Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Mortalze είπε

Ερώτηση υπάρχει κάποιος τρόπος να βρίσκουμε πιο άμεσα ποιες κινέζικες εταιρίες έχουν βγάλει ανταλλακτικά που να ταιριάζουν με το δικό μας επώνυμο μηχάνημα σε περίπτωση που το δικό του δεν συμφέρει η αγορά του? 

Πχ έχω ένα Θαμνοκοπτικο παλιό Mitsubish πως θα βρω για το αντιστοιχο κάποια εξαρτήματα παίζει να υπάρχει κάποιο site που να σου λεει αυτό που λέγετε "Δημήτρης" κάνει και στο mitsubish. Πέρα απο το να ψάχνουμε βάση το μοντέλο που έχουμε.

Ευχαρισω.

Σε πολλά Κινέζικα ανταλλακτικά π.χ. aliexpres που αγοράζω εγώ στη σελίδα που έχουν το ανταλλακτικό πιο κάτω έχουν ακριβείς μετρήσεις για διάφορες διαστάσεις ανάλυση π.χ. για το πόσα γρανάζια έχει μία κεφαλή χορτοκοιπτικού και πολλά  άλλα. Εγώ αν και έχω Κινέζικα εργαλεία δεν επαναπαύομαι πάνω πάνω που λέει για πιο μηχάνημα είναι αλλά πάντα κοιτάζω να πάρω κάποιο που έχει πιο κάτω και ακριβείς μετρήσεις ώστε να το συγκρίνω με το δικό μου.

Μόνο έτσι μπορείς να διαπιστώσεις αν κάνει για το δικό σου. π.χ. το συγκεκριμένο ανταλλακτικό που είναι για αλυσοπρίονο  έχει διαστάσεις στην αρχική εικόνα.

Δες και εδώ για χορτοκοπτικό 

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
  • 4 μήνες μετά...
  • Απαντ. 377
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα!εχει ιδεα κανεις το για το Husqvarna 236 ?

το εχω βρει μεταχ στα 100 ευρω και το σκεφτομαι διαβαζω διαφορες κριτικες και ειμαι στο σκεψιμο

το εχει δουλεψει κανεις? το θελω για νο κοβω καυσοξυλα 3-5 τονους τον χρονο για ξυλοσομπα..

το μπατζετ ειναι εως 100ε γιαυτο κοιταω για μεταχ μικρο επωνυμο αλυσοπριονο 

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και χρονια πολλά!

Θέλω να πάρω ένα πιο μανιτζέβελο πριονι, κλαδευτικο, για κανενα καυσοξυλο απο το λιοστασι.

Κοιταω κατι kraft. 

Kraft ΚΩΔΙΚΟΣ: 691102

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=18867

Kraft ΚΩΔΙΚΟΣ: 691070

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=13058

Τι αποψη έχετε? 

Το ενα εχει oregon λαμα και το γραφει επανω. Το φθηνο υποτιθεται οτι εχει και αυτο Oregon λαμα αλλά γράφει kraft.

Το ακριβο εχει επωνυμο καρμπυρατερ.

300€ για επωνυμο πριονι λεω να μην δωσω, καθως ειμαι ερασιτεχνης, και πιο πολυ για την καυλα το γουσταρω να το συσκευασω και να το βαλω κατω απο το χριστουγεννιατικο δεντρο :)

Εχω ηδη ενα mcculloch με 40αρα λαμα, που μετα την αλλαγη σε μεμβρανες που εγινε φετος, σπέρνει! Αλλα ειναι βαρυ για ξεκλάρισμα στα ξυλα απο το κλάδεμα. Την τελευταια φορα για να μαζεψω ενα τρειλερ, μου εφυγε η ούγια μεσα στο χωράφι.

Επεξ/σία από andreaspA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Δεν βλεπω κινηση στο thread. Δεν ασχολειται κανεις πια με αλυσοπρίονα?

Έχω ένα γνωστό που τον λένε Michael Myers, από ότι ξέρω έχει ανοίξει επιχείρηση όπου πουλάει μεταχειρίσμενα αλυσοπρίονα, μάλιστα πηγαίνει τόσο καλά η επιχείρηση που άνοιξε βιβλία στον εφκα.

Επεξ/σία από aizensama24
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Echo2511  2,3 κιλα vs  T525 hugsvarna  2,7 κιλά  ,  για περιστασιακή χρήση 60 δένδρων..τι λέτε  ;

Μένω Αθήνα  ,  η hugsvarna έχει παντού service  ,  η Echo ;

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
Στις 28/12/2021 στις 8:33 ΜΜ, andreaspA είπε

Δεν βλεπω κινηση στο thread. Δεν ασχολειται κανεις πια με αλυσοπρίονα?

λογικά μείναμε λίγοι😜.. αγόρασα 2 τον τελευταίο μήνα (ένα αλυσοπρίονο κ ένα κονταροπρίονο) από Nagea Tools κ έμεινα φουλ ικανοποιημένος, κ καλη ποιότητα κ σε καλές τιμές. τα προτεινω κ τα δυο, για όποιον ενδιαφερεται οριστε:

https://nageatools.gr/product/alysopriono-venzinis-kladeftiko-254cc-me-lama-25cm/

https://nageatools.gr/product/kontaropriono-venzinis-nagea-25-4cc-16hp/

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ για ερασιτεχνική χρήση περιστασιακά ενδιαφέρομαι. Για κλάδεμα ελιών. Κοιταζω να έχει λάμα 25 εκ. Να είναι ελαφρύ. Από τα nagea craft που αναφέρθηκαν παραπάνω ή κάποιο επώνυμο σε προσφορά echo still husqvarna; Ποιό θα προτείνατε;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επειδή είμαι και εγώ τώρα σε σκέψη για ένα μικρότερο μάλλον θα καταλληξω στο echo 2511. Το θελω για καθαρα κλαδευτικο. Εχω ηδη το husqvarna 435 αλλα λογω κοιλης στην μεση θελω κατι πιο ελαφρυ γιατι με κουραζει. Σκεφτομαι και για το stihl 151 λογω αξιοπιστιας μιας και ένα κονταροπριονο της stihl που εχω ειναι απιστευτα ποιοτικο αλλα κολλαω στα 300gr επιλεον βαρος και στις πιο αυξημενες δονησεις σε σχςση με το echo.

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα πας σε 2511... αλλιώς σε nagea 60e 

Είναι καθαρά τι αντέχει η τσέπη του καθενός και τι δουλειά θέλει να κάνει....

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 8/3/2022 στις 1:24 ΜΜ, dimitris2431 είπε

λογικά μείναμε λίγοι😜.. αγόρασα 2 τον τελευταίο μήνα (ένα αλυσοπρίονο κ ένα κονταροπρίονο) από Nagea Tools κ έμεινα φουλ ικανοποιημένος, κ καλη ποιότητα κ σε καλές τιμές. τα προτεινω κ τα δυο, για όποιον ενδιαφερεται οριστε:

https://nageatools.gr/product/alysopriono-venzinis-kladeftiko-254cc-me-lama-25cm/

https://nageatools.gr/product/kontaropriono-venzinis-nagea-25-4cc-16hp/

Είμαι έτοιμος για παραγγελία για το κονταροπρίονο. Πρόλαβες το δοκίμασες; Να το προχωρήσω; 
Να πάρω και την έξτρα αλυσίδα που έχει το κατάστημα στα 7ευρώ;

Είχε ιμάντα για να το δένεις πάνω σου;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Είμαι έτοιμος για παραγγελία για το κονταροπρίονο. Πρόλαβες το δοκίμασες; Να το προχωρήσω; 

το αλυσοπρίονο που έχω πάρει για τα 60 ευρώ είναι τοπ...για το κονταροπριονο δεν έχω ακούσει τπτ

• Thanks 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Επανέρχομαι, γιατι αρχικά είχα κάνει την παραγγελία στα 90 ευρώ μέσα απο το καλάθι του Σκρουτζ. 

Τελικά μετά απο λίγο ψάξιμο στην σελίδα της nagea, είπα να δοκιμάσω το κουπόνι NAGEA20.

Οπου τελικά μου βγαίνει στα 70 ευρώ και με δωρεάν μεταφορικά.

Ειλικρινά, αν κάνει την δουλειά που φαινεται οτι κάνει, είναι 'κλέψιμο' σε αυτήν την τιμή ! Αφου σκέφτομαι να το βάλω και στο topic με τις προσφορές!

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 5/8/2022 στις 11:03 ΠΜ, SilentVoice είπε

Επανέρχομαι, γιατι αρχικά είχα κάνει την παραγγελία στα 90 ευρώ μέσα απο το καλάθι του Σκρουτζ. 

Τελικά μετά απο λίγο ψάξιμο στην σελίδα της nagea, είπα να δοκιμάσω το κουπόνι NAGEA20.

Οπου τελικά μου βγαίνει στα 70 ευρώ και με δωρεάν μεταφορικά.

Ειλικρινά, αν κάνει την δουλειά που φαινεται οτι κάνει, είναι 'κλέψιμο' σε αυτήν την τιμή ! Αφου σκέφτομαι να το βάλω και στο topic με τις προσφορές!

Το πηρες τελικα? Αξιζει? Θελω να παρω κ εγω για κατι ελιες που εχω,καμια 70αρια δεντρα συγκεκριμενα για κλαδεμα αλλα δεν παιζουν λεφτα για husq,stihl,makita κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...