Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 φενετε πολυ πιο πραγματικη τωρα. Ηθελαν να την κανουν να δειχνει πιο μικρη.
Federer Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Πριν έμοιαζε εντυπωσιακά με την ellen paige. Ενω τώρα μοιαζει με την Γεωργία Βασιλειάδου... :lol: Παλι με την Ellen Paige μοιαζει ρε παιδια...τι να λεμε ίδιες ειναι...το οτι αφαιρεσαν 2 ρυτιδες 2 φακιδες και την καναν πιο καστανη δεν αλλαζει κατι B)
naruto14 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Last of Us video: How scripted was the E3 demo? As it points out, the footage seems to suggest the impressive LA demonstration was actually quite heavily scripted. When holding a hostage, lead character Joel shoots the same spot in the sofa both times, for example. Of course this isn't unusual for on-stage demos - developers only have one chance to show off their titles without screwing up - but it's a fascinating look at just how assisted those E3 showcases can be. http://www.computerandvideogames.com/353929/last-of-us-video-how-scripted-was-the-e3-demo/
ilias_97 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Η naughty dog παντως εχει ανακοινωσει πως δεν ηταν scripted.
naruto14 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ναι και εγώ αυτό στο topic του Last of Us στο gameover το διάβασα που το είχε γράψει κάποιος.
ilias_97 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Link Naughty Dog cleared up the E3 Press Conference demonstration by saying it wasn’t at all scripted.
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UrYLfcKYpW0 Φαίνεται πως θα έχει κινηματογραφικό στυλ σαν τα Uncharted. Τέλεια!
Manos112 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Ω ρε φίλε, το παιχνίδι έχει ξεφύγει απο κάθε πλευρά! Αυτή η ND ξέρει να φτιάχνει games βρε παιδί μου, άντε να έρθει να το ξεπατώσουμε το άτιμο!
Vole Maulder Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=MX6eqoCLbTc&feature=player_embedded
naruto14 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Περίμενα να δω περισσότερα πράγματα. αναμασημένο trailer μας έδειξαν...
MetalGearFan Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Περίμενα να δω περισσότερα πράγματα. αναμασημένο trailer μας έδειξαν... Έκτο βίντεο και αναμασημένο ε ? Προφανώς έχεις παρασυνηθίσει να παίρνεις τα παιχνίδια στο σύνολο τους στο τζάμπα. 1
asimodrakos2 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 σε διαρκεια θελω να ξερω ποσο θα ειναι
naruto14 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Έκτο βίντεο και αναμασημένο ε ? Προφανώς έχεις παρασυνηθίσει να παίρνεις τα παιχνίδια στο σύνολο τους στο τζάμπα. Άλλο θέλω να πω. Περίμενα να μας δείξουν gameplay όπως στην Ε3. Ναι μεν έδειξαν καινούργια πράγματα αλλά το video είχε πολλές σκηνές που έχουμε δει σε προηγούμενα βίντεο. Δεν πέφτει λόγος πως παίζω εγώ τα παιχνίδια μου. Καλύτερα να κοιτάς απλά τον εαυτό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα