jest Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Κλαίω! Ακόμα ακριβό είναι το άτιμο, είτε σε PS3 ή σε PS4... Θα περιμένω και άλλο μου φαίνεται.. Από amazon.uk που το έχω βρει, θα έχει ελληνικά μέσα (όχι ότι με καίει, αλλά αφού τα έχει )? Ακριβό εννοείς στα 50€? Γιατί τώρα το έχουν πάλι όλοι 29,90, το ρίχνουν κάθε τόσο (χριστούγεννα-πάσχα-εκπτώσεις). Υπάρχει σε public, τζάμπες κτλ με τη μειωμένη τιμή. Όσο και να έχει να το πάρεις, αξίζει Αν δεν εχει ανταλλαζουμε. Το πηρα καινουριο απο εδω αλλα κλασσικα στα αγγλικα το εχω. Με ξενερωνει στα παιχνιδια το ελληνικο, δεν ξερω. Χανεις τις ατακες στην μεταφραση Μα δεν ξεκινάει με εμφάνιση υποτίτλων ως προεπιλογή, ο χρήστης τους βάζει να εμφανιζονται, αν θυμάμαι καλά, όπως και στο Uncharted 4... Και αν όχι, σίγουρα μπορείς να τους κάνεις disable Και πέρα από το αν είναι ξενέρωμα ή όχι να έχουμε υπότιτλους σε παιχνίδια ώστε να ανοίξει ακόμα περισσότερο η ελληνική αγορά gaming, στο The Last of Us, επειδή είμαι του "χώρου" της μετάφρασης είδα άθλια λάθη στον υποτιτλισμό, πολύ πρόχειρη δουλειά. Στο Uncharted 4, μιας και τα δύο είναι της Naughty Dog, όποιος έκανε μετάφραση ήταν άψογη, εκτός και αν είδα κάτι και μου διαφεύγει.
kostiger Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Τελικά βρήκα κάτι παρόμοιο! Απλά δεν ξέρω αν έχει την τρομερή υπόθεση του Last of Us! Days Gone λέγεται και είναι open world game! http://www.youtube.com/watch?v=bGej8K1r8KI Aυτο μου ηρθε στο μυαλο και εμενα. Μικρη λεπτομερεια, το οτι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα.. Και δεν εχουμε και ημερομηνια κυκλοφοριας..
cpttony Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ακριβό εννοείς στα 50€? Γιατί τώρα το έχουν πάλι όλοι 29,90, το ρίχνουν κάθε τόσο (χριστούγεννα-πάσχα-εκπτώσεις). Υπάρχει σε public, τζάμπες κτλ με τη μειωμένη τιμή. Όσο και να έχει να το πάρεις, αξίζει Μα δεν ξεκινάει με εμφάνιση υποτίτλων ως προεπιλογή, ο χρήστης τους βάζει να εμφανιζονται, αν θυμάμαι καλά, όπως και στο Uncharted 4... Και αν όχι, σίγουρα μπορείς να τους κάνεις disable Και πέρα από το αν είναι ξενέρωμα ή όχι να έχουμε υπότιτλους σε παιχνίδια ώστε να ανοίξει ακόμα περισσότερο η ελληνική αγορά gaming, στο The Last of Us, επειδή είμαι του "χώρου" της μετάφρασης είδα άθλια λάθη στον υποτιτλισμό, πολύ πρόχειρη δουλειά. Στο Uncharted 4, μιας και τα δύο είναι της Naughty Dog, όποιος έκανε μετάφραση ήταν άψογη, εκτός και αν είδα κάτι και μου διαφεύγει. To ψήνω, και αν και έχω PS4, θα το προτιμήσω στο PS3, σαν original εμπειρία (δεν έχω κολλήματα με fps, αναλύσεις ), και να μου φύγει ΞΑΝΑ το σαγόνι με εξαιρετική δουλειά της ND στην εκάστοτε κονσόλα. Ψάχνω μεταχειρισμένα και μέσα και απ' έξω, αν και θα ήθελα να έχει ελληνικούς υπότιτλους (για να λέω ότι έχω την ελληνική έκδοση). Ξέρετε αν το πάρεις απ' έξω (π.χ Αγγλία) αν θα έχει ελληνικά (απλώς για να λέω ότι έχω τα ελληνικά)? Καινούριο 30+ ευρώ, όχι ότι δεν αξίζει γιατί σκέφτομαι να τσιμπήσω και άλλα 2-3 παιχνίδια για το PS3, για να βγάλω το καλοκαίρι χαλαρά. Δεν ξέρω στο TLoU, αλλά στο U4 η μετάφραση ήταν σωστή και ακριβής, ακόμη και σε ατάκες.
Mpiftekis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Εγώ το πήρα από Αγγλία στα 17€ χωρίς ελληνικά. Όσο κι αν έψαξα, όχι πολύ η αλήθεια είναι, δεν βρήκα την ελληνική έκδοση στο αγγλικό ebay. Υ.Γ.: Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο σημαντικό το να λες ότι έχεις την ελληνική έκδοση... Αν το έχεις με τα αγγλικά, δε θα χρειαστείς ούτε τους αγγλικούς υπότιτλους.
Edel Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Θα το γράψω εδώ, γιατί αν πάω στο θέμα του uncharted μπορεί να αφορίσουν. Παίζοντας με σειρά στο ps4, πρώτα το Last of us και τώρα κοντεύοντας να τελειώσω το uncharted, βρίσκω το πρώτο πολύ ανώτερο. Είναι παιχνιδάρα από τις λίγες. Gameplay, χαρακτήρες, γραφικά, σενάριο, ένταση. Το uncharted με έχει κουράσει με το ατελείωτο σκαρφάλωμα. Μακάρι να μη βγει Last of Us 2, να μείνουμε με την εμπειρία αυτή. Ακόμα δε μπορώ να το ξεχάσω. 5
jest Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Θα το γράψω εδώ, γιατί αν πάω στο θέμα του uncharted μπορεί να αφορίσουν. Παίζοντας με σειρά στο ps4, πρώτα το Last of us και τώρα κοντεύοντας να τελειώσω το uncharted, βρίσκω το πρώτο πολύ ανώτερο. Είναι παιχνιδάρα από τις λίγες. Gameplay, χαρακτήρες, γραφικά, σενάριο, ένταση. Το uncharted με έχει κουράσει με το ατελείωτο σκαρφάλωμα. Μακάρι να μη βγει Last of Us 2, να μείνουμε με την εμπειρία αυτή. Ακόμα δε μπορώ να το ξεχάσω. Αυτό. Ήταν από τα ελάχιστα παιχνίδια που τα cutscenes ήταν τόσο ενδιαφέροντα όσο το gameplay, συνηθως πατάω skip. Και μένα το U4 αν και το πήρα από τη πρώτη μέρα δεν ήταν του στυλ μου, πολύ σκαρφάλωμα όπως λες και συ. ΑΛΛΑ, το multiplayer του U4 είναι από τα καλύτερα και γι'αυτό δεν έχω καταφέρει να πιάσω άλλο παιχνίδι μετά από αυτό, πολύ εθιστικό. Αν βγει (που θα βγει) από τη Naughty Dog TLOU2, μη φοβάσαι, θα είναι ακόμα καλύτερο από το πρώτο, ξέρει τι πρέπει να κάνει ο papa Druckmann. 6
Avatar_GR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το αγόρασα πριν λίγες μέρες το TLOU που το είχε προσφορά το PSN. Όποιος παίζει ακόμα ας με κάνει add να παίξουμε μαζί κανένα multiplayer... mitsmarg
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Tlou pssss.Ωραιες μερε Περιττό να πω οτι έδωσα το απλό ps4 για το pro και τα μόνα παιχνίδια που κράτησα ηταν tlou και mgsv και τα έχω τερματίσει.
vrwmiaris Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Το αγόρασα πριν λίγες μέρες το TLOU που το είχε προσφορά το PSN. Όποιος παίζει ακόμα ας με κάνει add να παίξουμε μαζί κανένα multiplayer... mitsmarg Να δώσουμε ραντεβού μια μέρα 1
Avatar_GR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Να δώσουμε ραντεβού μια μέρα Όποτε θες φίλε, αν με δεις μέσα στείλε πρόσκληση και ξεκινάμε mitsmarg 1
Alex21121988 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Σκέφτομαι να το πιάσω ξανά το MP αν και έχω πει την γνώμη μου για τις πατάτες που έχουν κάνει όσο αφορά το κομμάτι αυτό.. Αν έχει μείνει και κανείς άλλος να παίζει mp ας το δούμε πάλι.. Alex21121988 το psn μου. Όποιος το ψήνει ας κάνει add. 1
vrwmiaris Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Το μεσημέρι το κάνω εγκατάσταση, μια μέρα να βρεθούμε 1
Avatar_GR Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Σκέφτομαι να το πιάσω ξανά το MP αν και έχω πει την γνώμη μου για τις πατάτες που έχουν κάνει όσο αφορά το κομμάτι αυτό.. Αν έχει μείνει και κανείς άλλος να παίζει mp ας το δούμε πάλι.. Alex21121988 το psn μου. Όποιος το ψήνει ας κάνει add. Εγώ παίζω κυρίως mp, το campaign λίγο το ξεκίνησα και το άφησα για αργότερα. Εμένα ωραίο μου φαίνεται το mp πάντως, το διασκεδάζω αρκετά Ποιές πατάτες; Το bodyshot wizardry; Τι είναι το bodyshot wizardry;
panther_512 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μόλις το τελείωσα. Καταπληκτικό παιχνίδι με τρομερή έμφαση στη λεπτομέρεια σε όλους τους τομείς. Πραγματικά αξέχαστη εμπειρία. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα