KilliK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 θελω να φτιαξω ενα batch file για να σβηνω τα περιεχομενα ενος συγκεκριμενου φακελου,αλλα οχι τον ιδιο τον φακελο. πχ θελω να σβηνω τα περιεχομενα του φακελου Cache στο path: c:\browser\cache τα περιεχομενα αυτα ειναι αρχεια και υποφακελοι.δεν θελω ομως να σβηνεται ο φακελος Cache. απο οτι διαβασα στο νετ,η εντολη rd/rmdir σβηνει μαζι με τα περιεχομενα του root folder και τον ιδιο τον root folder. η εντολη del και deltree σβηνει μονο αρχεια,οχι φακελους. δεν υπαρχει τροπος να φτιαξω ενα batch που να σβηνει τα περιεχομενα του φακελου (υποφακελοι/αρχεια) αλλα οχι τον ιδιο τον φακελο;
SpirosLouis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί απλά δεν σβήνεις τον φάκελο "cache"(με ότι έχει μέσα) και τον ξαναφτιάχνεις απλά με τα ίδια δικαιώματα όπως πριν.
KilliK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 γιατι ο φακελος cache ειναι junction-linked.
Bspus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 στο batch file μεταφερσου μεχρι το φακελο και τρεξε del /q /s *.* dir /a:D /b > list.txt for /f %%a in (list.txt) do rd /s /q %%a Δεν εχει νοημα ομως. Μπορεις απλως να ορισεις στον browser να κραταει ελαχιστη cache οποτε δεν θα γεμιζει
SpirosLouis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 ή αν έχεις firefox(στους άλλους δεν ξέρω) πας στις ρυθμίσεις για την cache βάζεις δική σου τιμή 0.
rfc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 δεν ειναι καλος τροπος αυτος, αν μειωσεις το cache πολυ, ενδεχεται να μη σου ανοιγουν καποιες σελιδες.
mrpink Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 ή αν έχεις firefox(στους άλλους δεν ξέρω) πας στις ρυθμίσεις για την cache βάζεις δική σου τιμή 0. Και στον Chrome άμα θες τον ξεκινάς με --disk-cache-size=Α όπου Α το μέγεθος που θες
SpirosLouis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 δεν ειναι καλος τροπος αυτος, αν μειωσεις το cache πολυ, ενδεχεται να μη σου ανοιγουν καποιες σελιδες. Δεν νομίζω να ισχύει αυτό. Παίζω με 0 cache αρκετό καιρό και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Δεν νομίζω για κανένα λόγο να έχεις πρόβλημα.
KilliK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 στο batch file μεταφερσου μεχρι το φακελο και τρεξε del /q /s *.* dir /a:D /b > list.txt for /f %%a in (list.txt) do rd /s /q %%a Δεν εχει νοημα ομως. Μπορεις απλως να ορισεις στον browser να κραταει ελαχιστη cache οποτε δεν θα γεμιζει θενξ,δουλευει μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα