Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιρνετε στα παρακατω τηλ. λετε να σας συνδεσουν με καποιον για μια προσφορα.

-θα σας πουν αν θυμαστε το ονομα του υπαλληλου.λετε οχι και σας συνδεει με οποιον/α υπαλληλο βρει ευκαιρο/η-.

αφου βρειτε το παγιο και την επιδοτηση -παζαρι-θα δωσετε στοιχεια για να προχωρησει η αιτηση.οταν γινει η αιτηση φορητοτητας(για να πατε στην αλλη εταιρια) θα σας παρουν τηλ.απο την δικια σας και θα σας πουν γιατι φευγετε.(Σας παιρνουν τηλ.γιατι αν δεν δωσουν το οκ-π.χ. αν χρωστατε - δεν φευγετε απο την εταιρια σας)

θα πειτε μου προσφερουν αυτα(βαλτε και λιγο παραπανω)και θα σας πουν οκ σας τα δεινουμε και μεις.Καντε παζαρι αν θελετε...

-μην ξεχνατε σε λιγες μερες κανουν 'απογραφη'και θελουν καλα στατιστικα-

>
2103500300, 2108006300, 6973158688 13897 cosmote
2130095500 +301399-απο κινητο vodafon- vodafon
2105539910 (μαλλον συνεργατης ειναι) 1216 wind

ή αν φοβαστε για την εγκυροτητα των παραπανω τηλ.απλα παιρνετε στα τμηματα εξυπηρετησης της wind cosmote vodafon και ζητατε το τμημα προσφορων

Επεξ/σία από stormrain
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα λάβεις, ακόμη και εμένα, που πρέπει να ήμουν από τους πιο ξεφτίλα χρήστες κινητού τηλεφώνου (Σε δύο χρόνια αγόρασα κοσμοκάρτες αξίας €20) με πήραν τηλέφωνο από την cosmote και με ρώτησαν γιατί φεύγω.

Δημοσ.

Πάντα παίρνουν από την εταιρία από την οποία φεύγεις τηλέφωνο. Κι εγώ όταν είχα κάνει αίτηση φορητότητας από cosmote για vodafone, με πήραν τηλέφωνο από την cosmote για να ρωτήσουν τον λόγο για τον οποίο φεύγω. Μάλιστα καναδυό μέρες πριν με πάρουν τηλέφωνο, μου είχαν στείλει sms που έλεγε να πάω να πάρω από κατάστημα της cosmote όποια συσκευή ήθελα. Δεν το έψαξα καθόλου όμως γιατί έτσι κι αλλιώς θα έφευγα. Ο λόγος που έφευγα ήταν ότι δεν είχε σήμα στο σπίτι μου. Συνεπώς όποια συσκευή και να μου έδιναν δεν θα με ενδιέφερε από την στιγμή που δεν θα μπορούσα να χρησιμοποιώ το τηλέφωνο όσο είμαι στο σπίτι.

Δεν νομίζω ότι οι εταιρίες θα διστάσουν να κάνουν καλές προσφορές. Ειδικά αυτή την εποχή δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν πελάτες. Ήδη πουλάνε τις συσκευές με μεγάλο καπέλο και αν κόψουν αρκετά την τιμή δεν θα έχουν ζημία. Απλά δεν θα έχουν το υπερκέρδος που θα είχαν αν πουλούσαν την συσκευή στην τιμή που την έχουν στο κατάστημα. Θα προτιμήσουν λοιπόν να έχουν μικρότερο κέρδος από την συσκευή, παρά να χάσουν τα πάγια ενός έτους τουλάχιστον.

Να συμπληρώσω ότι κι εγώ δεν ήμουν κανένας σπουδαίος συνδρομητής. Έκανα λογαριασμούς περίπου 25 ευρώ τον μήνα με το πρόγραμμα που είχα. Αλλά ήμουν αρκετά χρόνια στην εταιρία.

Δημοσ.

Έχω κάνει αίτηση φορητότητας από την περασμένη εβδομάδα, αύριο περιμένω τη σιμ. Πήρα cosmote να σιγουρευτώ ότι εγκρίθηκε για να μην μου τη μπλοκάρουν αφού υπογράψω λόγω ανεξόφλητου υπολοίπου or something. Μου είπαν ναι η φορητότητα προ-εγκρίθηκε, και δεν έγινε καμία αντιπρόταση. Αν και δεν βλέπω πόσο καλύτερη θα μπορούσε να είναι η αντιπρόταση από της voda, άλλα τέλος πάντων. Εν πάσει περιπτώσει μην το θεωρείτε δεδομένο ότι θα πάρουν. Ευτυχώς εμένα μου έκαναν έτσι κι αλλιώς καλή προσφορά από τη voda, δεν έκανα μπλόφα με την αίτηση.

Αφού η cosmote προφανώς είναι πολύ λαρτζ και δεν έχει καμιά ανάγκη τα κατοστάρικα που της έχωνα, ώρα της καλή. Μαζί μου θα πάρω άλλα τρία νούμερα.

Δημοσ.

Παιδιά και εγώ έχω υπογράψει και την έχω παραλάβει ήδη την νέα sim από την Παρασκευή και τηλέφωνο δεν είχα, αλλά έτσι ή αλλιώς δεν έχω σκοπό να αλλάξω γνώμη. Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί επιμένετε ότι τους καλούν όλους εφόσον δεν είναι έτσι τα πράγματα. Πείτε ότι καλούν ένα συντριπτικά μεγάλο ποσοστό καλύτερα.

Δημοσ.

αυτο που εγραψα καλυπτει και τις 2 περιπτωσεις ωστε να εχεις καλυτερη επιδοτηση και παγιο απ οτι σου δεινουν μεχρι τωρα.Αν σε παρουν και απο την δικη σου ακομη καλυτερα...

Το μεγαλυτερο ποσοστο αν παρει(γενικα το τμημα εξυπηρετησης πελατων)την δικη του εταιρια και πει θελω καλυτερη επιδοτηση παιζει και να σε γραψουν γιατι το αρμοδιο τμημα για το big deal ειναι τμημα φωνητικης φορητοτητας ή προσφορων.

Παντως ειστε σιγουροι οτι δεν σαν πειρε καποιος αριθμος με αποκρυψη ή καποιο για σας αγνωστο νουμερο?

μου εχει τυχει να μην μπορω να το σηκωσω το τηλ.-πειρε 2 μερες απο 3 φορες-και μετα σταματησε ο υπαλληλος να ασχολειτε.

Δημοσ.

Δεν με πήρε κανένας απολύτως, ούε για να ρωτήσουν γιατί φεύγω, ούτε για να κάνουν αντιπρόταση. Δεν πήραν ούτε καν για να επιβεβαιώσουν την αίτηση φορητότητας, μόνος μου πήρα για να επιβεβαιώσω την προέγκριση!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ok, τελικά πήραν αλλά είχαν τεχνικό πρόβλημα :whistle: θα ξαναπάρουν λέει ...

Μια ερώτηση αν κάποιος ξέρει, αν κάποιος έχει υπογράψει για να ξεκινήσει η φορητότητα και μετά αλλάξει γνώμη και κάνει αίτηση για την ακύρωση της αίτησης, πόσο χρόνο παίρνει η διαδικασία μέχρι να ξανασυνδεθεί με την πρώτη του εταιρία? Έχει συνέπειες το όλο θέμα?

Επεξ/σία από ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι μπορείς να υπαναχωρήσεις και να επιστρέψεις στην προηγούμενη σου εταιρεία χωρίς κυρώσεις ΑΦΟΎ συνδεθείς κανονικά με τη νέα. Από όσο ξέρω, και με κάθε επιφύλαξη, η νέα εταιρεία σου κάνει ένα τελευταίο τηλέφωνο αμέσως αφού υπογράψεις και λίγο πριν τη σύνδεση. Αν και εκεί πεις ναι, σε συνδέουν και μετά ισχύει κανονικά το συμβόλαιο σου. Δηλαδή αν έχεις πάρει επιδότηση τη χρωστάς κανονικά από την πρώτη σου μέρα κλπ. Νομίζω δεν επιτρέπεται να σε συνδέσουν πριν υπογράψεις ή χωρίς νά επιβεβαιώσουν, αλλά έχει συμβεί, και μετά θέλει τρέξιμο για να ξεμπλέξεις.

Αν με τη νέα εταιρία έχεις συμφωνήσει για ανοιχτό συμβόλαιο (χωρίς χρονική δέσμευση) λογικά μπορείς να το κόψεις κατευθείαν, αλλά και πάλι δεν ξέρω αν σε αυτήν την περίπτωση συνεχίζει να ισχύει η αντιπροσφορά της αρχικής σου εταιρίας.

Δημοσ.

Η αρχική εταιρεία με πήρε τηλέφωνο ΑΦΟΥ είχα υπογράψει με την άλλη και μου σύστησε να υπαναχωρήσω, πράγμα που έκανε αρχικά δεκτό η δεύτερη! Έκτοτε και ενώ μου είχαν πει από τη δεύτερη για μία εργάσιμη μέρα στην οποία θα με ενημέρωναν για το τι γίνεται κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου, ενώ έχω αφήσει μηνύματα και στους 2! Δεν έχω ενεργοποιήσει την κάρτα SIM της νέας και άρα δε γνωρίζω αν έχω τυπικά συνδεθεί μαζί τους. Το θέμα είναι ότι τον αριθμό μου τον έχω χρόνια και τον χρειάζομαι λόγω της δουλειά μου και θα εκτιμούσα μια καλύτερη ενημέρωση και από τους μεν και από τους δε.

Δημοσ.

αν το νουμερο σου δουλευει με την αρχικη sim τοτε δεν εχει ενεργοποιηθει η φορητοτητα.δεν γινετε να δουλευει με το ιδιο νουμερο και στις 2 εταιριες.

το νουμερο δυσκολα το χανεις ακομη και αν ζητουσες απλα διακοπη.νομιζω μετα απο καποιους μηνες μπορει να το παρει νεος συνδρομητης...

Δημοσ.

Παιδιά είμαι στην cosmote 11 χρόνια και έχω οικογενειακό πακέτο τριών τηλεφώνων. Ένα στο (απεριόριστα 45) και δύο στο (απεριόριστα 25). Μου δίνουν επιδότηση 65 ευρώ για το (45), 50 ευρώ για το ένα (25) και 30 για το άλλο, σύνολο 145 ευρώ. Με 18μηνη δέσμευση μου δίνουν 200 ευρώ σύνολο. Ποιο ξευτίλα επιδότηση δεν έχω ακούσει. Σαν να μου λένε είσαι μαλ…ας που είσαι ακόμη σε μας. Παίρνω προσφορά από wind, μου δίνει 388 ευρώ σύνολο με 18μηνη δέσμευση. Παίρνω από vodafon, μου δίνει 400 ευρώ με 12μηνη δέσμευση. Στα ίδια ακριβός προγράμματα.

Πάω σε κατάστημα της cosmote, τα λέω και παίρνουν τηλέφωνο οι ίδιοι στον εαυτό τους να δούμε τι μπορεί να γίνει. Μου δίνουν να μιλήσω με κάποια και προσφορά στην προσφορά της προσφοράς μου δίνει 280 ευρώ σύνολο αλλά μόνο με 18μηνη δέσμευση. Ψίχουλα δηλαδή.

Οπότε καταλήγω vodafon. Ο μόνος λόγος που ήθελα να μείνω στην cosmote είναι ότι έχει τους περισσότερους συνδρομητές και αξίζει το (απεριόριστα). Αλλά μόνο και μόνο για την κοροϊδία θα φύγω! Τώρα δεν ξέρω τι θα παιχτεί με την φορητότητα.

Πως γίνετε; Ζητάω διακοπή από cosmote, η ξεκινάω τις διαδικασίες με την vodafon;

Δημοσ.

Κάνεις αίτηση φορητότητας κατευθείαν στη Vodafone και αναλαμβάνουν αυτοί τη διαδικασία μεταφοράς. αν έχεις υπόλοιπο οφειλής στην cosmote να ξέρεις ότι μπορεί να μην εγκρίνει την μετακόμιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...