matinablr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Με το που θα υπογράψεις την επόμενη μέρα θα έχεις σίγουρα αντιπρόταση γιατί έχουν πλέον νομίζω 3 η 5 μέρες περιθώριο. Πες τους ότι η επιδότηση που σου δίνουν είναι ψίχουλα και ότι το πρόγραμμα που σε καλύπτει είναι ακριβό και ότι το βρήκες φθηνότερα. Θα σου κάνουν πολύ καλύτερες προσφορές για να σε κρατήσουν και μάλλον θα το καταφέρουν γιατί θα είναι πραγματικά καλές. Βέβαια όταν θα ξανά λήξει το πρόγραμμα θα πρέπει να ξανά κάνεις την ίδια διαδικασία γιατί πάλι ψίχουλα θα δώσουν. Έχω 4 - 5 φορές ως τώρα που έχω κάνει απανωτά φορητότητα και παρέμεινα όλες τις φορές. Ναι πραγματικά η wind έκανε πολύ καλή πρόταση και για αυτό το σκέφτηκα να αλλάξω..δίνει μάλιστα δώρο και ταμπλετ και δευτερο αριθμο δώρο καρτα δλδ με 2 ώρες το μήνα(ή το δίνω σε κάποιον ή το πετάω η το χρησιμοποιώ!)με τα ίδια λεφτά που είμαι τώρα μου δίνει απεριόριστα προς ΟΛΟΥΣ και σε τηλ κ σε μνμτα!!!Αυτό που δεν γνωρίζω και θα ρωτήσω είναι τι συμβαίνει αν διακόψω το συμβόλαιο πριν τη λήξη (είναι 24μηνο μου είπαν..)Δηλαδή τι πέναλτυ έχω.Η επιδότηση ως επιδότηση δε με νοιάζει αφού δε θέλω να πάρω κάποιο κινητό η κάτι συνηθως πάντα έκπτωση στο πάγιο το έβαζα..Απλώς με εκνευρίζει το γεγονός να είσαι χρόνια στην εταιρία να κάνεις λογαριασμούς καλούς και να σου το ανταποδίδουν έτσι...Εαν μου ΄δωσουν καλό πάγιο με καλό χρόνο ομιλίας που να προσεγγίζει δλδ το απεριόριστα προς όλους της wind θα το σκεφτώ..
eddie-2 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ναι πραγματικά η wind έκανε πολύ καλή πρόταση και για αυτό το σκέφτηκα να αλλάξω..δίνει μάλιστα δώρο και ταμπλετ και δευτερο αριθμο δώρο καρτα δλδ με 2 ώρες το μήνα(ή το δίνω σε κάποιον ή το πετάω η το χρησιμοποιώ!)με τα ίδια λεφτά που είμαι τώρα μου δίνει απεριόριστα προς ΟΛΟΥΣ και σε τηλ κ σε μνμτα!!!Αυτό που δεν γνωρίζω και θα ρωτήσω είναι τι συμβαίνει αν διακόψω το συμβόλαιο πριν τη λήξη (είναι 24μηνο μου είπαν..)Δηλαδή τι πέναλτυ έχω.Η επιδότηση ως επιδότηση δε με νοιάζει αφού δε θέλω να πάρω κάποιο κινητό η κάτι συνηθως πάντα έκπτωση στο πάγιο το έβαζα..Απλώς με εκνευρίζει το γεγονός να είσαι χρόνια στην εταιρία να κάνεις λογαριασμούς καλούς και να σου το ανταποδίδουν έτσι...Εαν μου ΄δωσουν καλό πάγιο με καλό χρόνο ομιλίας που να προσεγγίζει δλδ το απεριόριστα προς όλους της wind θα το σκεφτώ.. Έτσι ακριβώς! Άκου και τις 2 προτάσεις, πες τους ότι θα τους καλέσεις σε λίγο, βάλ'τες κάτω και δες τι σε συμφέρει. Εγώ ας πούμε δίνω βάσει στην επιδότηση και όσο το δυνατών σε μικρότερη δέσμευση, που αυτή τη στιγμή είναι το 18μηνο.
kostasff Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Ναι πραγματικά η wind έκανε πολύ καλή πρόταση και για αυτό το σκέφτηκα να αλλάξω..δίνει μάλιστα δώρο και ταμπλετ και δευτερο αριθμο δώρο καρτα δλδ με 2 ώρες το μήνα(ή το δίνω σε κάποιον ή το πετάω η το χρησιμοποιώ!)με τα ίδια λεφτά που είμαι τώρα μου δίνει απεριόριστα προς ΟΛΟΥΣ και σε τηλ κ σε μνμτα!!!Αυτό που δεν γνωρίζω και θα ρωτήσω είναι τι συμβαίνει αν διακόψω το συμβόλαιο πριν τη λήξη (είναι 24μηνο μου είπαν..)Δηλαδή τι πέναλτυ έχω.Η επιδότηση ως επιδότηση δε με νοιάζει αφού δε θέλω να πάρω κάποιο κινητό η κάτι συνηθως πάντα έκπτωση στο πάγιο το έβαζα..Απλώς με εκνευρίζει το γεγονός να είσαι χρόνια στην εταιρία να κάνεις λογαριασμούς καλούς και να σου το ανταποδίδουν έτσι...Εαν μου ΄δωσουν καλό πάγιο με καλό χρόνο ομιλίας που να προσεγγίζει δλδ το απεριόριστα προς όλους της wind θα το σκεφτώ.. Η wind δίνει και άλλα 120' σε γνωστό σου ΥΠΑΡΧΟΝ καρτοκινητό (πέραν των 120 λεπτων στην νέα κάρτα/δωρο που είπες). Επίσης ζήτησέ τους έξτρα δώρο. Εμένα μου δώσανε +300' προς wind και +300mb. Η προσφορά τους είναι αλλού.- Όταν είπα στον υπάλληλο της cosmote πόσα πληρώνω και τι μου προσφέρει η wind, έχασε την μιλιά του. Μετά κάτι ψέλλισε για ποιότητα σήματος και 4g αλλά ήταν για γέλια. Πραγματικά η wind είναι αλλού σε τιμές και όσο παραμένει 3η θα "ξεβρακώνεται". Ελπίζω να παραμείνει εκεί.....
matinablr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Έτσι ακριβώς! Άκου και τις 2 προτάσεις, πες τους ότι θα τους καλέσεις σε λίγο, βάλ'τες κάτω και δες τι σε συμφέρει. Εγώ ας πούμε δίνω βάσει στην επιδότηση και όσο το δυνατών σε μικρότερη δέσμευση, που αυτή τη στιγμή είναι το 18μηνο. τελικά το ίδιο απόγευμα της ημέρας που έκανα αίτηση φορητότητας επικοινώνησε η εταιρία μου προσφέροντας τα ίδια σε χρόνους ομιλίας sms data σε τιμή φθηνότερη οπότε παρέμεινα,ναι η wind έδινε κι άλλα δωράκια κ νούμερο κ χρόνο κλπ αλλά δε με ενδιέφεραν άμεσα οπότε παρέμεινα στο ίδιο..
mpeliaris Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Το ίδιο και εγώ παιδιά είμαι στην cosmote 2 χρόνια σε οικογενειακό πακέτο.. Ο δικός μου αριθμός ήθελε ανανέωση οπότε πάω να πάρω αναβάθμιση και να ανανεωσω. Μου βγάζουν το αστείο ποσό των 60ευρω για 18μηνο. Τους λέω για 65-70ευρω λογαριασμόυς η επιδότηση είναι αστεία. Φεύγω καπάκι παίρνω wind μου βγάζει μια προσφορά με λιγότερα λεφτά περισσότερα λεπτά κλπ και ένα ταμπλέτ αξίας 70ευρω.. Με το που έκανα αλλαγή φορητοτητας μετά από μια μέρα με παίρνει η κόσμοτε και μου κάνει αντιπροταση από άλλο πλανήτη και για τους 2 αριθμούς και επιδότηση 200ευρω..Οπότε πιέστε τους γιατί από μόνοι τους δεν παίζει
eddie-2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Η μόνη λύση είναι η φορητότητα. Μετά σου δίνουν αυτό που δικαιούσαι. Και πάλι αυτοί είναι κερδισμένοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα