woolfy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά πως μπορουμε να παιξουμε τρια ατομα ον-λάιν το last of us? γινεται να ειμαστε στην ιδια πιστα κ να προχωράμε μαζι;;
ultrobyr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά πως μπορουμε να παιξουμε τρια ατομα ον-λάιν το last of us? γινεται να ειμαστε στην ιδια πιστα κ να προχωράμε μαζι;; Να παιξεις το campaign την ''αποστολη'' δλδ σε συνεργασια με καποιον ταυτοχρονα δεν γινεται,ειναι single player το παιχνιδι. Γινεται να παιξεται ολοι μαζι το online multiplayer του παιχνιδιου στην ιδια ομαδα. (Εως 4 ατομα μαζι)
kmanikas13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Είμαι στο σημείο που ξεφευγω από ένα τανκ και βρίσκω έναν μαύρο και τον μικρό του αδερφό , έχω πολύ ακόμα ; Πληροφοριακά ρωτάω. Το παιχνίδι είναι ο ορισμός της εμπειρίας , τέτοια παιχνίδια βγαίνουν μια στο τόσο !!
klainmaingr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Είσαι στο 60-70%. Έχεις αρκετά ακόμα. Και ναί το παιχνίδι είναι εμπειριάρα.
kirdou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπον το πηρα και εγω το παιχνιδι.Πραγματικα πολυ καλο δεν το ειχα παιξει στο 3.Αλλα αυτα τα ζομπι με τα καρουμπαλα ειναι λιγο καπως..Γενικα παντως και το uncharted και αυτο παιχνιδαρες.παιχνιδια ετσι με πιστολιδι σε αυτο το στυλ αλλα υπαρχουν?
elena218 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ήθελα να ξέρω αν κανένας από εσάς έχει αγοράσει ή δοκιμάσει το the last of us στο ps3. Σκεφτόμουν να το αγοράσω και ήθελα να ξέρω αν είναι καλό.
elena218 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Αλήθεια?Πίστευα το αντίθετο γιατί νόμιζα ότι δεν θα έχει πολλή δράση.Οτι θα μοιάζει με το LOST.... Με αρκετό χρόνο στην περιγραφή της ιστορίας, μυστήριο αλλά μεχρι εκεί....Δεν ξέρω αν γνωρίζεις το LOST.Kάπως έτσι.
bedazzled Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Αλήθεια?Πίστευα το αντίθετο γιατί νόμιζα ότι δεν θα έχει πολλή δράση.Οτι θα μοιάζει με το LOST.... Με αρκετό χρόνο στην περιγραφή της ιστορίας, μυστήριο αλλά μεχρι εκεί....Δεν ξέρω αν γνωρίζεις το LOST.Kάπως έτσι. Το Lost είναι σειρά, πατάς play και βλέπεις... το TLOU είναι video game (κάποιοι θα πουν ότι είναι interactive movie βέβαια ) και απαιτεί περισσότερη σκέψη. Γενικά από video games τι εμπειρία έχεις; Θα το παίξεις μόνη ή με παρέα; Θα σου πρότεινα να το παίξεις στο PS4 αν έχεις την δυνατότητα...
AntiCambeR Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Είναι παιχνίδι που ξεχωρίζει.Μακάρι να βγεί και 2ο. 2
Alex21121988 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Νομίζω το έχει αφήσει να εννοηθεί η naughty dog ότι θα το βγάλει. Απλά τώρα τα στάνταρς έχουν ανέβει πολύ, έχει ανεβάσει τον πήχη κατακόρυφα η ίδια η εταιρεία με τα masterpieces που κάνει, οπότε πρέπει να πάρει τον χρόνο της και να το κάνει με την ησυχία της για να βγει το ίδιο ή και πιο εξαιρετικό από το πρώτο. Αν και από θέμα ιστορίας δεν ξέρω που θα το πάει..Θα το συνεχίσει από εκεί που το άφησε ή θα γεμίσει τα κενά με το παρελθόν του Joel πριν συναντήσει την Tess.
Mr_Terror Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 τετοιο χαρτι να το αφησει να καθεται αποκλειεται.Σιγουρα θα βγει 2.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Καλημερα παιδια. Θελω τη γνωμη σας αν αξιζει η οχι. Εχω αγορασει το the last of us στο ps3 με εκπτωση (8-10 ευρω δεν θυμαμαι καλα) απο psn. Πριν απο κανα μηνα αγορασα και ps4. Αξιζει να το αγορασω (οσο πιο φτηνα το βρω φυσικα) και για το 4 η επειδη το εχω ηδη στο 3 οχι; Η διαφορα ειναι οτι στο 3 το εχω (ψηφιακο) στο σκληρο ενω στο 4 θα το εχω σε κανονικο δισκο. Τωρα δεν ξερω και αν θα εχει και τιποτα ''τραγικες'' καλυτερες αναλυσεις η οχι ωστε να αξιζει η αγορα για το 4. Τι λετε εσεις;
mtzs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δεν υπαρχει λογος να προβεις στην αγορα του στο PS4 αν το κατεχεις στο 3. ιδιο στορυ ακριβως, με καλυτερο frame rate στο 4 και απλα καλυτερα γραφικα που ομως δε κανουν την τεραστια διαφορα στο απλο ματι. Μη ξεχναμε οτι η ND ηδη στο PS3 εκμεταλευτηκε το μεταλλο στο επακρο και εδωσε ενα αριστουργημα στο κλεισιμο της γεννιας εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα