Προς το περιεχόμενο

The Last of Us [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιχνιδια σαν το Last of us αξιζει να τα αγορασεις για να υποστηριξεις την προσπαθεια που εγινε. Παιχνιδια σαν το order ειναι για ενοικιαση...

Την παιχνιδαρα το last of us την αγοραζω στο ps4 που τρεχει και αναλογα και θα παιξω και το online. Επισης η naughty dog δεν ειναι δα και κανεα μικρο Studio για μιλαμε για υποστηριξη.Ασε που με ολα τα Dlc που βγαινουν καθε 3 και λιγο περιμενα οτι και εδω θα εβγαινε Goty οπως και βγηκε.

Να σου θυμησω δε οτι η ιδια η Naughty dog ειχε παραδεχτει οτι της εκανε εντυπωση η μεγαλη αποδοχη που ειχε το παιχνιδι απο το κοινο,δηλαδη περιμενε χειροτερα πραγματα .....

Α και εταιριες που εφαρμοζουν τετοιες τακτικες με τα used παιχνιδια ή και με το online ας μην τις θεοποιουμε καλυτερα ......

• Like 1
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την παιχνιδαρα το last of us την αγοραζω στο ps4 που τρεχει και αναλογα και θα παιξω και το online. Επισης η naughty dog δεν ειναι δα και κανεα μικρο Studio για μιλαμε για υποστηριξη.Ασε που με ολα τα Dlc που βγαινουν καθε 3 και λιγο περιμενα οτι και εδω θα εβγαινε Goty οπως και βγηκε.

Να σου θυμησω δε οτι η ιδια η Naughty dog ειχε παραδεχτει οτι της εκανε εντυπωση η μεγαλη αποδοχη που ειχε το παιχνιδι απο το κοινο,δηλαδη περιμενε χειροτερα πραγματα .....

Α και εταιριες που εφαρμοζουν τετοιες τακτικες με τα used παιχνιδια ή και με το online ας μην τις θεοποιουμε καλυτερα ......

Καμια εταιρια δεν ειναι αγια αλλα σε σχεση με αλλες ειναι κατα πολυ ανωτερη...

Εμενα τετοια παιχνιδια μου αρεσει να τα αγοραζω εστω και λιγο καθυστερημενα αν δεν μπορω στην αρχη.

Δημοσ.

Καμια εταιρια δεν ειναι αγια αλλα σε σχεση με αλλες ειναι κατα πολυ ανωτερη...

Εμενα τετοια παιχνιδια μου αρεσει να τα αγοραζω εστω και λιγο καθυστερημενα αν δεν μπορω στην αρχη.

Γιατι σου ειπα οτι διαφωνω σε αυτο???

Αλλα μην ακουω και σχολια τυπου'' αγορασε να στηριξεις την εταιρια''' γιατι γελανε και οι πετρες....

Να μου ελεγες για εταιριες με παιχνιδια τυπου Witcher να πω ναι με τα 1000.

Δημοσ.

Γιατι σου ειπα οτι διαφωνω σε αυτο???

Αλλα μην ακουω και σχολια τυπου'' αγορασε να στηριξεις την εταιρια''' γιατι γελανε και οι πετρες....

Να μου ελεγες για εταιριες με παιχνιδια τυπου Witcher να πω ναι με τα 1000.

Το πρωτο ποστ σου ηταν το ενοικιασα το τελειωσα παμε για αλλα για αυτο και ειπα την αποψη μου...

Ειπα στηριζω την προσπαθεια καταρχην γιατι τετοιοι τιτλοι δεν βγαινουν συχνα...

Φυσικα και το witcher ανηκει σε αυτη τη κατηγορια αλλα και αυτο οπως ειπες πριν δεν ειναι για θεοποιηση... το dlc του 3 το χρεωσαν κανονικα και καθε τιτλος τους θελει 15 patch για να ειναι playable...

Δημοσ.

Το πρώτο παιχνίδι που θα πάρω στο PS 4 όταν με το καλό πάρω νέα κονσόλα (με τέτοιο backlog πότε να πάρω). Το έπαιξα στο PS 3 αλλά μία τα μικροπροβλήματα στα frames, λίγο η μικρή θολούρα που κάνει όταν στοχεύεις, βάλε και αυτό το κακομούτσουνο PS 3 Sixaxis που έτυχε να παίξω μου χάλασε όλο το pacing που διαθέτει ο τίτλος. Άρα λέμε ναι σε PS 4 στο σπίτι μου και όχι στο PS 3 που είναι στο ζαχαροπλαστείο του φίλου μου. Η μαμακία είναι ότι έχω αυτό το router Alcatel Cellpipe της Hol που κάπου διάβασα ότι έχει θέματα με το PSN. Ελπίζω να το έχουνε λύσει το θέμα.

Δημοσ.

Το πρώτο παιχνίδι που θα πάρω στο PS 4 όταν με το καλό πάρω νέα κονσόλα (με τέτοιο backlog πότε να πάρω). Το έπαιξα στο PS 3 αλλά μία τα μικροπροβλήματα στα frames, λίγο η μικρή θολούρα που κάνει όταν στοχεύεις, βάλε και αυτό το κακομούτσουνο PS 3 Sixaxis που έτυχε να παίξω μου χάλασε όλο το pacing που διαθέτει ο τίτλος. Άρα λέμε ναι σε PS 4 στο σπίτι μου και όχι στο PS 3 που είναι στο ζαχαροπλαστείο του φίλου μου. Η μαμακία είναι ότι έχω αυτό το router Alcatel Cellpipe της Hol που κάπου διάβασα ότι έχει θέματα με το PSN. Ελπίζω να το έχουνε λύσει το θέμα.

Χαμπάρι δεν πήρα απο όλα αυτά. Μια χαρά μου φάνηκαν τα γραφικά. Ίσως απο τα πιο όμορφα που έχω δει ποτέ μου σε PS3

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το έπαιξα και 'γω με την σειρά μου το παιχνίδι στο Ps4 και έχω να πω ότι ήταν καταπληκτικό. Γραφικάρες, ιστορία, gameplay, τα πάντα είχε. Η Naughty Dog αξίζει όλα τα συγχαρητήρια γι' αυτό το παιχνίδι και φυσικά για τους Ελληνικούς υπότιτλους που έχει στα παιχνίδια της.

Αυτό λέγεται DoF(Depth of field) και υπάρχει και στο Ps4, όπως υπάρχει γενικά σε όλα τα νέα παιχνίδια και δίνει την αίσθηση του κινηματογράφου όταν εστιάζει η κάμερα κάπου και θολώνουν τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

Το ps4 έχει κάκιστο δέκτη μέσα του για Wi-Fi οπότε καλύτερα βάλε το wired με το rooter ή χρησιμοποίησε power lines.

Δημοσ.

Ξεκίνησα να παίζω και το ''Left Behind'' και μου φαίνεται προχειροδουλειά μπροστά στο main game, αρκετά περισσότερα frame-drops και τα γραφικά δεν είναι και τόσο καλά. Σαν να βιάστηκαν να το φτιάξουν, τα παρατήρησε και κάνας άλλος αυτά ή είναι ιδέα μου ;

• Like 1
Δημοσ.

Έχει βγεί απο το 2013 και επειδή είχα σκοπο κάποια στιγμή να το αγοράσω προσπαθούσα να μην δώ ουτε βιντεάκια ουτε διάφορα άλλα που θα μου χαλούσαν την μαγεία . Τελικά το πήρα στο Ps4 και ένα έχω να πώ τι ΠΑΙΧΝΙΔΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ειναι αυτή ? 4 ώρες έπαιξα μόνο έχει ψωμί ακόμα ε?

Δημοσ.

Epic Fail.

Το αγόρασα καινούργιο τον Δεκέμβριο του 2014 όταν πήρα το PS4.

Το τελείωσα και το πούλησα σε Public για να πάρω με την διαφορά, το GTA V.

Τον τελευταίο μήνα με έτρωγε να το ξαναπαίξω από την αρχή.

Σήμερα, το αγόρασα ξανά, καινούργιο.

:wacko:

Δημοσ.

Έχει βγεί απο το 2013 και επειδή είχα σκοπο κάποια στιγμή να το αγοράσω προσπαθούσα να μην δώ ουτε βιντεάκια ουτε διάφορα άλλα που θα μου χαλούσαν την μαγεία . Τελικά το πήρα στο Ps4 και ένα έχω να πώ τι ΠΑΙΧΝΙΔΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ειναι αυτή ? 4 ώρες έπαιξα μόνο έχει ψωμί ακόμα ε?

'Αλλες 10 περίπου, ανάλογα με το ψάξιμο που θα κάνεις!

Epic Fail.

Το αγόρασα καινούργιο τον Δεκέμβριο του 2014 όταν πήρα το PS4.

Το τελείωσα και το πούλησα σε Public για να πάρω με την διαφορά, το GTA V.

Τον τελευταίο μήνα με έτρωγε να το ξαναπαίξω από την αρχή.

Σήμερα, το αγόρασα ξανά, καινούργιο.

:wacko:

Εγώ έδωσα το GTA V για να πάρω το Last of Us... μέχρι στιγμής πάντως δεν το μετάνιωσα... πολύ μούφα το GTA, καμία σχέση με San Andreas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...