Προς το περιεχόμενο

The Last of Us [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο ps4 πάντως ώρες ώρες άκρα του τάφου στο mp..

Είναι πολύ καλό το online του, όμως δυστυχώς μια μεγάλη μάζα παικτών μετακινήθηκε στο MGSV:PP, οπότε ψιλοερήμωσε το pool. Που να βγει και το MGO...

Δυστυχώς εκεί στην ND δεν τους έκοψε να βγάλουν κανά F2P client (στυλ Uncharted 3).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα και απο μένα. Σκέφτομαι να πάρω το παιχνίδι μεταχειρισμένο απο το Public στα 25€, το θέμα όμως ειναι ότι επειδή είναι μεταχειρισμένο οι κωδικοί DLC δεν θα ισχύουν.

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω ειναι αν αξίζει να το πάρω έτσι (δλδ χωρίς DLC τι χάνω) ή αν αξίζει να δώσω άλλα 10 και να το πάρω καινούργιο. Τι λέτε;

Δημοσ.

Καλημέρα και απο μένα. Σκέφτομαι να πάρω το παιχνίδι μεταχειρισμένο απο το Public στα 25€, το θέμα όμως ειναι ότι επειδή είναι μεταχειρισμένο οι κωδικοί DLC δεν θα ισχύουν.

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω ειναι αν αξίζει να το πάρω έτσι (δλδ χωρίς DLC τι χάνω) ή αν αξίζει να δώσω άλλα 10 και να το πάρω καινούργιο. Τι λέτε;

Γίνε πιο συγκεκριμένος για το ποιο Last of Us θέλεις να αγοράσεις. Του ps3 ή το remastered για το ps4; 

Αν θέλεις για το ps3, δεν ξέρω ποια έκδοση θα έχουν βάλει μεταχειρισμένο και τι χάνεις, αν μιλάμε για το remastered, έχει το Left Behind (dlc) μέσα προεγκατεστημένο και δεν σου δίνει κάτι άλλο μέσα. Μιλάμε για την απλή remastered έκδοση.

*Τα dlc για το game είναι για το mp μόνο κυρίως για Skins/gun packs και άλλες παπαρίτσες..

Δημοσ.

Γίνε πιο συγκεκριμένος για το ποιο Last of Us θέλεις να αγοράσεις. Του ps3 ή το remastered για το ps4; 

Αν θέλεις για το ps3, δεν ξέρω ποια έκδοση θα έχουν βάλει μεταχειρισμένο και τι χάνεις, αν μιλάμε για το remastered, έχει το Left Behind (dlc) μέσα προεγκατεστημένο και δεν σου δίνει κάτι άλλο μέσα. Μιλάμε για την απλή remastered έκδοση.

*Τα dlc για το game είναι για το mp μόνο κυρίως για Skins/gun packs και άλλες παπαρίτσες..

Για PS3 λέω το GOTY

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ε τότε δεν θα έχεις λογικά το Left Behind.

Τελικά το πήρα για PS3 το GotY, έχει και το Left Behind, απλά οι κωδικοί δεν ισχύουν. Κατέβασα και κάτι χάρτες απο το ps store, αλλά δεν μου χρησίμευσαν.

Είμαι στο 89%, μόλις μπήκα στην Άνοιξη. Τρομερή υπόθεση, όλα συνδέονται μεταξύ τους και τρομερά γραφικά. Ανυπομονώ να δω το τέλος, μου θυμίζει ταινία. Αξίζει να το πάρετε πιστεύω. Απλά δεν έχει νόημα να το ξαναπαίξεις. Το τερματίζεις και το δίνεις πίσω για εκπτωση σε κανά άλλο παιχνίδι

Δημοσ.

οι χάρτες είναι για το multiplayer το οποίο αξίζει με χίλια.Δεν ξέρω βέβαια Πόσο κόσμο θα έχει στο 3 Αλλά μπορείς να του ρίξεις μια ματιά.

• Like 1
Δημοσ.

Το τερμάτησα το παιχνίδι... όπως είπατε και οι πιο πολλοί εδώ, το τέλος είναι αρκετά άκυρο...

Πραγματικά χίλιες φορές να πεθάνει ένα κοριτσάκι για να σωθεί η ανθωπότητα. Αγριάνθρωπος εντελώς ο τυπάς.

Επίσης να ενημερώσω τα παιδιά που θέλουν να πάρουν μεταχειρισμένο το The Last of Us GotY για PS3, ότι

1. Δεν μπορούν να παίξουν το Left Behind, πρέπει να το αγοράσουν με 9,99€

2. Δεν μπορούν να παίξουν on-line, καθώς τους κωδικούς για on-line pass που έχει το κουτί τους έχουν χρησιμοποιήσει ήδη, άρα θα πρέπει να τους αγοράσετε

3. Ή πάρτε το απλό TLOU ή πάρτε το καινούργιο με την ζελατίνα. Κρίμα να δώσετε 10€ παραπάνω για GotY Edition και ουσιαστικά να έχει τα ίδια features με το απλό.

Πάντως είναι παιχνιδάρα με απίστευτη υπόθεση και gameplay... Το βάζω στα αγαπημένα μου για PS3 μαζί με το LA Noir (νομίζω ότι και τα γραφικά εκείνου του παιχνιδιού είναι εξίσου καλά, ίσως και καλύτερα απο του TLOU). Απο υπόθεση μόνο είναι σαν να βλέπεις ταινίας, όπως το heavy rain δηλαδή (εξίσου καλά και το heavy rain)

Γενικά στο PS3, δεν βγήκαν οι απίστευτες παιχνιδάρες που είχαν βγει στο PS2... Τα παιχνίδια του PS3, πιστεύω είναι ή του ύψους (δλδ 4-5 απίστευτα παιχνίδια) ή του βάθους (όλα τα υπόλοιπα πολύ μέτρια παιχνίδια, έως και κακά για 50-60€ τότε). Ακόμα και το GTA V, δεν μπόρεσε να φτάσει το GTA San Andreas σε επίπεδο υπόθεσης ή χαρακτήρων ή εναλλαγής περιβάλλοντος. Έχει απλά πολύ καλύτερα γραφικά. Sorry για το τελευταίο off topic, απλά ήθελα να το βγάλω απο μέσα μου.

Δημοσ.

Γιαυτο δυστηχως σε τετοια παιχνιδια δεν πηγαινα το Used,βλεπε πχ τα Battlefield. Στην ουσια το παιρνεις μισο παιχνιδι.

Μα γινεται τωρα να αγορασεις την Goty εκδοση με το Dlc και να σου λεει πληρωσε αλλα 10ευρω.... Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα....

• Like 1
Δημοσ.

Γιαυτο δυστηχως σε τετοια παιχνιδια δεν πηγαινα το Used,βλεπε πχ τα Battlefield. Στην ουσια το παιρνεις μισο παιχνιδι.

Μα γινεται τωρα να αγορασεις την Goty εκδοση με το Dlc και να σου λεει πληρωσε αλλα 10ευρω.... Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα....

Ακριβώς αυτό μου την έδωσε, το πλήρωσα 25€ για GOTY και ουσιαστικά πήρα την απλή έκδοση που στοίχιζε 15€

• Like 1
Δημοσ.

Γιαυτο και το ειχα νοικιασει απο τα Seven εγω το Last Of us μιας και δεν ηθελα να παιξω το Multiplayer του(κοστιζε και πανακριβα τοτε)και καθαρισα. Αυτο βασικα προτεινω και για τα περισσοτερα παιχνιδια αυτου του τυπου,μια ενοικιασουλα(ειδικα αν ειναι και παιχνιδια 3ημερου απο τα seven)και την βγαζεις καθαρη με ελαχιστα χρηματα :)

Δημοσ.

Γιαυτο και το ειχα νοικιασει απο τα Seven εγω το Last Of us μιας και δεν ηθελα να παιξω το Multiplayer του(κοστιζε και πανακριβα τοτε)και καθαρισα. Αυτο βασικα προτεινω και για τα περισσοτερα παιχνιδια αυτου του τυπου,μια ενοικιασουλα(ειδικα αν ειναι και παιχνιδια 3ημερου απο τα seven)και την βγαζεις καθαρη με ελαχιστα χρηματα :)

Παιχνιδια σαν το Last of us αξιζει να τα αγορασεις για να υποστηριξεις την προσπαθεια που εγινε. Παιχνιδια σαν το order ειναι για ενοικιαση...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...