Προς το περιεχόμενο

The Last of Us [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

φενετε πολυ πιο πραγματικη τωρα.

Ηθελαν να την κανουν να δειχνει πιο μικρη.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν έμοιαζε εντυπωσιακά με την ellen paige.

Ενω τώρα μοιαζει με την Γεωργία Βασιλειάδου... :lol: :lol:

page77_1.jpg

Παλι με την Ellen Paige μοιαζει ρε παιδια...τι να λεμε ίδιες ειναι...το οτι αφαιρεσαν 2 ρυτιδες 2 φακιδες και την καναν πιο καστανη δεν αλλαζει κατι B) B)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Last of Us video: How scripted was the E3 demo?

As it points out, the footage seems to suggest the impressive LA demonstration was actually quite heavily scripted. When holding a hostage, lead character Joel shoots the same spot in the sofa both times, for example.

Of course this isn't unusual for on-stage demos - developers only have one chance to show off their titles without screwing up - but it's a fascinating look at just how assisted those E3 showcases can be.

http://www.computerandvideogames.com/353929/last-of-us-video-how-scripted-was-the-e3-demo/

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ω ρε φίλε, το παιχνίδι έχει ξεφύγει απο κάθε πλευρά! Αυτή η ND ξέρει να φτιάχνει games βρε παιδί μου, άντε να έρθει να το ξεπατώσουμε το άτιμο!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Περίμενα να δω περισσότερα πράγματα. αναμασημένο trailer μας έδειξαν...

Έκτο βίντεο και αναμασημένο ε ? Προφανώς έχεις παρασυνηθίσει να παίρνεις τα παιχνίδια στο σύνολο τους στο τζάμπα.

• Like 1
Δημοσ.

Έκτο βίντεο και αναμασημένο ε ? Προφανώς έχεις παρασυνηθίσει να παίρνεις τα παιχνίδια στο σύνολο τους στο τζάμπα.

Άλλο θέλω να πω. Περίμενα να μας δείξουν gameplay όπως στην Ε3. Ναι μεν έδειξαν καινούργια πράγματα αλλά το video είχε πολλές σκηνές που έχουμε δει σε προηγούμενα βίντεο.

Δεν πέφτει λόγος πως παίζω εγώ τα παιχνίδια μου. Καλύτερα να κοιτάς απλά τον εαυτό σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...