Alex21121988 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 χαχαχ καλο. Και εγω οταν ειδα καποιον να παιζει το game στο twitch και ειδα το οτι το σακιδιο του Joel ηταν κοκκινο, εκει καταλαβα οτι μπορεις να αγορασεις skins κτλ.
mtzs Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Πάνε καλά ξεκλείδωσα αλλά δύο τροφι τσου ρε λακη
vrwmiaris Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 τσου ρε λακη Κάποιοι ττελειώσαμε ,το ΚΕΑΠ στη ρεντινα και φαίνεται ρε Mike τι να κάνω 1
Akyla84 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Πολύ ωραίο παιχνίδι.Έχω λατρέψει το gameplay του. Παίζω σε normal το story για να το δω με ηρεμία.Βρίσκομαι αμέσως μετά το tank που βρίσκω δύο μαύρους.Έναν πιτσιρικά και έναν τύπο.
GIOVINCO Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 τι παιζω πρωτα? main game ή dlc? Sent from my iPhone using Insomnia
Vole Maulder Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 τι παιζω πρωτα? main game ή dlc? Sent from my iPhone using Insomnia Main, το DLC θα σου κάνει spoil πάρα πολλά πράγματα. Αφού τελειώσεις το κύριο παίξε το Left Behind. 1
mtzs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 τι παιζω πρωτα? main game ή dlc? Sent from my iPhone using Insomnia Αν πηγαινεις για trophies ξεκινα το στο easy 1
vrwmiaris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μόλις το τερμάτισα ο παικταράς! Και εγώ το ίδιο με τον τζοελ θα έκανα 1
vrwmiaris Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Πολυ ευαισθητη καρδια μας προεκυψες... Όχι γιατί, να πάει να γ.... Ο κόσμος, να έχω παρέα εννοώΠολυ ευαισθητη καρδια μας προεκυψες... Όχι γι'αυτό, να πάει να γ.... Ο κόσμος, να έχω παρέα εννοώ.μοβορος είμαι! 1
Zus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Στα 35€ που βρίσκω την Goty για PS3 αξίζει τα λεφτά του ή να πάρω την απλή μεταχειρισμένη στα 20€?
red1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Στα 35€ που βρίσκω την Goty για PS3 αξίζει τα λεφτά του ή να πάρω την απλή μεταχειρισμένη στα 20€? H GOTY περιέχει τα DLC ? Αν ναι, τσιμπάς εκείνη, ειδάλλως...
naruto14 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Στα 35€ που βρίσκω την Goty για PS3 αξίζει τα λεφτά του ή να πάρω την απλή μεταχειρισμένη στα 20€? Το DLC έχει άλλα 13. Αν είναι η GOTY καινούργια νομίζω αξίζει, όπως αξίζει και το DLC. (για το Left Behind αναφέρομαι, τα άλλα είναι multiplayer).
Zus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 H GOTY περιέχει τα DLC ? Αν ναι, τσιμπάς εκείνη, ειδάλλως... Δεν έχω ιδέα, γι' αυτό ρωτάω edit: Περιλαμβάνει το Left Behind Βυθιστείτε αποκλειστικά στο δημοφιλές PlayStation, με μπόνους περιεχόμενο που περιλαμβάνει και το The Last of Us: Left Behind! Το DLC έχει άλλα 13. Αν είναι η GOTY καινούργια νομίζω αξίζει, όπως αξίζει και το DLC. (για το Left Behind αναφέρομαι, τα άλλα είναι multiplayer). Ναι, για καινούργια μιλάμε από Public που έχω και ένα πιστωτικό 10€, να μου βγει στα 25€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα