Προς το περιεχόμενο

ati 6850

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακάρι να έστελνε (στα ~110€ που βγαίνει μια χαρά τιμή είναι η 6850) αλλά όπως σωστά λέει και ο @sintalkas το amazon.com δεν στέλνει Ελλάδα.

Δημοσ.

ρε παιδια, αν ερχοταν εδω στα 110€ θα ηταν καλη τιμη! αλλα δε νομιζω οτι ειναι η τελικη τιμη αυτη!!! αρα δεν συμφερει να αγορασεις απο εκει!!

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα εγω εχω παραγγειλει πολλες φορες βιβλια απο Amazon και τα ειχα σε 3 μερες με κουριερ μαλιστα στην πορτα μου χωρις καμμια επιβαρυνση.Υπαρχει λογος να ειναι διαφορετικα για hardware?

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα εγω εχω παραγγειλει πολλες φορες βιβλια απο Amazon και τα ειχα σε 3 μερες με κουριερ μαλιστα στην πορτα μου χωρις καμμια επιβαρυνση.Υπαρχει λογος να ειναι διαφορετικα για hardware?

Συμφωνώ με τον Benign και 'γω είχα ψωνίσει παλιότερα και μάλιστα αυτό συγκεκριμένα

http://www.amazon.com/Plantronics-Voyager-PRO-Bluetooth-Headset/dp/B0043EV20G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1323625833&sr=8-1

Απλά βάλτε το στο καλάθι σας και θα σας πει λίγο πριν το check out τυχόν μεταφορικά και αν στέλνει. Θα το έκανα αλλά δεν θυμάμαι κωδικό :P

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Benign και 'γω είχα ψωνίσει παλιότερα και μάλιστα αυτό συγκεκριμένα

http://www.amazon.com/Plantronics-Voyager-PRO-Bluetooth-Headset/dp/B0043EV20G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1323625833&sr=8-1

Απλά βάλτε το στο καλάθι σας και θα σας πει λίγο πριν το check out τυχόν μεταφορικά και αν στέλνει. Θα το έκανα αλλά δεν θυμάμαι κωδικό :P

...και να στέλνει με extra φόρους και μεταφορικά άστο καλύτερα

Δημοσ.

...και να στέλνει με extra φόρους και μεταφορικά άστο καλύτερα

Εγώ πχ δεν πλήρωσα. Αν το πας εκεί. Η παραγγελία μου με 3 πράγματα ήταν στα 120 δολάρια.

Είναι καλή τιμή αν θέλει κάποιος να το ψάξει νομίζω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...