rouxlas86 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Το μόνο που μου την έσπαγε μερικές φορές στο game ήταν η τεχνητή νοημοσύνη των αντιπάλων ειδικά των κανονικών ανθρώπων. Έβρισκαν στόχο ακόμα και αν ήσουν πίσω από μια πόρτα , σε βρίσκανε χωρίς λόγο κτλ. Μάλλον δεν θα το παίξω σε πιο δύσκολο από hard γιατί αν εκτός από το challenge λόγω προμηθειών κτλ έχω και την "'άδικη" υπεροχή των αντιπάλων σε κάποια σημεία πάω πάσο.
vag.patrick Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 ειμαι τωρα με την γυναικα στο σαλονι, βλεπει αυτη το Μπρουσκο (σειρα στον ΑΝΤ1) , τσουπ σκαει μουσικουλα σε μια λιγο δυσκολη σκηνη και τι να ακουσω...Μουσικη απο το The Last of us....Μεγαλη ND , παντου αφηνεις τα χναρια σου... ΠΕρα απο την πλακα θα κοιταξω να παω στους τιτλους τελους να δω αν εχουν κανα credit... 3
mtzs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Nταξει δεν ειναι cheat, glitsaki ειναι και απλα γλυτωνεις Playthrough's. Αν το σκεφτεις ειναι λιγο βλακεια να σου λενε τερματισε το 5 φορες για να ανοιξεις τις δυσκολιες που χρειαζονται. Αστες μου ανοιχτες και αμα ειμαι μαγκας το τερματιζω με τη μια στο δυσκολοτερο. Ακριβως αυτο. Εγω ετσι την πατησα. Επειδη μ αρεσει τετοιου ειδους παιχνιδια με διαβαθμισμενες δυσκολιες να τα ξεκιναω στο δυσκολο ετσι ξεκινησα και αυτο. Το τερματισα μια φορα και καπακι παω στο πιο δυσκολο επιπεδο που ξεκλειδωσε. Μετα πηρα χαμπαρι οτι ηθελε και συνεχεια στο ιδιο level για να παρω ολα τα trophies με τους αριθμους νεκρων ανα οπλο, ομιλιες κλπ Δε μου εφταναν ομως τα parts και μετα απο 2 walkthroughs γιατι δεν ειναι σε αφθονια στο δυσκολοτερο επιπεδο. Συνολο 3 walkthroughs μεχρι τωρα Τα παιρνω κρανιακα και το βαζω στο easy με αλλα 2 walkthroughs για να παρω ολα τα trohies Συμπερασμα: Οποιος παει για trophies να τα μελετησει καλα πρωτα. Το ξεκιναει στο easy για να εχει αφθονια υλικων αφενος και να μαθει και το παιχνιδι. 2 walkthrough αναγκαστικα εκει για να τσιμπησει τα περισσοτερα trophies. Και μετα ξεκλειδωνει και το δυσκολοτερο επιπεδο για να παιξει εκει το παιχνιδι να το ευχαριστηθει
vrwmiaris Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Πλατινιαζει εύκολα; Γιατί βλέπω ότι ζητάει πολλά
mtzs Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τα offline trophies τα πηρα ολα. Με τα online δε τα παω καλα Μετα βαρεθηκα
hollow_83 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τα online ειναι ευκολα, απλα θελει να κανεις 168 match και να ολοκληρωσεις τα δυο 12βδομαδα ως Firefly και Hunter. Με παρεα η ωρα περναει ευχαριστα και θα σου βγει και πιο ευκολα. Μονος ειναι λιγο πιο μονοτονο. Εγω παιζω ακομα με ενα φιλαρακι αν θες παρεα να το προχωρησεις στο online εδω ειμαστε, για το χαβαλε παιζουμε οποτε δε μας νοιαζει το ποσο καλος ειναι ο αλλος. 1
Vole Maulder Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ρίξε κι εδώ κάνα μήνυμα αν θες παρέα για multiplayer. Περιέργως, το LoU είναι το στάνταρ MP παιχνίδι μου πλέον μαζί με το PvZ (στο 360 αυτό όμως, μου φάνηκε υπερβολή να το ξαναπάρω). 1
ultrobyr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 φανταστικο το παιχνιδι,ειμαι στο σημειο που φτανουμε με την ellie στον bill και ηδη με εχει συνεπαρει το game αν και λογικα δεν εχω δει πολλα ακομα... Ευχομαι να εχει πολυ δρομο ακομα,απο τωρα δεν θελω να τελειωσει... Πολυ καλα γραφικα και με εχει ενθουσιασει και ο ηχος,δεν ξερω εαν παιζει ρολο αλλα ειμαι σε 50αρα με home cinema συνδεδεμενο στο ps4 και τα σπαει.. 1
vrwmiaris Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 φανταστικο το παιχνιδι,ειμαι στο σημειο που φτανουμε με την ellie στον bill και ηδη με εχει συνεπαρει το game αν και λογικα δεν εχω δει πολλα ακομα... Ευχομαι να εχει πολυ δρομο ακομα,απο τωρα δεν θελω να τελειωσει... Πολυ καλα γραφικα και με εχει ενθουσιασει και ο ηχος,δεν ξερω εαν παιζει ρολο αλλα ειμαι σε 50αρα με home cinema συνδεδεμενο στο ps4 και τα σπαει.. Εκεί είμαι και εγώ, ρε συ κάνα τροφι ξεκλειδώσες; εμένα τίποτα
mikele13- Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 αφου εισαι noobas ρε,τι trophies να παρεις?.... 1
kostiger Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 φανταστικο το παιχνιδι,ειμαι στο σημειο που φτανουμε με την ellie στον bill και ηδη με εχει συνεπαρει το game αν και λογικα δεν εχω δει πολλα ακομα... Ευχομαι να εχει πολυ δρομο ακομα,απο τωρα δεν θελω να τελειωσει... Πολυ καλα γραφικα και με εχει ενθουσιασει και ο ηχος,δεν ξερω εαν παιζει ρολο αλλα ειμαι σε 50αρα με home cinema συνδεδεμενο στο ps4 και τα σπαει.. Στο 1/3 εισαι περιπου. Εχει πολυ πονο να δωσει ακομα... 1
vrwmiaris Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Εκείνα τα λεφτά που σε δίνει χρειάζονται σε κάτι;
Alex21121988 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Εκείνα τα λεφτά που σε δίνει χρειάζονται σε κάτι; Ξεκλειδωνεις καποια skins και bonus content.
vrwmiaris Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Εγώ νόμιζα ότι θα τα δώσω για κουπόνια για συσσίτιο να φάμε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα