Vole Maulder Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Give it time. Οι καλές ιστορίες θέλουν και το build up τους Το Walking Dead έβγαινε και σε επεισόδια, οπότε έπρεπε να έχει διαφορετικό ρυθμό και δομή.
Bourdoulas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ άρχισα να το παίζω χωρίς να έχω σωστό setup στον ήχο και έχασα την μισή μαγεία του παιχνιδιού. Και επειδή δεν βλέπω να παίρνω ηχοσύστημα θα κάνω μόντα για να συνδέσω ακουστικά στο PS3 και να το απολαύσω όπως πρέπει.
pho Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Το βρήκα 38 ευρω αξίζει? για PS4 Φίλε μου ... Αν πρέπει να αγοράζεις ένα παιχνίδι είναι ΑΥΤΟ. τέλος 1
kosko42 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Το βρήκα 38 ευρω αξίζει? για PS4 Φίλε μου ... Αν πρέπει να αγοράζεις ένα παιχνίδι είναι ΑΥΤΟ. τέλος Ty bro! Sent from my iPhone using Insomnia
vrwmiaris Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Θα το ξεκινήσω σήμερα να δω αν έχετε δίκιο ότι είναι παιχνιδιάρα 1
mikele13- Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Θα το ξεκινήσω σήμερα να δω αν έχετε δίκιο ότι είναι παιχνιδιάρα αν τολμας,πες το αντιθετο... 2
kostiger Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Θα το ξεκινήσω σήμερα να δω αν έχετε δίκιο ότι είναι παιχνιδιάρα Με τι ευκολια τις πετατε τετοιες βομβες. Απο τα καλυτερα παιχνιδια της προηγουμενης γενιας. Απλα. Πολυ μικρα περιθωρια υπαρχουν να μην σου αρεσει...
rouxlas86 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι φίλε και εγώ που το τελείωσα προχτές βάζει αλλού τον πήχη. Απλά φοβόμουν ότι τελειώνει νωρίς και είχα κάποιες αμφιβολίες αν και γι'αυτό το παιχνίδι ως αφορμή πήρα το ps4. Για μένα να το παίξεις στο hard γιατί το normal είναι εύκολο και δεν σε βάζει στο κλίμα. 1
naruto14 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Θα το ξεκινήσω σήμερα να δω αν έχετε δίκιο ότι είναι παιχνιδιάρα Και τι δεν θα έδινα για να διαγραφόταν η μνήμη μου και να το έπαιζα για πρώτη φορά Ναι φίλε και εγώ που το τελείωσα προχτές βάζει αλλού τον πήχη. Απλά φοβόμουν ότι τελειώνει νωρίς και είχα κάποιες αμφιβολίες αν και γι'αυτό το παιχνίδι ως αφορμή πήρα το ps4. Για μένα να το παίξεις στο hard γιατί το normal είναι εύκολο και δεν σε βάζει στο κλίμα. Συμφωνώ για το Hard. Εκεί είναι που πραγματικά αξίζει το Survival στοιχείο του. 1
Alex21121988 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Grounded guys να παιξετε, να μετρατε μια μια τις σφαιρες, να δακρυζετε οταν βρισκετε ενα ψαλιδι ή μια μονωτικη ταινια και οποιοδηποτε αποθεμα μετα απο πραγματικα πολυ ωρα και αφου εχεις περασει ενα σκασμο απο εχθρους. Χωρις hud και το hearing mode και με τους εχθρους να σας τελειωνουν με ενα hit τις περισσοτερες των περιπτωσεων. Μαθαινεις βεβαια αψογα ολα τα μερη του game στο grounded γιατι πραγματικα πεθαινεις ολη την ωρα. Μαθαινεις να αποφευγεις εχθρους, γιατι σε μερικα σημεια απλα μπορεις να τους αφησεις να φυγουν και να μην δημιουργησεις προβληματα στον εαυτο σου ξοδευοντας το οτιδηποτε. Εχω κολλησει στο chapter που ο Joel χωριζεται με την Εllie οταν πεφτει με το ασανσερ. Θυμαστε φανταζομαι τι εμφανιζεται εκει οταν ενεργοποιησετε το ρευμα καθως δεν μπορεις φυγεις αλλιως απο την περιοχη, γιατι χρησιμοποιες μια καρτα ασφαλειας σε πορτα για να πας παρακατω. Κραταω ammo oσο μπορω, εχω μεινει συνολικα με 8 σφαιρες που μαζεψα με πολυ stealth οσο μπορουσα, και μια μολοτοφ, ενα smoke bomb και ενα ροπαλο(οχι φτιαγμενο),1 shiv, 2 meds. Θα ξαναδοκιμασω σημερα. Δεν ξερω πως θα αποφυγω να ξοδεψω οτι εχω, γιατι μετα εχει και αλλα μερη που θα τα χρειαστω, και ολο αδεια συρταρτια βρισκεις στο grounded.. 1
Vole Maulder Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Για μένα το Survivor (ή Survival είναι; ) είναι το sweet spot της δυσκολίας σε αυτό το παιχνίδι. Είναι απόλυτα balanced. Το Grounded απαιτεί γνώση του παιχνιδιού και των encounters για να μη βρεθείς σε σκηνικά που θα σου σπάσουν τα νεύρα σε σημείο που να χαλάσουν το immersion. Γενικά, όσο είσαι με την Ελλη ή/και, ειδικά, με τον Μπιλ, πρέπει να αφήνεις όλη τη δουλειά να την κάνουν αυτοί στα περισσότερα encounters κι εσύ να λειτουργείς ως δόλωμα και να τρέχεις γύρω γύρω όταν το stealth αποτύχει ή όταν υπάρχουν clickers, που δεν τρώγονται με stealth χωρίς να ξοδέψεις υλικά. Τα δικά σου εφόδια τα κρατάς όλα για τα μεγαλύτερα encounters ή για όταν μένεις μόνος σου, αλλιώς είναι οριακά μαζοχιστική εμπειρία
Alex21121988 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 χαχα ναι οπως τα λες ειναι. Εγω βρισκω το grounded πολυ ενδιαφερον γιατι το βαζω στο μυαλο μου βασει πραγματικοτητας διπλα σε μια πιθανη ιδια κατασταση. Ο Joel δεν ειναι ο Rambo, λογικο ειναι αν βρεθει σε κατασταση να τα βαλει με 2 εχθρους ταυτοχρονα, λογικο ειναι καποιος απο τους δυο να παει απο πισω του και Καληνυχτα. Ειναι πολυ ρεαλιστικο το grounded και για το πως κινουνται καλυτερα οι εχθροι και αν πας χυμα απο μπροστα, τρως ή headshot ή μια στην καρδια και ας εχεις full life προφανως ψοφας. Λιγο με τα αποθεματα το παρακαναν οπως εγραψα παραπανω και δεν ημουν καθολου υπερβολικος. Grounded=Αδεια συρταρια, 0-1 ανα μεσο ορο υλικα για crafting. Γενικα ομως παρα την υπερβολη αυτη περι αποθεματων, πιστευω πως ετσι θα ηταν αν βρισκομασταν σε post apocalyptic φαση στην πολη μας. Οι προμηθειες φυσικα και θα ειχαν εξαφανιστει στον πρωτο κιολας χρονο και δεν θα υπηρχαν σε αφθονεια. Και στο game εχουν περασει 20 ολοκληρα χρονια.. Στο survival που το τερματισα, αν εχεις τερματισει το game δυο φορες(normal), βγαινει ευκολα, οπως ειπες με τον τροπο αυτον. Ξερεις ακριβως ποτε χρειαζεσαι να ξοδεψεις τα καλα σου πραγματα και τα κρατας μεχρι τοτε. Στο grounded γινεται πιο δυσκολο καθαρα λογω των λιγοστων/ανυρπακτων προμηθειων που βρισκεις στο game. 1
fakiris31 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 ερώτηση λόγο ότι δεν ξέρω κάποιον που να το έχει. έχει πολλά βίντεο το παιχνίδι? η έχει περισσότερο δράση η στιγμές που να παίζεις και οχι να βλέπεις βιντεακια με την υπόθεση?
Alex21121988 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 ερώτηση λόγο ότι δεν ξέρω κάποιον που να το έχει. έχει πολλά βίντεο το παιχνίδι? η έχει περισσότερο δράση η στιγμές που να παίζεις και οχι να βλέπεις βιντεακια με την υπόθεση? Eιναι σαν τα uncharted αν τα εχεις παιξει, πιο πολλα γινονται την ωρα που εσυ παιζεις, δεν εχει loadings αναμεσα στα chapters, και τα cutscenes ειναι θα ελεγα μικρα και οπως πρεπει να ειναι. Τις πιο πολλες πηροφοριες τις παιρνεις ιngame ειτε απο τις συνομιλιες των χαρακτηρων ειτε διαβαζοντας σημειωματα ( artfacts) oπου εξηγουν πραγματικα πολλα ενδιαφεροντα πραγματα. 1
naruto14 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Eιναι σαν τα uncharted αν τα εχεις παιξει, πιο πολλα γινονται την ωρα που εσυ παιζεις, δεν εχει loadings αναμεσα στα chapters, και τα cutscenes ειναι θα ελεγα μικρα και οπως πρεπει να ειναι. Τις πιο πολλες πηροφοριες τις παιρνεις ιngame ειτε απο τις συνομιλιες των χαρακτηρων ειτε διαβαζοντας σημειωματα ( artfacts) oπου εξηγουν πραγματικα πολλα ενδιαφεροντα πραγματα. Καλά τα σημειώματα δεν σχετίζονται άμεσα με το βασικό storyline αλλά είναι μια ευχάριστη πινελιά που βοηθάν στο immersion του κόσμου. Εγώ το έχω βγάλει μια φορά στο hard, και στο 2ο playthrough με ζόρισε αρκετά σε σημεία στο survivor. Βρίσκεις πολύ λιγότερες προμήθειες και πολύ δύσκολα καταφέρνεις να συμπληρώσεις κυρίως Shiv. Εκείνο το σημείο με το ανσασέρ είναι από τα πιο δύσκολα του παιχνιδιού (και στάνταρ από τα πιο τρομακτικα ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα