Heybro Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Απο Χαλκιδικη ,Λαμια;;;. Ή μηπως Χαλκιδα;;; Οχι Χαλκιδική είμαι δεν είδα να έχει κάπου κοντά service. Για stihl έχω στα 20χλμ 2 καταστήματα που φτιάχνουν.
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 http://www.agrotexniki-halk.gr Ρωτησε εδω αν εχουν και σερβις. Ειναι απιθανο να μην υπαρχει
Dare-Devil Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Με τον καταλυτη στην εξατμιση εχεις θεμα;;;. Γιατι εκει εχουν ενα θεμα τα echo 280. Ξεκολλαει ο καταλυτης και κανει τρελο μεταλλικο θορυβο η εξατμιση Οχι δεν έχω θέμα. Εντάξει δεν έχει δουλέψει ατελείωτες ώρες .Το έχω μόνο για κλάδεμα Ελιάς και κανα κουτσουράκι στο σπίτι . Δουλεύει ένα μήνα σχεδόν το χρόνο κάποιες ώρες κάθε μέρα. Οχι Χαλκιδική είμαι δεν είδα να έχει κάπου κοντά service. Για stihl έχω στα 20χλμ 2 καταστήματα που φτιάχνουν. Η αντιπροσωπεία είναι Λαμία. Συνεργάτες με εξουσιοδοτημένα service απο την αντιπροσωπία υπάρχουν . Ρώτα την αντιπροσωπεία .
Heybro Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Τελικά έχω service δίπλα μου για τα Echo και θα πάω εκεί. Κομπλέ δηλαδή και μόνο με τα 5 χρόνια εγγύησης αρκεί να επιλέξει κάποιος αυτά έναντι των stihl. 1
De@th L0rd Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δηλαδή από Echo είστε ευχαριστημένοι; Made in Japan είναι αυτά;
Heybro Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Αυτός που είχε το service και είχε και stihl efco τον ρωτήσαμε για τα Echo και λέει παίζουν σε άλλη κατηγορία πολύ ανώτερα των stihl. Ίδια τιμή είχαν 360 το καλό stihl και 360 το Echo με 25αρα λαμα. 1 χρόνο εγγύηση τα stihl 5 τα Echo. 2
Dare-Devil Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δηλαδή από Echo είστε ευχαριστημένοι; Made in Japan είναι αυτά; Οι γνώστες από αλυσοπρίονα που τα χρησιμοποιούν επαγγελματικά τα echo τα χουν στην καρδιά τους μαζί με τα stihl και τα efco. Αναφέρομαι στην κατηγορία των κλαδευτικών τουλάχιστον. Δηλαδή από Echo είστε ευχαριστημένοι; Made in Japan είναι αυτά; Made in Japan εκτός απο λάμες αλυσίδες που είναι oregon . Μόνο μια εταιρία κατασκευής αλυσοπριόνων παγκοσμίως παράγει και τις δικές τις λάμες αξεσουάρ και ααλυσίδες . Η Stihl . Αυτός που είχε το service και είχε και stihl efco τον ρωτήσαμε για τα Echo και λέει παίζουν σε άλλη κατηγορία πολύ ανώτερα των stihl. Ίδια τιμή είχαν 360 το καλό stihl και 360 το Echo με 25αρα λαμα. 1 χρόνο εγγύηση τα stihl 5 τα Echo. Η stihl βγάζει πολύ καλά λαυσοπρίονα όπως και η echo . Δύσκολα να πεις ποιά εταιρία είναι πιο αξιόπιστη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή την στιγμή στα κλαδευτικά το καλύτερο αλυσοπριονο σε ιπποδύναμη και βάρος το χει η echo με διαφορά .Απο κει και πέρα αν σκεφτούμε και τις τιμές αλλά και την εγγύηση η echo παίζει μπάλα μόνη της . Το "πακέτο" είναι κορυφή. Στο χωριό μου υπάρχουν αλυσοπριονα κυρίως echo και stihl κλαδευτικά. Τουλάχιστον για τα echo ξέρω περιπτώσεις αγροτών που τα χουν 10 χρόνια απροβλημάτιστα να κλαδεύουν και να κόβουν κουτσουρα ελιάς . Επαγγελματιες αγρότες. 2
sb-er Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Το echo cs2511 το δούλεψα πρώτη φορά το ΣΚ που πέρασε. Το Σάββατο μου μπούκωσε γιατί σαν αρχάριος δεν το γκάζωνα πολύ και δεν ήξερα πως να το ξεμπουκώσω. Την Κυριακή το δούλευε όλη μέρα ένας έμπειρος κλαδευτής και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ελπίζω να βγεί καλή η αγορά και να αντέξει πολλά χρόνια!
spac Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Καποια γνωμη για τα makita? Εχω βρει ενα πολύ ελαφρύ ea3110t στα 269ε 3.2 κιλά... αξίζει? Thnx
ZELDA Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Eγώ πλέον εχω καταλήξει σε κινέζικα κλαδευτικά και χορτοκοπτικά εχω μια μουριά που την κλαδευω αντε και 4 ελιές , εχει ο πατέρας μου ενα στιλ 40 αρα λάμα το ειχε παρει σε προσφορά 200 ευρώ αλλα ποτε δεν μου γέμισε το μάτι , ουτε λαδώνει η αλυσίδα ειναι βαρύ και θα έλεγα καίει αρκετά, αυριο περιμένω ενα κινεζικο Nova GSK 2500N-10 που το πήρα 80 ευρώ , η γνωμη μου είναι οτι δεν αξίζει να αγοράζεις ακριβά εργαλία αν πιάνουν λιγο τα χέρια σου και φυσικά οχι τις φθηνες σειρές των επώνυμων εκτος και αν εχεις 50 ελιές και πάνω. Τωρα για ηλεκτρικά ουτε λόγος με το παραμικρό ζόρι θα κουρεψουν τα γραναζια.. 1
papoys1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Φίλε εγώ έχω 100 ελιές και βολεύομαι με δύο κινέζικα (ένα μεγάλο ένα μικρό) που πήρα με 50 ευρώ το ένα. Κατέληξα εκεί επειδή στο εξοχικό που τα αφήνω είναι ρίσκο για τους κλέφτες να έχεις ακριβά αλλά δεν έχω και παράπονο. Βέβαια πιάνουν τα χέρια μου και με βιντεάκια από youtube (να ξέρεις ότι Ρώσοι Ουκρανοί κ.λ.π. είναι θεοί σε αυτά) τα φτιάχνω μόνος μου.Όλο το μυστικό είναι στην καλή αλυσίδα και στο καλό ακόνισμα. Το μικρό το έχω 6-7 χρόνια το μεγάλο δύο.Ένα άλλο κινέζικο που είχα καμιά 10αριά χρόνια τα έπαιξε και το έχω για ανταλακτικά όταν το πήγα στο μάστορα και μου ζήτησε για επισκευή 60 και εγώ με 50 πήρα το καινούργιο. Edit. Και εμένα το παλιό κινέζικο δε μου λάδωνε αλυσίδα τελευταία και για αυτή την επισκευή μου ζήτησε 60 ευρώ.
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Φίλε εγώ έχω 100 ελιές και βολεύομαι με δύο κινέζικα (ένα μεγάλο ένα μικρό) που πήρα με 50 ευρώ το ένα. Κατέληξα εκεί επειδή στο εξοχικό που τα αφήνω είναι ρίσκο για τους κλέφτες να έχεις ακριβά αλλά δεν έχω και παράπονο. Βέβαια πιάνουν τα χέρια μου και με βιντεάκια από youtube (να ξέρεις ότι Ρώσοι Ουκρανοί κ.λ.π. είναι θεοί σε αυτά) τα φτιάχνω μόνος μου.Όλο το μυστικό είναι στην καλή αλυσίδα και στο καλό ακόνισμα. Το μικρό το έχω 6-7 χρόνια το μεγάλο δύο.Ένα άλλο κινέζικο που είχα καμιά 10αριά χρόνια τα έπαιξε και το έχω για ανταλακτικά όταν το πήγα στο μάστορα και μου ζήτησε για επισκευή 60 και εγώ με 50 πήρα το καινούργιο. Edit. Και εμένα το παλιό κινέζικο δε μου λάδωνε αλυσίδα τελευταία και για αυτή την επισκευή μου ζήτησε 60 ευρώ. Το δικο μου echo κλαδευει καθε χρονο 1500 δεντρα. Οποτε το κινεζικο σου θελει 15 χρονια να "πιασει" 1 χρονο δουλειας του echo. Απλα σε 15 χρονια δεν θα υπαρχει ουτε το πλαστικο του. Αν δεν λαδωνει την αλυσιδα,κοιτας πρωτα τον αναπνευστηρα λαδιου,μετα το φιλτρο μες στο δοχειο .και αν δεν,ειναι τελικα αντλια λαδιου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα