Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνεις αίτηση φορητότητας κατευθείαν στη Vodafone και αναλαμβάνουν αυτοί τη διαδικασία μεταφοράς. αν έχεις υπόλοιπο οφειλής στην cosmote να ξέρεις ότι μπορεί να μην εγκρίνει την μετακόμιση.

Από την ώρα που θα κάνω την αίτηση φορητότητας στην vodafon και με πάρουν από την cosmote να μου κάνουν καλύτερη προσφορά (λέμε τώρα). Μπορώ να παραμείνω μετά στην cosmote χωρίς να έχω μπερδέματα με την vodafon;

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-θα σου κανουν καλυτερη προσφορα...

η προσφορα που θα σου κανουν ειναι απο αλλο τμημα που κανουν κλησεις αυτοι..

-δεν θα χεις μπερδεματα απλα ζητας ακυρωση αιτησης φορητοτητας για να μην στελνουν συνεχεια αιτησεις προς την εταιρεια σου.μην ξεχνας οτι αν δεν δωσει το οκ η δικια σου εταιρεια δεν μπορεις να φυγεις.

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Τελικά πήγα πριν λίγες μέρες στην Vodafone και ξεκίνησα τις διαδικασίες. Βέβαια αλλιώς μου τα είπαν αυτή την φορά. Μου έδωσαν 300 ευρώ επιδότηση και δωρεάν τα 2 πρώτα πάγια, δηλαδή συνολικά 500 ευρώ κέρδος, αλλά για 18μηνη δέσμευση. Τέλος πάντων, προχώρησα.

Και σήμερα έπεσε τηλέφωνο από την cosmote!!!

- Γιατί φεύγετε;

- Δυσαρεστήθηκα με την επιδότηση, είναι κοροϊδία!!!

- Σας δίνουμε 400 ευρώ συνολική επιδότηση και επιπλέων έκπτωση στα πάγια πέραν της έκπτωσης του οικογενειακού πακέτου ΚΑΙ για 12μηνη δέσμευση.

- Έτσι μένω, ευχαριστώ.

Πήγα Vodafone ακύρωσα την αίτηση και τώρα έχω 15 μέρες να πάω να πάρω την επιδότηση!!!

Δημοσ.

Επειδή είναι σχετικό με το θέμα, να σας πω ότι η cosmo δεν με πήρε να μου προτείνει να παραμείνω παρά αφού είχα υπογράψει με την voda, όπου και πάλι επέμενε η εκπρόσωπος της cosmo ότι μπορούσα να παραμείνω μαζί τους, κάτι που δεν ισχύει απ΄ότι έμαθα όταν ενημερώθηκα η ίδια από κατάστημα της cosmo από κοντά. Κατόπιν αυτών όλων πρέπει να πω, ότι πρέπει να επιμείνω στην αρχική μου τοποθέτηση στο θέμα: δεν ισχύουν κανόνες για όλους.

Φυσικά μπορεί κανείς να το δει και αλλιώς, ότι δλδ όλοι οι κανόνες έχουν και τις εξαιρέσεις τους.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παιδια να ρωτησω κατι , αν και το παραπανω κολπο το εχω κανει ηδη 2 φορες με τις συνδεσεις των γονιων μου, αυτη τη φορα εχοντας καρτοσυνδεση στη vodafone, πηγα στη wind να κανω αιτηση φορητοτητας κτλ και με εβαλε να υπογραψω εκεινη τη στιγμη δινοντας μου μια καρτα που θα ενεργοποιηθει στις 1/1/2013 και αφου μου ειπε οτι μπορει να με παρει η vodafone να με ρωτησει γιατι φευγω!

εγω στη vodafone χρωσταω 2 λογαριασμους βεβαια.ο σκοπος φυσικα ειναι επιδοτηση η μειωση στο παγιο!

λετε να μπω αυτοματα στη wind και να παει στο βροντο οτι εκανα;;;;;

Δημοσ.

Από όσο ξέρω, η Vodafone (και καμία άλλη εταιρία) δεν υπάρχει περίπτωση να εγκρίνει φορητότητα εάν υπάρχουν απλήρωτοι λογαριασμοί.  Οπότε, μην περιμένεις και καλύτερη προσφορά από μέρους τους.

Δημοσ.

Εμένα η Vodafone μου έκανε έκπτωση 45% σε ΟΛΑ τα unlimited μόλις πήγα σε cosmote.. Πολύ καλή προσφορά αλλά άκυρο χωρίς κάλυψη ούτε κάν edge..

Επίσης έχω απλήρωτο ένα 50 αρι αλλά δεν το χρωστούσα πάντα ήμουν συνεπής. Είναι του τελευταίου μήνα.

Φυσικά δεν θα το πάρουν μιας και πλήρωνα ανύπαρκτη υπηρεσία. 3G

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καταλαβαίνω ότι η συζήτηση έχει γίνει πριν απο ένα χρόνο σχεδόν, αλλά θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το θέμα της φορητότητας.

Χθες με κάλεσε η vodafone και μου πρότεινε ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο από την cosmote (που έχω). Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να φύγω από την cosmote γιατί οι περισσότερες επαφές μου είναι στο ίδιο δύκτυο, αλλά θα ήθελα να προσπαθήσω να αναγκάσω την cosmote να μου κάνει μια αντιπρόταση. Από όσα έχω διαβάσει κατάλαβα ότι πρέπει να καθυστερίσω το ραντεβού με τον courier και τις υπογραφές (γιατί όπως είναι λογικό μετά δεσμεύομαι). Πόσες μέρες όμως πρέπει να τους καθυστερίσω και είναι σίγουρο θα με πάρει η cosmote για αντιπρόταση η σκασίλα της;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Καταλαβαίνω ότι η συζήτηση έχει γίνει πριν απο ένα χρόνο σχεδόν, αλλά θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το θέμα της φορητότητας.

Χθες με κάλεσε η vodafone και μου πρότεινε ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο από την cosmote (που έχω). Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να φύγω από την cosmote γιατί οι περισσότερες επαφές μου είναι στο ίδιο δύκτυο, αλλά θα ήθελα να προσπαθήσω να αναγκάσω την cosmote να μου κάνει μια αντιπρόταση. Από όσα έχω διαβάσει κατάλαβα ότι πρέπει να καθυστερίσω το ραντεβού με τον courier και τις υπογραφές (γιατί όπως είναι λογικό μετά δεσμεύομαι). Πόσες μέρες όμως πρέπει να τους καθυστερίσω και είναι σίγουρο θα με πάρει η cosmote για αντιπρόταση η σκασίλα της;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

θα πρεπει να σου πω οτι για καθε μεταφορα απο εταιρεια σε εταιρεια πλεον χρεωνεσαι 10 η 20 ευρω εξοδα.Και οτι η συζητηση ξεκινησε πριν απο 3-3,5 χρονια που τοτε τα πραγματα ηταν πολυυυυυυυυυυυυυ διαφορετικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από όσα έχω διαβάσει κατάλαβα ότι πρέπει να καθυστερίσω το ραντεβού με τον courier και τις υπογραφές (γιατί όπως είναι λογικό μετά δεσμεύομαι). Πόσες μέρες όμως πρέπει να τους καθυστερίσω και είναι σίγουρο θα με πάρει η cosmote για αντιπρόταση η σκασίλα της;

Πρέπει να πέσουν οι υπογραφές για να γίνει η αντιπρόταση. Αν δεν δώσει το οκ η εταιρία που είσαι δεν φεύγεις ούτε με 800 υπογραφές. Μονό αν τους πεις ότι δεν συμφωνείς με την αντιπρόταση και πεις οριστικά θέλω να φύγω, (και αν δεν τους χρωστάς βέβαια)!

Αν συμφωνήσεις με την αντιπρόταση μετά παίρνεις τηλέφωνο και ακυρώνεις. νομίζω στέλνεις και μια φωτοτυπία με την ταυτότητα σου, άλλα αυτά θα σου τα πει η εταιρία που είσαι.

Επεξ/σία από eddie-2
Δημοσ.

Πρέπει να πέσουν οι υπογραφές για να γίνει η αντιπρόταση. Αν δεν δώσει το οκ η εταιρία που είσαι δεν φεύγεις ούτε με 800 υπογραφές. Μονό αν τους πεις ότι δεν συμφωνείς με την αντιπρόταση και πεις οριστικά θέλω να φύγω, (και αν δεν τους χρωστάς βέβαια)!

Αν συμφωνήσεις με την αντιπρόταση μετά παίρνεις τηλέφωνο και ακυρώνεις. νομίζω στέλνεις και μια φωτοτυπία με την ταυτότητα σου, άλλα αυτά θα σου τα πει η εταιρία που είσαι.

καλησπέρα σας!Είχα και εγώ τηλεφώνημα απο wind για καλύτερο πρόγραμμα σύνδεσης και θα φύγω απο cosmote λέω..πληρώνω πολλά και δεν έχω τίποτα απο παροχές και οι επιδοτήσεις που μου δίνουν τόσα χρόνια είναι γελοίες σε σχέση με το πόσα τους έχω σκάσει και πόσες φορές έχω ξεπεράσει κατά πολύ το πάγιο..Μου είπαν απο τη wind ότι θα με ξανα καλέσουν για επιβεαίωση και έπειτα θα κλείσω ένα ραντεβού με το κουριερ για να περάσει να μου δώσει την κάρτα κλπ..λογικά εκεί θα υπογράψω κιόλας κάτι..Είμαι περίεργη να δω τι θα κάνει η κοσμοτε μετά..Οπότε πλέον που έχουν αλλάξει οι διαδικασίες υπογράφουμε κανονικά και μετά πέφτει αντιπρόταση κ αν ε?

Δημοσ.

καλησπέρα σας!Είχα και εγώ τηλεφώνημα απο wind για καλύτερο πρόγραμμα σύνδεσης και θα φύγω απο cosmote λέω..πληρώνω πολλά και δεν έχω τίποτα απο παροχές και οι επιδοτήσεις που μου δίνουν τόσα χρόνια είναι γελοίες σε σχέση με το πόσα τους έχω σκάσει και πόσες φορές έχω ξεπεράσει κατά πολύ το πάγιο..Μου είπαν απο τη wind ότι θα με ξανα καλέσουν για επιβεαίωση και έπειτα θα κλείσω ένα ραντεβού με το κουριερ για να περάσει να μου δώσει την κάρτα κλπ..λογικά εκεί θα υπογράψω κιόλας κάτι..Είμαι περίεργη να δω τι θα κάνει η κοσμοτε μετά..Οπότε πλέον που έχουν αλλάξει οι διαδικασίες υπογράφουμε κανονικά και μετά πέφτει αντιπρόταση κ αν ε?

Ακριβώς. Υπογράφεις, ζητάει η νέα σου εταιρία (wind στην περίπτωσή σου) την μεταφορά σου και εκείνη την στιγμή έρχεται ο παλιός σου πάροχος (cosmote) να κάνει την αντιπρόταση. Αν δεν δεχτείς τότε σε 1-3 ημέρες έχεις αλλάξει εταιρία.

Υ.Γ. Αν βρεις φθηνότερα από την wind να μου τρυπήσεις την μύτη......

Για να δικαιολογήσουν την διαφορά τιμής θα αρχίσουν τα περι ποιότητας υπηρεσιών κλπ. Αλλά δεν μασάμε πλέον.......

Δημοσ.

Με το που θα υπογράψεις την επόμενη μέρα θα έχεις σίγουρα αντιπρόταση γιατί έχουν πλέον νομίζω 3 η 5 μέρες περιθώριο. Πες τους ότι η επιδότηση που σου δίνουν είναι ψίχουλα και ότι το πρόγραμμα που σε καλύπτει είναι ακριβό και ότι το βρήκες φθηνότερα. Θα σου κάνουν πολύ καλύτερες προσφορές για να σε κρατήσουν και μάλλον θα το καταφέρουν γιατί θα είναι πραγματικά καλές. Βέβαια όταν θα ξανά λήξει το πρόγραμμα θα πρέπει να ξανά κάνεις την ίδια διαδικασία γιατί πάλι ψίχουλα θα δώσουν. Έχω 4 - 5 φορές ως τώρα που έχω κάνει απανωτά  φορητότητα και παρέμεινα όλες τις φορές.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...