BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μόλις το τερμάτησα. Ευτυχώς το τέλος δεν ήταν κουλό όπως είπε ένας και με ξενέρωσε..Το τέλος ήταν μια χαρά!Και άλλη φορά όχι τέτοια spoilers.Ακόμα και να χαρακτηρίσεις πως ήταν το τέλος είναι spoiler.ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ?ΕΛΕΟΣ! 1
AntiCambeR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Παιδια πηρα το παιχνιδι για ps4 αλλα δεν εχει ελληνικους υποτιτλους...! Εψαξες στις ρυθμισεις αν εχει επιλογη να εμφανιζει τους υποτιτλους?
giannisag17 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Εχω βαλει υποτιτλους αλλα δεν εχει ελληνικους...
giannisag17 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Ψηφιακο μου το εδωσε ενας γνωστος μου!Λετε να ειναι απο αμερικανικο psn store?
Donacgreece Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Το πιο πιθανό αυτό είναι. Για αυτό σε ρώτησα...
AntiCambeR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Ψηφιακο μου το εδωσε ενας γνωστος μου!Λετε να ειναι απο αμερικανικο psn store? Αν είναι απο Αμερικανικο store λογικά το game το παίζεις με Αμερικανικο λογαριασμο,σωστα?Γιατί δεν νομιζω να παιζει με Ευρωπαικο λογαριασμό.Οποτε εχεις κανει game share με Αμερικάνικα accounts.
Donacgreece Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Παίζει κανονικά με ευρωπαϊκό λογαριασμό.
cpttony Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μια ερωτηση, βρηκα το παιχνιδι (PS3) στο ebay στα ~12 Ε, και ψηνομαι να το αγορασω, αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι απο Γερμανια, και η ερωτηση μου ειναι η εξης: Θα περιλαμβανει ελληνικους υποτιτλους?
hollow_83 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μια ερωτηση, βρηκα το παιχνιδι (PS3) στο ebay στα ~12 Ε, και ψηνομαι να το αγορασω, αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι απο Γερμανια, και η ερωτηση μου ειναι η εξης: Θα περιλαμβανει ελληνικους υποτιτλους? Οχι.
naruto14 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Από Γερμανία υπάρχει περίπτωση να μην έχει καν αγγλικά οπότε κάνε ένα κόποο και ψάξτο λίγο πρώτα.
cpttony Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Από Γερμανία υπάρχει περίπτωση να μην έχει καν αγγλικά οπότε κάνε ένα κόποο και ψάξτο λίγο πρώτα. Στο google που εψαξα, λεει οτι μπορεις να αλλαξες την γλωσσα απο Γερμανικα σε Αγγλικα απο το μενου. Ξερουμε αν χανω κατι αν δεν εχω ελληνικους υποτιτλους? Και στα 10Ε που το βρισκω,δεν το βρισκω ουτε σε ξενα (αμαζον) ουτε σε ελληνικα μαγιαζια (σκρουτζ) ειτε καινουριο ειτε μεταχειρησμενο!
Vole Maulder Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Στο google που εψαξα, λεει οτι μπορεις να αλλαξες την γλωσσα απο Γερμανικα σε Αγγλικα απο το μενου. Ξερουμε αν χανω κατι αν δεν εχω ελληνικους υποτιτλους? Και στα 10Ε που το βρισκω,δεν το βρισκω ουτε σε ξενα (αμαζον) ουτε σε ελληνικα μαγιαζια (σκρουτζ) ειτε καινουριο ειτε μεταχειρησμενο! Αυτό εξαρτάται από τα αγγλικά σου.
ultralisk Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 πάντως αν ξέρετε στοιχειώδη αγγλικά, προς Θεού αποφύγετε ελληνικούς υπότιτλους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα