Προς το περιεχόμενο

The Last of Us [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασημόδρακε, 1:59 είναι η διάρκεια του βίντεο. :P

Πέρα από το τρωλάρισμα, όντως, ένα recap του τι έχουν δείξει ως τώρα ήταν με ωραία μουσική και μια έξτρα ατάκα στο τέλος, που δίνει παραπάνω background για τον τύπο. Εντάξει, έχουμε καιρό ακόμα. Καλό είναι που δε μας κάνουν spoil το μισό παιχνίδι.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1:59 είναι η διάρκεια του βίντεο. :P

Πέρα από το τρωλάρισμα, όντως, ένα recap του τι έχουν δείξει ως τώρα ήταν με ωραία μουσική και μια έξτρα ατάκα στο τέλος, που δίνει παραπάνω background για τον τύπο. Εντάξει, έχουμε καιρό ακόμα. Καλό είναι που δε μας κάνουν spoil το μισό παιχνίδι.

Έχεις ένα δίκιο εδώ. Στο re6 έχουν δείξει καμιά 10αριά 10λεπτα βιντεο. Δεν έχω δει ούτε ένα. Μες τα spoilers είναι όλα.

Δημοσ.

Είναι το έκτο βίντεο, το έχουν είδη παρακάνει.

Δε σε καταλαβαίνω. Τι έχουν παρακάνει; Και τι θα έπρεπε, κατά τη γνώμη σου, να έχουν κάνει διαφορετικά; Και τι εννοούσες με το προηγούμενο σχόλιο; Δε βγάζει νόημα η ακολουθία.

Δημοσ.

Τι δεν καταλαβαίνεις, ακόμα ένα παιχνίδι που το μισό θα μας το δείξουν σιγά σιγά σε trailer.

Φυσικά και είναι μια χαρά που είναι re cap.

Δημοσ.

Τι δεν καταλαβαίνεις, ακόμα ένα παιχνίδι που το μισό θα μας το δείξουν σιγά σιγά σε trailer.

Φυσικά και είναι μια χαρά που είναι re cap.

Εντάξει στην ουσία ένα gameplay μας έδειξαν. Εγώ δεν έχω καταλάβει καλά καλά τι κακούς θα αντιμετωπίζουμε, ποια είναι η υπόθεση κλπ

Δημοσ.

ΟΚ, δεν ήμουν σίγουρος αν εννοούσες αυτό ή ότι το έχουν παρακάνει δείχνοντας τα ίδια πράγματα.

Πολλά τρέιλερ δεν είναι απαραίτητα κακό. Μπορείς με ένα τρέιλερ να κάνεις spoil όλη την ιστορία και με 10 να μην πεις σχεδόν τίποτα. Προς το παρόν είναι αρκετά προσεκτικοί στο τι δείχνουν. Αν και όσο περνά ο καιρός θα σταματήσω να βλέπω νέα τρέιλερ γι' αυτό, επειδή με ψήνει πολύ και ακόμα και τα λίγα spoilers, έστω και μηχανιστικά, θα ήθελα να τα αποφύγω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ελεος ρε παλικάρια το χετε παρακάνει με το animation.... popcorn and enjoy! Κατα τ'αλλα τα χει φάει τα ψωμιά της η τωρινή γενιά. To παρακάτω video αφιερώνεται στον τιτανοτεράστιο developer κύριο carmack. Με τις υγιες του.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jBH19F4h8hc

υ.γ.1 τα χέρια του στο πως κρατάει την σκάλα!!

υ.γ.2 scripted my ass

υ.γ.3 A.I. A.I. A.I. A.I. A.I. A.I. A.I.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...