Προς το περιεχόμενο

The Last of Us [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα σημειωματα ειδικα προς το τελος του game σου λενε πραγματικα τι εγινε και τι γινεται. Αν πας straight με την ιστορια εχεις μονο την εκδοχη/εκδοχες του Joel και της Ellie. Αν τα διαβασεις ολα, εχεις μια ολοκληρωμενη αποψη για οτι εγινε. Ειδικα για την μερια της Marlene οπου ο Joel την εκτελεσε στην ψυχρα χωρις να ξερει το παρελθον ή τι πραγματικα εχει κανει για την Ellie εως τοτε. Αν διαβασεις τα σημειωματα της και αν ακουσεις τα recordings ηταν καθετα αντιθετη για αυτο που ηταν να κανουν συην Ellie , αλλα εβαλε την ανθρωποτητα πανω απο ολους.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To μυστικο του grounded ειναι αυτο που ειπε ο Vole.

Nα ξερεις τον χαρτη και το πως κινουνται οι εχθροι.

Πρακτικα σε αυτο το mode, οι σφαιρες πλεον ειναι αχρηστες για τους κακους και η καλυτερη τακτικη ειναι να αφηνετε τους αλλους να τους χτυπανε και σεις την ωρα που τις τρωνε απο τους δικους σας npc's ριχνετε λιγο ξυλο.

Οταν ειστε μονοι, αλλαζει και το ιδιο το παιχνιδι και δουλευει ανετα η στρατηγικη τυπου splinter cell, σιγα σιγα και απο πισω.

Σφαιρες χρειαζονται μονο στα σημεια με bosses και με Hordes κακων.

Δημοσ.

Το προβλημα το εχεις οταν εισαι μονος σου. Αυτα ειναι τα δυσκολα σημεια στο grounded. Εγω το παρατησα για λιγο το grounded και θα μου ξαναερθει η ορεξη καποια στιγμη να ξεκολλησω απο εκει που ειμαι τωρα και δεν μπορω να το περασω. Επισης τα runners ειναι εξαιρετικα δυσκολα να πιαστουν απο πισω και οταν πιαστουν κανουν τοση φασαρια συνηθως και ειναι σαν να φωναζουν πτι κινειται γυρω μας να ερθει κατευθειαν προς τα πανω μας. Γενικα ολα σε εχουν ενα hit, ακομα και αν ξερεις τον χαρτη, μερικα σημεια αναγκαζεσαι να παιξεις stealth.

Ειμαι hardcore steath παιχτης και στο last of us απλα δσν γινεται να το χρησιμοποιεις ολη την ωρα. Το game σε υποχρεωνει να φανερωθεις. Πχ πολλες φορες μου εχει συμβει να ειμαι στον πρωτελευταιο εχθρο και η Joel να μην τον πνιγει και να του παταει την μαπα κατω, προκαλωντας θορυβο. Κατευθειαν ο αλλος με εχει παρει κυνηγι.

Δημοσ.

Το προβλημα το εχεις οταν εισαι μονος σου. Αυτα ειναι τα δυσκολα σημεια στο grounded. Εγω το παρατησα για λιγο το grounded και θα μου ξαναερθει η ορεξη καποια στιγμη να ξεκολλησω απο εκει που ειμαι τωρα και δεν μπορω να το περασω. Επισης τα runners ειναι εξαιρετικα δυσκολα να πιαστουν απο πισω και οταν πιαστουν κανουν τοση φασαρια συνηθως και ειναι σαν να φωναζουν πτι κινειται γυρω μας να ερθει κατευθειαν προς τα πανω μας. Γενικα ολα σε εχουν ενα hit, ακομα και αν ξερεις τον χαρτη, μερικα σημεια αναγκαζεσαι να παιξεις stealth.

Ειμαι hardcore steath παιχτης και στο last of us απλα δσν γινεται να το χρησιμοποιεις ολη την ωρα. Το game σε υποχρεωνει να φανερωθεις. Πχ πολλες φορες μου εχει συμβει να ειμαι στον πρωτελευταιο εχθρο και η Joel να μην τον πνιγει και να του παταει την μαπα κατω, προκαλωντας θορυβο. Κατευθειαν ο αλλος με εχει παρει κυνηγι.

Δεν αντιμετωπισα τετοιο προβλημα και το εχω τελειωσει 4 φορες στο grounded. Bασικα μου φανηκε αρκετα ευκολο μιας και οπλα επι το πλειστον δε χρησιμοποιω και στις περισσοτερες των περιπτωσεων εβγαζα τα σημεια κανοντας τα ακρως απαραιτητα κιλλς.

Υπαρχει κολπο για να ανοιξει το grounded χωρις το πληρες playthrough.

Tελειωστε το παιχνιδι στο κανονικο campaign στο easy ωστε να μαζεψετε αρκετα παρτς και να αναβαθμισετε οσο περισσοτερο μπορειτε το χαρακτηρα σας, και στο new game plus, παιξτε τον προλογο και οταν βγειτε με την Tess εξω στην πολη καντε quit, chapter select και βαλτε παλι προλογο αλλα αυτη τη φορα στο Grounded, το παιχνιδι θα συνεχισει να παιζει στο grounded. Aυτος ειναι ενας γρηγορος τροπος για οσους βαριουνται να παιξουν το παιχνιδι αρκετες φορες για να ανοιξουν ολες οι δυσκολιες και επειδη θα εχετε κανει αρκετα updates στο χαρακτηρα θα γινει πιο ευκολο το παιχνιδι για οσους δε την παλευουν.

Δημοσ.

Χαχ καλά, επίτηδες το κάνουν στη Naughty Dog; Και στο Uncharted, αν θυμάμαι καλά, υπήρχε παρόμοιο κόλπο για να παίξεις υψηλότερες δυσκολίες με "cheats" χωρίς να έχεις τελειώσει το παιχνίδι σε αυτές. 

Δημοσ.

Nταξει δεν ειναι cheat, glitsaki ειναι και απλα γλυτωνεις Playthrough's.

Αν το σκεφτεις ειναι λιγο βλακεια να σου λενε τερματισε το 5 φορες για να ανοιξεις τις δυσκολιες που χρειαζονται.

Αστες μου ανοιχτες και αμα ειμαι μαγκας το τερματιζω με τη μια στο δυσκολοτερο.

• Like 3
Δημοσ.

Eγω το τερματισα στο normal και ειχαν ανοιξει ολα τα επιπεδα δυσκολιας κατευθειαν. Τερματιστηκε στο survival αλλες δυο φορες και τωρα παιζω grounded. Ηθελα να παιξω το grounded χωρις κανενα bonus γιατι ειμαι σαδομαζοχιστης. xD.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...