Leon Scott Kennedy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Α,οκ τοτε.Οντως δεν εχει μεγαλη διαφορα.Εχω αλλη μια απορια.Με ρωτανε πολλοι φιλοι,αν αυτα που αγοραζουμε μεσω psn υπαρχει ο φοβος μηπως χαθουν (επειδη οπως και να το κανουμε,τα ψηφιακα ειναι αερας κοπανιστος) και μετα κλαιμε τα χρηματα μας.Γι'αυτο και πολλοι δεν κανουν ψηφιακες αγορες ακομα κι αν υπαρχουν αρκετες καλες προσφορες!Λενε και φτηνα να ειναι,αν εχεις μαζεψει 10-15-20 παιχνιδια,θα ειναι ενα ποσο 50-100 ευρω πχ λεμε τωρα.Αν χαθουν;Οντως βρε παιδια,με αυτο το θεμα ξερετε τι παιζει;Υπαρχει καποια περιπτωση να χαθουν;Πχ να το καταργησουν-αφαιρεσουν απο το ps store και να χασουμε καποια παιχνιδια η ολα;
mtzs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Να το καταργησουν αφαιρεσουν δεν παιζει με τιποτα Το μονο που παιζει ειναι να πεσει ban εαν και εφοσον δε συμμορφωνεσαι με τους κανονες η χακαρεις τη κονσολα και εχεις τον λογαριασμο σου μεσα ενεργο. Σε περιπτωση ban τα χανεις ολα
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Σε ευχαριστω πολυ φιλε mtzs!Με βοηθησες πολυ στις αποριες μου! Τωρα αλλη μια απορια και τελος του πρηξιματος! Αν εχω δυο λογαριασμους,ενα ευρωπαικο κι ενα αμερικανικο (οπου υπαρχουν καλυτερες προσφορες,τα κατεβαζω απο το ενα η το αλλο) υπαρχει κινδυνος ban?
bedazzled Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μόνο αν χρεοκοπήσει η Sony θα κλείσει το PSN. 1
mtzs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Αν εχω δυο λογαριασμους,ενα ευρωπαικο κι ενα αμερικανικο (οπου υπαρχουν καλυτερες προσφορες,τα κατεβαζω απο το ενα η το αλλο) υπαρχει κινδυνος ban? Οχι με την καμια δεν τρως ban. Ακριβως αυτο κανω εγω. Εχω 2 λογαριασμους (1 ευρω και 1 αμερικανικο). Ο βασικος μου ειναι ο ευρωπαϊκος οπου εχω και το PSPlus. Τον αμερικανικο τον εχω μονο για να κατεβαζω παιχνιδια που εχει σε προσφορες (η αληθεια ειναι οτι εχει καλυτερες προσφορες στο αμερικανικο) και τα τρεχω απο τον ευρωπαικο λογαριασμο μου κανονικα για να εχω εκει τα trophies. Βασικη προυποθεση για να τρεχεις ετσι τα παιχνιδια ειναι ο αμερικανικος να ειναι activated ως primary Δεν ειχα ποτε κανενα θεμα 3 χρονια τωρα. 1
labrosviz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Ρε παιδιά μια ερώτηση... Αξίζει το dlc του παιχνιδιού;το εχει σε προσφορά το psn στα 6 ευρω...λέει;πόση διάρκεια εχει;μια ώρα;
AntiCambeR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Για ποιο DLC λετε?Το Left Behind?Αυτό το δίνει δωρεάν αν το παιχνίδι είναι κατεβασμένο ψηφιακό. Τερμάτισα το παιχνίδι στο κανονικό και εχω αναβαθμίσει τα όπλα μεχρι κάποιο σημείο. Αν το ξεκινήσω απο την αρχή σε οποιοδήποτε επίπεδο δυσκολίας,θα εχω ολα τα όπλα απο την αρχή η θα πρέπει να τα ξαναμαζέψω απο τα ίδια σημεία? Τι αλλάζει στο δύσκολο,υπάρχουν λιγότερες σφαίρες και εξαρτήματα,η αλλάζει και η συμπεριφορά των εχθρών?Χάνουν πιο δύσκολα οι εχθροί?
HarryGrey Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Ρε παιδιά μια ερώτηση... Αξίζει το dlc του παιχνιδιού;το εχει σε προσφορά το psn στα 6 ευρω...λέει;πόση διάρκεια εχει;μια ώρα; http://howlongtobeat.com/game.php?id=16622 2,5 main story, 3 main+extras, 3,5 completionist.
Gkostas2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Παίδες, παίζει κανά παιχνίδι τύπου Last of Us για PS4?
Sheogorath Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Παίδες, παίζει κανά παιχνίδι τύπου Last of Us για PS4? Το remastered 3
cpttony Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Το remastered Κλαίω! Ακόμα ακριβό είναι το άτιμο, είτε σε PS3 ή σε PS4... Θα περιμένω και άλλο μου φαίνεται.. Από amazon.uk που το έχω βρει, θα έχει ελληνικά μέσα (όχι ότι με καίει, αλλά αφού τα έχει )?
Sheogorath Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Κλαίω! Ακόμα ακριβό είναι το άτιμο, είτε σε PS3 ή σε PS4... Θα περιμένω και άλλο μου φαίνεται.. Από amazon.uk που το έχω βρει, θα έχει ελληνικά μέσα (όχι ότι με καίει, αλλά αφού τα έχει )? Αν δεν εχει ανταλλαζουμε. Το πηρα καινουριο απο εδω αλλα κλασσικα στα αγγλικα το εχω. Με ξενερωνει στα παιχνιδια το ελληνικο, δεν ξερω. Χανεις τις ατακες στην μεταφραση
Gkostas2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Τελικά βρήκα κάτι παρόμοιο! Απλά δεν ξέρω αν έχει την τρομερή υπόθεση του Last of Us! Days Gone λέγεται και είναι open world game! http://www.youtube.com/watch?v=bGej8K1r8KI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα