hollow_83 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Εγω αυτο που ειπα εξαρχης ειναι οτι αν καποιος το ειχε στο PS3 δεν αξιζει να το ξαναπαρει στο PS4. Eιδικα αμα δε του περισσευουν τα λεφτα. Τπτ παραπανω τπτ παρακατω. Δεν ειπα επουδενει οτι το παιχνιδι δεν ειναι καλο ή οτι δεν αξιζει, ημουν απο το πρωτο ποστ πολυ συγκεκριμενος. Αλλες δυο pic με το ghosting issue.
d4ydr33m3r Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Εγω αυτο που ειπα εξαρχης ειναι οτι αν καποιος το ειχε στο PS3 δεν αξιζει να το ξαναπαρει στο PS4. Eιδικα αμα δε του περισσευουν τα λεφτα. Τπτ παραπανω τπτ παρακατω. Δεν ειπα επουδενει οτι το παιχνιδι δεν ειναι καλο ή οτι δεν αξιζει, ημουν απο το πρωτο ποστ πολυ συγκεκριμενος. Ειπες αυτο πιο πριν και εκει σταθηκα. Οσο το παιζω σημερα, δε μπορω να πω οτι βλεπω πολλες διαφορες περα απο την αναλυση και το Frame Rate. Μαλιστα θα ελεγα οτι δε βλεπω καμμια διαφορα, αν δε τα βαλω δλδ διπλα διπλα δε μπορω να προσεξω κατι, o εγκεφαλος ετσι οπως λειτουργει τετοιες μνημονικες διαφορες δε μπορει να τις συγκρατησει. Μετα το ειπες οπως το λες τωρα και μαλιστα απο εκει που δεν εβλεπες διαφορα στο IQ παρατηρησες και ενα σωρο αλλα πραγματα, δεν μιλαω στον αερα. Αρα δεν ησουν πολυ συγκεκριμενος, μαλλον το αντιθετο θα ελεγα, για αυτο ειπα να αποφυγουμε τις γενικολογιες. Αλλα μην επαναλαμβανομαστε.
hollow_83 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Aυτα που εγραψα ηταν ενα κομματι οχι μεμονωμενες παραγραφοι. Εκλεισα την παραγραφο λεγοντας απλα αυτο για το PS3 για να μη το ξαναγραφω, και αυτο που εγραψα δικαιολογειτε απο τις προηγουμενες παραγραφους σαν συνολο. Απο κει και περα το συζητησαμε παραπανω, αφου σταθηκαμε σε συγκεκριμενα λογια και οχι σε ολο το κειμενο και εξηγησα τι δε μου αρεσει προσωπικα, και αυτο που δε μου αρεσει ειναι οτι παρολη την παραπανω αναλυση εχει χαθει η αρχικη ομορφια. Aπο κει και περα ο καθενας στεκεται σε αυτα που τον βολευουν, ειτε ειναι μεμονωμενα ειτε στο συνολο τους.
Alex21121988 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Περιμενω και εγω μισθο για να το παιξω. Το εχω τερματισει μια φορα στο ps3 αλλα το ειχα νοικιασει. Σε τετοια διαμαντια αξιζει η αγορα. Ακομα θυμαμαι οταν επαιζα στο σαλονι, ειχε κατσει η μανα μου διπλα και το χαζευε το game. Θα το τιμησουμε λοιπον. Με προβληματιζει λιγο αυτο με την επιλογη των fps. Το εχουν ξανακανει στο killzone/second son αυτο, αλλα για λογους αποδοσης. Απο οτι διαβαζω/βλεπω σε αυτα που εχετε δημοσιευσει εδω δεν ειναι λογω πτωσης των frames, αλλα για τις σκιασεις. Μαλλον και εγω θα προτιμησω το 30 fps cap για να εχω το καλυτερο οπτικο αποτελεσμα. Πρεπει να δυσκολευτηκε απιστευτα η nd να το φερει εις περας το remastered, γιατι ελεγαν οτι με την αυξηση αναλυσης/textures ειχαν θεμα με την τελικη χωριτηκοτητα του game και επρεπε να κοψουν κατι απο τα cutscenes. Στην περιπτωση του tomb raider ηταν διαφορετικα τα πραγματα γιατι στη square ειχαν φυλαγμενα απο οτι λενε ηδη τα αυξημενης αναλυσης textures, για την definite edition εκδοση για αυτο και τους βγηκε πιο ευκολο στο developing του.
Vole Maulder Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ε ναι, είναι πιο απλά τα πράγματα όταν έχεις να κάνεις με ένα multiplatform τίτλο και υπάρχει ήδη, κατά μία έννοια, η remaster έκδοση ήδη (PC version). Οταν έχεις να κάνεις με PS3 exclusive που είχε ξεζουμίσει την κονσόλα όσο πήγαινε και λιγότερο από ένα χρόνο να το κάνεις remaster δυσκολεύουν τα πράγματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Εχω την εντυπωση οτι τα 30 fps του εχουν θεμα.Εχουν ενα περιεργο τρεμοπαιγμα που δεν το θυμαμαι στην ps3 version.Οταν δοκιμασα remote play στο vita(απο 60 πεφτει σε 30) δεν υπηρχε το προβλημα.Οσον αφορα την διαφορα ομαλοτητας δεν θα ειχα προβλημα να επιλεξω τα 30.Εδω ομως υπαρχει θεματακι νομιζω.
kostiger Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Τα κοντρολς (ελεω ελλειψης r2-l2) στο remote play ειναι ευχρηστα PDS;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Τα κοντρολς (ελεω ελλειψης r2-l2) στο remote play ειναι ευχρηστα PDS; Δεν επαιξα πολυ το παιχνιδι.Μονο στην αρχη οποτε δεν τα χρησιμοποιησα. Γενικα εκτος απο τα controls του touchpad(που δεν τα ειδα) δειχνει πολυ καλο το remote play με μια πρωτη ματια.
Vole Maulder Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Εχω την εντυπωση οτι τα 30 fps του εχουν θεμα.Εχουν ενα περιεργο τρεμοπαιγμα που δεν το θυμαμαι στην ps3 version.Οταν δοκιμασα remote play στο vita(απο 60 πεφτει σε 30) δεν υπηρχε το προβλημα.Οσον αφορα την διαφορα ομαλοτητας δεν θα ειχα προβλημα να επιλεξω τα 30.Εδω ομως υπαρχει θεματακι νομιζω. Χουμ... Κακό αυτό. Γενικά, έχω διαβάσει διάφορα posts για τεχνικά θέματα και glitches, φαίνεται πως μάλλον χρειάζονταν κι άλλο χρόνο για να το στρώσουν. Ας ελπίσουμε τα patches να έρθουν σύντομα. Στο multi, που είναι το μόνο που έχω παίξει ώς τώρα, δεν έχω συναντήσει κάτι πάντως. ΥΓ: Πήρες PS4;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Χουμ... Κακό αυτό. Γενικά, έχω διαβάσει διάφορα posts για τεχνικά θέματα και glitches, φαίνεται πως μάλλον χρειάζονταν κι άλλο χρόνο για να το στρώσουν. Ας ελπίσουμε τα patches να έρθουν σύντομα. Στο multi, που είναι το μόνο που έχω παίξει ώς τώρα, δεν έχω συναντήσει κάτι πάντως. ΥΓ: Πήρες PS4; Τωρα διαβαζω κι αλλα σχολια στο neogaf για το 30αρι.Οποτε μαλλον δεν ηταν ιδεα μου. -Im 99% sure the 30fps lock is fucked. Far too jiddery. Seems like 30fps lock @ 30hz -I agree. It is not the 30fps we're used to seeing with other games. There is definitely something off about it and it is the extreme judder. -Yeah it doesnt feel like a normal 30fps for some reason to me either. after playing Destiny recently a LOT, it feels different -I agree. I do think the effect is exacerbated by abruptly switching from 60 to 30 but something definitely feels off for the 30fps option. -30fps is disgusting. They definitely stuffed the implementation up, now way it's supposed to feel that choppy. -Oh good, I thought I was crazy Θα μας τρελανουν παντως.Τοσο δυσκολο ηταν να κανουν ενα 30αρι της προκοπης?Το 60αρι οσο επαιξα δουλευει αψογα. YΓ.Ναι πηρα
Vole Maulder Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ευτυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που θα το παίξω, οπότε μπορώ να περιμένω Στα 60 πώς σου φαίνεται; Εννοώ αισθητικά, όχι σε gameplay. Στα cut-scenes κυρίως. Φοβάμαι λίγο το soap-opera effect σε τέτοια παιχνίδια. Στο multi δε με ενοχλεί, ίσα-ίσα, καλύτερο είναι, αλλά σε single-player story driven παιχνίδια μου αρέσει το 30άρι. ΥΓ: Αντε, καιρός ήταν. Καλοπαίχνιδο
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ευτυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που θα το παίξω, οπότε μπορώ να περιμένω Στα 60 πώς σου φαίνεται; Εννοώ αισθητικά, όχι σε gameplay. Στα cut-scenes κυρίως. Φοβάμαι λίγο το soap-opera effect σε τέτοια παιχνίδια. Στο multi δε με ενοχλεί, ίσα-ίσα, καλύτερο είναι, αλλά σε single-player story driven παιχνίδια μου αρέσει το 30άρι. ΥΓ: Αντε, καιρός ήταν. Καλοπαίχνιδο Nαι συμφωνω μαζι σου γενικα με το soap opera και εγω για 30αρι πιστευα οτι θα πηγαινα, αλλα εδω το 60αρι ειναι πολυ καλο και νομιζω οτι δεν εχει τετοια προβληματα.Αντιθετα το 30αρι εχει θεματα απο οτι φαινεται. Thanks:)
spartan29gr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Καλοριζικη και απο εμενα η κονσολα φιλε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα