: http://www.ebay.co.uk/itm/111170650710?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2648 ευχαριστω εκ των προτερων Παναγιωτης Αυτές οι δυο μάρκες είναι η ποιο διαδεδομένες στην Ελλάδα (τουλάχιστον στην περιοχή μου-Ήπειρος) και κατά συνέπια θα βρίσκεις παντού ανταλλακτικά και σέρβις. Κατά την γνώμη μου προτίμησε τες και ψάξε για προσφορές από Ελλάδα πάντα βγάζουν.
H2O Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτές οι δυο μάρκες είναι η ποιο διαδεδομένες στην Ελλάδα (τουλάχιστον στην περιοχή μου-Ήπειρος) και κατά συνέπια θα βρίσκεις παντού ανταλλακτικά και σέρβις. Κατά την γνώμη μου προτίμησε τες και ψάξε για προσφορές από Ελλάδα πάντα βγάζουν. το stihl 036 το ξερεις ειναι λιγο παλιο.αξιζει σαν εργαλειο για περιπου 150Ε
georgekz750 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Αναλογα με τον εφοριακο φιλε. Αν ειναι παχυς,παρε κατι δυνατο με αραιο δοντι.
siracos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 το stihl 036 το ξερεις ειναι λιγο παλιο.αξιζει σαν εργαλειο για περιπου 150Ε Όχι δεν το ξέρω Γνώμη μου μην πάρεις παλιό πάρε καινούργειο το μοντέλο που ταιριάζει καλύτερα στην δουλειά που θα κάνεις.
kostas77kostas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα.ειμαι στη διαδικασια αγορας βενζινοκινητου αλυσοπριονου για εργασιες περιποιησης και κλαδεματος ελιας και αμυγδαλιας καθως και κοπης καυσοξυλων.ειμαι αναμεσα σε stilh MS 181 C-BE και husqvarna t435.τι μου προτεινεται?εναλλακτικη αγορα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα