p3tran Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Πάντως αφού το έχεις το παιχνίδι Πετράν είναι κρίμα να μην το παίξεις. Αν το βαριέσαι βάλτο τουλάχιστον στο easy για ένα playthrough, πάνω απο 12-13 ώρες δεν θα σου πάρει. αν βαριεμαι/δε μ'αρεσει, το difficulty level θα ειναι το τελευταιο που θα με πειραξει, και πανω απο 2 ωρες αποκλειεται να ξοδεψω, οπως αλλωστε ισχυει για καθε game ανεξαιρετως οταν δε μου κανει κλικ. Πανε πια οι εποχες που αν ενα game δε μου αρεσε, το παλευα ψαχνωντας να βρω τα οποια "καλα" σημεια μπορει να ειχε. Αυτα ειναι πλεον για τις "next generation" απο παιχτες το εχω δωσει σε ενα φιλο που το περιμενε πως και πως. ας το χαρει αυτος, και οταν μου το γυρισει θα σας πω σε ποιο ακριβως σημειο το εκλεισα δια παντως ή αν εγινε καποιο θαυμα και ενω ηξερα ποιοτικα στοιχεια που δεν μου αρεσουν συνηθως, το lou καταφερε να τα υπερκερασει (θα γραφτει στα βιβλια) p3tran πραγματικά μου φαίνεται πως δεν σου αρέσουν τα games το αντιθετο, απλα ειμαι αυτο που λες seasoned gamer. ξερω τι μου αρεσει, ξερω τι δε μου αρεσει, και ξοδευω το χρονο μου αναλογα. επισης, μετα απο τοσα χρονια οι πιθανοτητες καποιο game να καινοτομει χωρις να το γνωριζω, τινουν στα πολυ χαμηλα μονοψηφια. χεχε
Millennium Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Τι παίχτηκε με κάτι sex phone numbers στο παιχνίδι;
Udontneed2know Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) ειναι δυνατον να με λες αφελη, γιατι εσυ πιστευεις οτι το βιντεο ειναι ...μονταρισμενο, για να θαψει καποιος το παιχνιδι σου? αυτα ειναι μη σοβαρα πραγματα. Σε αντιθεση με σενα εγω εχω παιξει το παιχνιδι, και ΞΕΡΩ οτι δεν ειναι ετσι, το αφελης πηγαινε στο οσο για τη δυσκολια, νομιζω φαινεται ξεκαθαρα στο μενου οτι ειναι survivor γιατι ο καθενας μπορει να φτιαξει ενα ψευτικο video που να δειχνει οτι παιζει στο survivor, και μετα να κατεβασει την δυσκολια στο easy. Edit: αν ειναι ετσι, αφου το θεμα ειναι στο gaf φανταζομαι θα αποκαλυφτει πριν το τελος της ημερας. μεσα επεσες.... Update: Turns out the AI is confirmed to be either a bug exploit or of a lower difficulty setting. New gameplay "Survivor" setting by metalmurphy: (Thanks!) Turns out enemy has self-preservation at a higher difficulty setting. Video is a lot better when showcasing the AI but still lacks the intensity personally. The brick to the face still lack that "oomph" compared to the E3 demo. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2013 από Udontneed2know 1
kostool13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Αυτή τη στιγμή στο metacritic, σε άθροισμα metacritic score και user score είναι το υψηλότερα βαθμολογημένο παιχνίδι σε PS3/Xbox360, και ακόμα και στο PC θα πρέπει να πάμε σε all-time διαμάντια τύπου civilization, half-life και baldur's gate για να βρούμε υψηλότερες βαθμολογίες. Μην ασχολείστε με haters που μάλιστα δεν αρκούνται απλά στο να εκφράζουν ατεκμηρίωτες απόψεις αλλά θέλουν να τις επιβάλλουν κιόλας, αφήστε τους να διασύρονται και να μας διασκεδάζουν, στην τελική υπάρχει και το ignore button. 1
Tilemaxx Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Το βίντεο που μπαίνει φάτσα-φόρα απ' το παράθυρο και δεν τον βλέπει ο εχθρός, έχει παρθεί απο easy mode. Δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι τόσο κοντά του και να μην σε δεί απο normal και πάνω.Γενικά, το demo της Ε3 έχει καλύτερα textures και aliasing, αλλά εγώ προσωπικά μόλις είδα αυτό το βίντεο κατάλαβα διαφορά μεταξύ demo-final.
Fulgore1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Εμενα παντως αν ειναι να κοιταξω το Metacritic βλεπω οτι εκτος του μεγαλου score που εχει απο τα διαφορα site εχει και παραπολυ υψηλο score και απο users οταν πχ στο απο κατω Bioshock infinite βλεπουμε 94 metacritic και μολις 85 σε user score.και γιατι αναφερω Meracritic και user score να διαφερουν τοσο ειναι στο μεγα παραδειγμα που λεγεται Diablo 3 http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii τα νουμερα μιλανε απο μονα τους. Παρολα αυτα θελω να ρωτισω ενα πραγμα για πιο λογο η τιμη αυτη http://www.skroutz.gr/s/2359306/The-Last-of-Us-PS3.html? .69.90 ευρο και μετα διαβαζαμε τωρα με την Ε3 που λεγανε για φοβους οτι τα games θα κοστιζουν παραπανω απο 59.90.Μα αφου ηδη αρκετα κοστιζουν 70 ευρο απο τωρα,στην Ελλαδα τουλαχιστοω.Δεν λεω οποιος ειναι κατοχος ps3 πρεπει να παιξει αυτο το παιχνιδι αλλα ρε γμτ μου μεσα γιατι 70 ευρο.Δηλαδη ελεος πια με αυτες τις τιμες στην Ελλαδα. Το αλλο αστειο ειναι το public που εχει την Joel Εdition φτηνοτερα απο την κανονικη εκδοση ακομα και μετα απο 2 εβδομαδες κυκλοφοριας του παιχνιδιου lol http://www.public.gr/product/gaming/games/ps3-games/the-last-of-us-joel-edition-ps3/prod3870306pp/
mtzs Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 ................ δεν αρκούνται απλά στο να εκφράζουν ατεκμηρίωτες απόψεις αλλά θέλουν να τις επιβάλλουν κιόλας, αφήστε τους να διασύρονται και να μας διασκεδάζουν Ακριβως αυτο. Το ατεκμηριωτες αποψεις ειναι το θεμα. Και οταν βλεπεις κατι να εκθειαζεται απο το συνολο της κοινοτητας (user score 9,1) και να μη το γουσταρεις ειναι σεβαστο αλλα οχι αποδεκτο. δικαιωμα του καθενος το γουστο. Αλλα οταν προσπαθεις να επιβαλεις κατι που ερχεται σε αντιθεση με το συνολικο αποτελεσμα και προσπαθεις να κανεις το ασπρο μαυρο, τοτε αυτο συνιστα ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
lak10 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 στο review στο gameover.gr τονιζεται σαν μοναδικο μειονεκτημα η Α.Ι δεν ηερω αν λεει κατι αυτο
p3tran Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) sorry παιδες, δεν ειναι παραπληροφορηση οτι το παιχνιδι στις μαχες ειναι κατω απο 30 frames, ουτε οτι εχει μεγαλο input latency. DIGITAL FOUNDRY Tech Analysis: more technically demanding scenes still cause the frame-rate to buckle under the rendering load, although we find that heavier drops in performance have a greater impact on the action when it is situated in larger, more expansive environments. It's not uncommon to see drops of around 5fps - sometimes more - when traversing areas that feature large amounts of foliage and reflective water. στις ανοιχτες μαχες ~25καρε και κατω. It's also fair to say that The Last of Us is placing serious demands on the PS3 hardware, and at times we get the feeling the console is struggling to keep up with the engine's strict v-sync to prevent tearing. The use of triple buffering ensures that not a single frame is ever torn - for every frame rendered one is held in reserve, keeping image consistency solidly intact. The downside is that this technique creates additional input lag, and fire-fights feel a little heavier as a result, with a bit more time required to get into cover and take aim. αργη αποκριση κοντρολ λογω υπερπροσπαθειας στα γραφικα αυτα τα δυο, ο καθενας μπορει να μην τα βλεπει, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-the-last-of-us-tech-analysis για το θεμα του ΑΙ, εβαλα το βιντεο οπως το ειδα, χτεσινο φρεσκο θεμα. παρ'ολα αυτα, στο gaf δεν αποφανθηκαν οτι ειναι ..μονταζ που ειπαν καποιοι εδω, ουτε μπαναριστηκε αυτος που το ανεβασε (που θα ηταν 10000% σιγουρο, αν εβαζε ψευτικο βιντεο για ενα τοσο high profile game). αντιθετα, οσοι ειχαν καποιο σχολιο να κανουν περα απο τα κλασσικα αφοριστικα, ειπαν οτι ναι, μπορει να συμβει το ΑΙ να συμπεριφερθει ετσι, αλλα ειναι θεμα ποτε και αν θα τυχει, και οχι μονιμο. φυσικα οι ΑΙ συμπεριφορες που υπηρχαν στην Ε3 και δεν υπηρχαν στο τελικο, ουτε αυτες ειναι μονταζ, παρ'ολο που ουδολως με απασχολει αυτο. επιπλεον, βρεθηκαν και καποιοι οι οποιοι ασκησαν κριτικη στο παιχνιδι για αλλα θεματα, οπως το gameplay, και μιας και συμμετεχω εκει πολλα χρονια, οι ανθρωποι που ασκησαν τη σκληροτερη κριτικη γνωριζω καλα οτι το βασικο τους μηχανακι ειναι το ps3, για αυτο και στην κριτικη τους δεν υπαρχει και καμια αναφορα στα ΤΕΧΝΙΚΑ θεματα που μπορει να την καρφωνουν σε καποιον (πχ εμενα) που συνηθως παιζει games σε συγχρονα μηχανακια. αντιθετα, τα τεχνικα τα εκθειαζει στην κριτικη του. οποιος θελει, ας ριξει μια ματια στο παρακατω, και ας πει που ειναι η διαφωνια του: http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=65731576&postcount=13613 Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2013 από p3tran
vag.patrick Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 το θεμα δεν ειναι τα ελλατωματα παντα φιλε p3tran , ειναι οτι ολο αυτο το ομορφο παιχνιδι τρεχει και παιζεται ευχαριστα μεχρι αηδιας απο κονσολα του 06... αυτο ειναι μεγαλο ζητημα οτι ακομα και τωρα σου δινουν στο επακρο που μπορουν ολο το πακετο.θα μ πεις ας περιμεναν το ps4 να το βγαλουν να μην χανει απο πουθενα....που ξες...εκει θα μας δωσουν αλλα διαμαντια....εγω μενω εδω και οτι παραπανο εχω απο το παιχνιδι γιατι εχω οπως ειχα και στο uncharted καποια θεματα ηξερα τι επαιρνα και που το επαιζα... Υ.γ: το διαβασα ολο το ποστ που παρεθεσες το 2ο 1
p3tran Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 και οτι παραπανο εχω απο το παιχνιδι γιατι εχω οπως ειχα και στο uncharted καποια θεματα ηξερα τι επαιρνα και που το επαιζα... φυσικα αυτη ειναι μια 100% σωστη θεση, με την οποια δεν μπορει να διαφωνησει απολυτως κανεις. τωρα, κατι υπερβολες τυπου "game of the generation" κλπ, ε οκ, ελπιζω ο τιτλος το παιχνιδι της γενιας να παει καπου με πιο καλο και γρηγορο gameplay.
stavros88 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 ρε φιλε πραγαμτικα σχολιαζεις συνεχεια ενα παιχνιδι που δεν το εχεις παιξει καν.Τοσο πολυ σε ποναει πια που ειναι στο τοπ-5 σχεδον ολων?Τι προβλημα εχεις δηλαδη?Καμια υπερβολη δεν εχει το "game of the generation",ολοι λενε οτι ειναι απο τα υποψηφια,Επισης τι εννοεις πιο καλο και γρηγορο gameplay?Αν ειχες παιξει το παιχνιδι θα εβλεπες οτι το gameplay ειναι φανταστικο και αν παιξεις γρηγορα κανεις μεγαλο λαθος Πρεπει επιτελους να τελειωσει η καραμελα με τα FPS και λοιπες παπαριες! 1
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 ρε φιλε πραγαμτικα σχολιαζεις συνεχεια ενα παιχνιδι που δεν το εχεις παιξει καν.Τοσο πολυ σε ποναει πια που ειναι στο τοπ-5 σχεδον ολων?Τι προβλημα εχεις δηλαδη?Καμια υπερβολη δεν εχει το "game of the generation",ολοι λενε οτι ειναι απο τα υποψηφια,Επισης τι εννοεις πιο καλο και γρηγορο gameplay?Αν ειχες παιξει το παιχνιδι θα εβλεπες οτι το gameplay ειναι φανταστικο και αν παιξεις γρηγορα κανεις μεγαλο λαθος Πρεπει επιτελους να τελειωσει η καραμελα με τα FPS και λοιπες παπαριες! Που να τον έβλεπες στο παρελθόν. 1
stavros88 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Ειναι απιστευτο πραγματικα.Ποιος θα ασχολιοταν τοσο πολυ με κατι που δεν του αρεσει καν?Πες δεν μου αρεσει και τελος.Τι το ψειριζεις συνεχεια?Θα κατσω εγω να ασχοληθω ψαχνοντας σε ξενα φορουμ το ταδε ποστ λεει αυτο,αυτο το αρθρο λεει αυτο και στο τελος δεν θα παιξω το παιχνιδι να διαμορφωσω δικια μου αποψη?
p3tran Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 το παιχνιδι περιμενα οτι θα ηταν αισθητη βελτιωση απο τα προηγουμενα, που δεν μου αρεσαν ιδιεταιρα σαν games (τα uncharted). αυτη την εντυπωση ειχα, για αυτο και το ειχα προπαραγγειλει απο τοτε που βγηκε για προπαραγγελια. οταν στην πορεια ειδα απο το demo καποια πραγματα που δεν μου αρεσουν, περιμενα να δω μηπως και δεν ειναι ετσι στο τελικο. η προπαραγελια εμεινε, το παιχνιδι ηρθε, εγω ομως ηδη ηξερα τι δεν θα μου αρεσει. οποτε και εχοντας καλυτερα πραγματα να ασχοληθω, δεν ασχοληθηκα. μερικοι βγαζετε καντηλες με αυτο. Ε ας βγαζετε! στην τελικη δεν ειναι δικο μου προβλημα που καποιος ψοφαει για κατι που εγω το βρισκω αγγαρεια. εν παση περιπτωση το παιχνιδακι μου το γυρισε ο φιλος μου αφου το επαιξε, και μου ειπε οτι ειναι ενα uncharted με καλυτερο χαρακτηρα και πιο κινηματογραφικο story, και οτι περιμενε τελικα κατι καλυτερο με τοσο hype... επειδη το ειπα στον tilemaxx, θα κατσω να αγγαρεψω τον εαυτο μου σημερα. αλλες εντυπωσεις δεν προκειται να γραψω εδω παντως (πχ που το παρατησα), γιατι απο οτι καταλαβαινω μερικοι εχετε περιεργες ευαισθησιες. οσοι παντως διαφωνειτε τοσο καθετα μαζι μου σε σημειο να μου επιτιθεστε, σε δυο χρονακια απο τωρα, που αυτα τα γραφικα ακομα και για αυτους που παιζουν μονο σε playstation, θα ειναι τετριμμενα και παλιατζουρες, θελω να ερθει καποιος απο εσας και να τολμησει τοτε να ισχυριστει οτι το lou ηταν το παιχνιδι της γενιας, ή εστω της χρονιας. .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα