Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις έχω ακόμα 2 ερωτήσεις να κάνω

1)αν δεν είναι μορφής divx και είναι π.χ μορφής mkv θα παίζει η ταινία η όχι?

2)αν π.χ έχω μια ταίνια και τους υπότιτλους σε ξεχωριστό .srt αρχείο (στον ίδιο πάντα φάκελο με το ίδιο όνομα με την ταίνια) θα παίζουν οι υπότιτλοι η θα πρέπει αναγκαστικά να είναι ενσωματωμένοι στην ταινία?

Δημοσ.

MKV δε παίζει, τουλάχιστον όχι το δικό μου.

Μπορεί να λέω χαζομάρα γιατί δεν το έχω ψάξει, αλλά ίσως να γίνεται με τα cfw που κυκλοφορούν. Τονίζω και πάλι, δεν είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

ωραία θα δοκιμάσω πάντως αν παίζουν τα mkv αρχεία όσον αφορά τους υπότιτλους μπορεί να μου απαντήσει κάποιος?

Δημοσ.

τους υποτιτλους πρεπει να τους ενσωματωσεις στην ταινια

Μονο απο custom firmware μπορεις να εχεις και εξωτερικους υποτιτλους.

(χωρις να ειναι σιγουρος η κονσολα παιζει mp4 αντι mkv)

Δημοσ.

Mkv πρέπει να παίζει.

Υπότιτλους και εγώ δεν βρήκα λύση. Δοκίμασα σε dvd *.avi+*.srt τζίφος.

Υπότιλους έστειλα μέσω δικτύου (DLNA) χρησιμοποιώντας το PS3 media server από το PC

Δημοσ.

σε ofw παιζει avi και τους εξωτερικους υποτιτλους σε srt πρεπει να τους ενσωματωσεις με το aviaddxsub

http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php

ειναι πολυ ευκολο, γυρω στα 5 λεπτα το πολυ την ταινια...(αν θες βοηθεια, πεστο)

mkv σε ofw δεν παιζει απο στικακι, πρεπει να το μετρατρεψεις σε Mp4 που ειναι αρκετα χρονοβορα διαδικασια αν παραλληλα θες να περασεις και ελληνικους υποτιτλους...

σε cfw υπαρχει ενα προγραμματακι το showtime που παιζει κανονικα και εξωτερικους υποτιτλους και mkv

Δημοσ.

δηλαδή χωρίς cfw δεν παίζει mkv αρχεία? επειδή το ps3 είναι ενός φίλου και δεν θέλω να του περάσω cfw θα πρέπει να το μετατρέψω σε avi,MP4 ή σε divx? ώστε να παίζει με ofw

Δημοσ.

δεν σου προτεινω να μετατρεψεις τπτ, ειναι υπερβολικα χρονοβορα διαδικασια ...ειτε ξανακατεβασε οποια ταινια θες σε avi, ειτε συνδεσε το ps3 με τον υπολογιστη (καλυτερα wired) και παιξε τα mkv με το ps3mediaserver...

Δημοσ.

δεν σου προτεινω να μετατρεψεις τπτ, ειναι υπερβολικα χρονοβορα διαδικασια ...ειτε ξανακατεβασε οποια ταινια θες σε avi, ειτε συνδεσε το ps3 με τον υπολογιστη (καλυτερα wired) και παιξε τα mkv με το ps3mediaserver...

αυτό το ps3mediaserver δεν δουλεύει στο laptop μου και δεν έχω κανένα πρόβλημα που είναι χρονοβόρα η διαδικασία μετατροπής από Mkv σε avi (έτσι και αλλιώς το Laptop το αφήνω ανοιχτό το βράδυ για να κατεβάζω ταινίες και σειρές όποτε θα το βάζω να κάνει και τις μετατροπές).Απλά δοκίμασα ένα πρόγραμμα για να κάνω μια μετατροπή από mkv σε avi και στο avi έχανε πολύ στην ποιότητα σε σχέση με το mkv) δεν ξέρω αν αυτό είναι γενικός έτσι η αν έφταιγε το συγκεκριμένο πρόγραμμα και αν ισχύει το δεύτερο έχετε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα μετατροπής που να μην αλλάζει η ποιότητα.

Δημοσ.

κατεβασε το mkv2vob

http://www.ps3forums.gr/vb/showpost.php?p=86046&postcount=11

εδω εχει ενα οδηγο, ειναι λιγο παλιος αλλα υποθετω οτι δεν εχει αλλαξει κατι...

επισης εχε υποψιν οτι το ps3 δεν αναγνωριζει αρχεια μεγαλυτερα απο 4γιγα γιατι δεν υποστηριζει ntfs, οποτε μαλλον θα χρειαστει να κανεις split το αρχειο σε μικροτερα, το mkv2vob αν θυμαμαι καλα ειχε μια τετοια επιλογη να το κανεις ταυτοχρονα με την μετατροπη σε vob...

αλλα δεν καταλαβαινω, αφου εχεις λαπτοπ, γιατι δεν το συνδεεις απευθειας με τη τηλεοραση και παιδευεσαι με το ps3?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...