Προς το περιεχόμενο

The Last of Us [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα η ΑΙ ΔΕΝ εχει καμια σχεση με αυτο που βλεπουμε στο video, προφανως το παιζει στο easy, στο normal για παραδειγμα με το που σηκωθεις και τους σημαδεψεις με οπλο, ειτε κρυβονται, ειτε σε πυροβολουν, ειτε και τα δυο, οποιος το εχει παιξει ξερει, οι υπολοιποι ας προσεχαν...

Εdit: απο τα σχολια στο video.

I just want to know, what difficulty are you playing on. I remember enemies running away from me at Hard mode.

the video uploader is trolling, and he's being joined by a bunch of other people trolling.

They still recognized when you were out of ammo for example. And they were at least taking cover and shooting from there.

Seems you've recorded the AI glitching or on lower difficulties. There are play throughs online of some of these exact segments online on Survivor play throughs where the outcome is completely different.

nice try p3tran

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποσο hater?

just the facts φιλε μου....

και take it as you wish

οσο για ..fanboy.. εχω και τις 3 παλιες κονσολες, και μαλιστα περισσοτερα κομματια απο οτι εχεις εσυ, παω και στοιχημα.

οποτε διαλεξε εσυ ποιανου fanboy ειμαι.....

Δημοσ.

αυτη ειναι η καταρα της κονσολας...

ολα dumbed down για χαρη των γραφικων στις παλιες κονσολες.

framerate? input latency? AI? gameplay? ολα αυτα στην παπαρα μας, φτανει στις στατικες φωτο να φαινεται το πιο γαματο απ'ολα!

Πως μπορεις να εκφερεις γνωμη για ενα παιχνιδι το ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ;

Δηλαδη εσυ που δεν το εχεις παιξει αυτοματως ακυρωνεις τα 10αρια και την ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ των παικτων που το εκθειαζουν. Εδω υπαρχουν ατομα σε φορουμ που θελουν να παρουν το ΠΣ3 μονο και μονο για παιξουν αυτο το τιτλο. Οπως εσυ παιρνεις ΧΒΟΧ1 (γιατι βρηκες αφορμη το FORZA, παραβλεποντας ολες τις αλλες σημαντικες γελοιοτητες του) γουστα ειναι αυτα (και γω μαζι σου στο συλλογισμο αυτο). Υποκειμενικες γνωμες ομως. Οπως εσενα μπορει να μη σου κανουν κλικ τα 3PS ετσι και ο αλλος πρεπει να σε κραζει για το κολλημα σου; Εδω ομως πλεον δε μιλαμε για κολλημα η κατι υποκειμενικο αλλα για κατι που λενε ολοι οτι ειναι τιτλος MUST PLAY και πλεον απο το υποκειμενικο παει στο αντικειμενικο

Προφανως ξερεις κατι περισσοτερο; απο ολους αυτους που το εχουν τερματισει

Οταν παιζουμε ενα παιχνιδι το παιζουμε για να διασκεδασουμε ειδικα στις κονσολες και οχι να μετραμε framerates. Αυτο μπορεις να το κανεις στο τουμπανο πισι σου με το FRAPS.

οσο για το gameplay τα ειπαμε οτι ειναι το δυνατο σημειο του παιχνιδιου

ΑΙ ; Ειναι οντως η καταρα των περισσοτερων αν οχι ΟΛΩΝ των τιτλων.

Καλως η κακως τα παιχνιδια φτιαχνονται με επιπεδα δυσκολιας ετσι ωστε να μπορει να τα τερματιζει και ο πιο αδαης. Οποτε τοτε για ποιο gameplay να μιλησουμε; οταν ο καθενας τερματιζει καποιον τιτλο σε ευκολο - νορμαλ επιπεδο για τη πλακα του, και μετα αναφερεται στην ΑΙ αναλογα με το πως το βλεπει εκεινος ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.

Κοροιδευουν ολοι το GOW3 για παραδειγμα οσο αφορα το gameplay, δυσκολια και ΑΙ. οποιος το τερματισει σε titan mode που θελει συκριμενα κολπα του βγαζω το καπελο, ενω η bayonetta που δεν ειδαμε ακομη στο U (παραδειγμα φερνω) ξερουμε οτι εχει εξαιρετικο gameplay (το διαβασα και αυτο) εκ των προτερων ασχετα αν δεν εχουμε δει τιποτα πλην ενος ντεμο.

Δημοσ.

ο μονος λογος που δεν εχω κατσει να παιξω το συγκεκριμενο, ειναι οτι δεν μου εκανε κουκου. καθολου!

το παιχνιδι ηρθε στα χερια μου, το ειχα ηδη δει, και απλα το εδωσα σε καποιον που γουσταρε.

και οταν μου το γυρισει πισω, απλα θα μπει εκει στο ραφι.

για να μην τρελενεσαι, ουτε το τελευταιο gears επαιξα, ουτε το τελευταιο god of war. (αυτα απο "MUST PLAY TRIPLE A")

απλα να μαθεις οπως εγω δεν κατηγορησα εσενα που λες οτι γουσταρεις με χιλια ενα game που εγω το βρισκω μετριο, να μην κατηγορεις εσυ εμενα για το αντιθετο.

edit:

udont δεν εφτιαξα εγω το βιντεο, και τα σχολια στο youtube ειναι απο defenders, και ξερεις καλα τι αξια εχουν.

οσο για τη δυσκολια, νομιζω φαινεται ξεκαθαρα στο μενου οτι ειναι survivor

Δημοσ.

Ξερεις υπαρχουν και αλλα θεματα περαν της ΑΙ

Ατμοσφαιρα, Χαρακτηρες, Σεναριο, Συγκινηση που προσφερει, το ποσο μεσα σε βαζει ενα παιχνιδι στους χαρακτηρες. Φυσικα εσυ δεν προκειται να τα δεις ολα αυτα γιατι προτιμας αντι να μπαινεις μεσα στους χαρακτηρες να μπαινεις μεσα σε high tech αμαξια.

Δεκτον. Μην ακυρωνεις ομως κατι για το ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ δεν μπορεις να εκφερεις γνωμη.

Καταρχας δεν κατηγορω.

Και κατα δευτερον αλλο παιζω και εκφερω γνωμη και αλλο δεν εχω παιξει επειδη δε μου κανει κουκου και εκφερω γνωμη. Υπαρχει τεραστια διαφορα.

Δημοσ.

ποσο hater?

just the facts φιλε μου....

και take it as you wish

οσο για ..fanboy.. εχω και τις 3 παλιες κονσολες, και μαλιστα περισσοτερα κομματια απο οτι εχεις εσυ, παω και στοιχημα.

οποτε διαλεξε εσυ ποιανου fanboy ειμαι.....

Δεν ειναι fact.Το video ειναι στο easy.Βαλε hard,survivor και ελα πες μου για την AI.Εχεις ps3? Γιατι δεν εχεις παιξει ακομα τα καλυτερα του Ps3 και ιδιαιτερα το last of us?Τι δεν σου αρεσει σε αυτα?Τι εννοεις κομματια?Με snes και n64 μεγαλωσα ps δεν ειχα πριν παρω το ps3.Δεν χρειαζετε να εχεις ολες τις κονσολες για να λες οτι ευχαριστιεμε παιχνιδι.Sent from my u8800pro using Insomnia
Δημοσ.

οπως εγραψα, το παιχνιδι το εχω στην κατοχη μου, απλα επειδη δεν εχω ορεξη να το παιξω το εδωσα σε καποιον που ειχε.

απο εκει και περα, αλοιμονο αν χρειαζεται να παιζουμε κατι μεχρι το τελος, απλα για να επιβεβαιωσουμε οτι δεν μας αρεσει.

Τι εννοεις κομματια?

εννοω οτι εχω πιο πολλα 360, playstation3 και wii (μοναδες, κονσολες) απο οτι εχεις εσυ ή οποιος με αποκαλει "fanboy", νομιζoντας προφανως οτι ειμαι απο αυτους που αγοραζουν μια κονσολα και την κανουν θεο.

Δημοσ.

οπως εγραψα, το παιχνιδι το εχω στην κατοχη μου, απλα επειδη δεν εχω ορεξη να το παιξω το εδωσα σε καποιον που ειχε.

απο εκει και περα, αλοιμονο αν χρειαζεται να παιζουμε κατι μεχρι το τελος, απλα για να επιβεβαιωσουμε οτι δεν μας αρεσει.

Τι εννοεις κομματια?

εννοω οτι εχω πιο πολλα 360, playstation3 και wii (μοναδες, κονσολες) απο οτι εχεις εσυ ή οποιος με αποκαλει "fanboy", νομιζoντας προφανως οτι ειμαι απο αυτους που αγοραζουν μια κονσολα και την κανουν θεο.
Ο λογος για να εχω πανω απο ενα ps3 η αλλη κονσολα πανω απο μια φορα?Μα δεν ειπε κανεις οτι το ps3 ειναι τελειο σε ολα.Το pc εχει τα δικα του καλα το ps3 τα δικα του κτλ.Τελος εχει αλλη φαση να παιζεις battlefield,cod κτλ σε 42αρα με αλλους φιλους στο ps3 απο το να εχω μια 24αρα που να μην την ευχαριστιεμε καθολου.Για τα pc λεω.Τελος ο καθενας κανει οτι του αρεσει τα χρηματα του.Αλλα να λεμε οτι το ps3 ειναι για πεταμα γιατι δεν πιανει 60fps οπως ενα pc του 1000αρικου δειχνει hater.Sent from my u8800pro using Insomnia
  • Like 1
Δημοσ.

p3tran, για να λέμε την αλήθεια, να κρίνεις ένα παιχνίδι τόσο απόλυτα χωρίς να το έχεις παίξει είναι σαν να είδες ένα τρέιλερ μιας ταινίας και να την έβγαλες μούφα από το τρέιλερ και μόνο. Το ότι δεν έχεις όρεξη να το παίξεις δεκτό απολύτως ως προσωπικό επιχείρημα, αλλά νομίζω ότι υπάρχει ένα άλμα από αυτό στο "το παιχνίδι είναι σκατά κι όλοι όσοι το υπερασπίζονται είναι fanboys". Και να ψάχνεις κι από πάνω βίντεο να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο (αυτό είναι λίγο περίεργο, αλλά εντάξει, μπορεί να είναι διασκεδαστικό για σένα, οπότε το δέχομαι).

Οσο για το πόσα κομμάτια έχει ο καθένας, δε νομίζω πως αποδεικνύει τίποτα για το πώς παίζει και προσεγγίζει τα παιχνίδια. Ξέρω συλλέκτες που έχουν τα πάντα και μια χαρά fanboys είναι και ξέρω κι άτομα που έχουν μόνο μία κονσόλα και είναι πιο ανοιχτόμυαλοι από πολλούς εδώ μέσα. 

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δλδ μεμονομενες φασεις που πηρε καποιος hater και τις εβαλε στο youtube για να τις συγκρινει με ενα αλλο gameplay βιντεο ,μας κανουν να βγαλουμε συμπερασματα...

Μαλιστα.

Εγω που το παιζω σιγα σιγα σε hard ,οταν χανω και ξαναπαιζω απο την αρχη,βλεπω να γινονται και καινουρια πραγματα καθε φορα σε τετοιες καταστασεις.Αλλα αφου το λεει το youtube...

Δεν πειραζει ξυδακι που το καλυτερο παιχνιδι της χρονιας ή γενιας παιζει μονο σε ps3.Περαστικα :P

Δημοσ.

ο μονος λογος που δεν εχω κατσει να παιξω το συγκεκριμενο, ειναι οτι δεν μου εκανε κουκου. καθολου!

το παιχνιδι ηρθε στα χερια μου, το ειχα ηδη δει, και απλα το εδωσα σε καποιον που γουσταρε.

και οταν μου το γυρισει πισω, απλα θα μπει εκει στο ραφι.

εγω παλι εχω την εντυπωση οτι εαν ηταν παιχνιδι του 360 θα το ειχες κανει ΘΕΟ.

edit:

udont δεν εφτιαξα εγω το βιντεο, και τα σχολια στο youtube ειναι απο defenders, και ξερεις καλα τι αξια εχουν.

οσο για τη δυσκολια, νομιζω φαινεται ξεκαθαρα στο μενου οτι ειναι survivor

εισαι πραγματι ΤΟΣΟ αφελης, η απλα το παιζεις, σου φτιαχνω 10 video που που θα φενεται οτι ειναι στο survivor ενω εγω θα το παιζω στο easy, σου λεμε τοσοι ανθρωποι οτι το παιχνιδι δεν ειναι ετσι πως να το κανουμε, ξερεις εσυ καλυτερα που αρνεισαι να το παιξεις? και ψαχνεις να βρεις video που να δικαιολογουν την επιλογη σου?

• Like 1
Δημοσ.

παιδια, εχετε πιασει κακη νοτα.

το βιντεο το ειδα πρωτο-πρωτο θεμα οταν οπως καθε μερα ανοιξα καποια forums που συμμετεχω.

το συγκεκριμενο βιντεο ειναι θεμα σημερινο στο gaf, και το λινκ ειναι εδω: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=605601

οπως το ειδα, το πηρα και το πεταξα εδω, χωρις τιποτα αλλο.

τωρα, το να καθεστε να λετε οτι εγω ψαχνω και φτιαχνω βιντεο, ή οτι το βιντεο ειναι μονταριζμενο κλπ κλπ

ε, αυτα ειναι μη σοβαρα πραγματα.

vole, το παιχνιδι για μενα ηταν ακυρο να μου αρεσει ιδιεταιρα, απο τη στιγμη που ο πρωτος reviewer ξενου site μου ειπε οτι εχει μεγαλο input latency και στις μαχες χανει frames. αν γυρισεις πισω σελιδες, το αρχικο μου σχολιο ηταν για ερωτηση πανω σε αυτο ακριβως.

ξερω καλα τι μου αρεσει, και ξερω το ιδιο καλα τι δε μου αρεσει.

αν αυτο ειναι προβλημα για καποιον αλλον, so be it.

edit:

οχι udontknow, αν ηταν στο 360 θα ελεγα ακριβως τα ιδια, απλα δεν θα ειχα εσενα να με κατηγορεις!

και για την ακριβεια, οταν γραφω τα αρνητικα της microsoft, δεν βλεπω κανα xboxακια να τρεχει απο πισω μου να με βγαλει .....hater! ενω εσυ και 2-3 αλλοι...... 

ποιος ειναι ο defender/hater λοιπον? εγω ή εσυ?

ειναι δυνατον να με λες αφελη, γιατι εσυ πιστευεις οτι το βιντεο ειναι ...μονταρισμενο, για να θαψει καποιος το παιχνιδι σου? αυτα ειναι μη σοβαρα πραγματα.

ή αν ειναι ετσι, αφου το θεμα ειναι στο gaf φανταζομαι θα αποκαλυφτει πριν το τελος της ημερας.

Τελος εχει αλλη φαση να παιζεις battlefield,cod κτλ σε 42αρα με αλλους φιλους στο ps3 απο το να εχω μια 24αρα που να μην την ευχαριστιεμε καθολου.Για τα pc λεω.

τωρα δεν ξερω πως να στο πω, αλλα το battlefield σε ενα καλο pc ειναι αλλο παιχνιδι απο οτι ειναι στο ps3/χβοχ.

επιπλεον, εφ'οσον η τηλεοραση σου ειναι hdtv, ειναι στατιστικα 100% σιγουρο οτι εκτος απο την κοσνολα, μπορει να συνδεθει εκει ΚΑΙ το pc :)

πχ εγω το pc το εχω σε 60αρα

Δημοσ.

Πάντως αφού το έχεις το παιχνίδι Πετράν είναι κρίμα να μην το παίξεις. Αν το βαριέσαι βάλτο τουλάχιστον στο easy για ένα playthrough, πάνω απο 12-13 ώρες δεν θα σου πάρει.

Δημοσ.

p3tran πραγματικά μου φαίνεται πως δεν σου αρέσουν τα games. Το παιχνίδι είναι ένα από τα καλύτερα της γενιάς (για μένα το καλύτερο) και αρχίζεις και το κράζεις χωρίς να το έχεις καν παίξει. Δεν συνάντησα ούτε ένα πρόβλημα από όσα είδα στο video στη διάρκεια του playthrough μου σε hard. Το πιο πιθανόν το τρολάκι στο βίντεο να το έβαλε στο easy και να προσπαθούσε να πείσει κόσμο πως η A.I. είναι τραγική. Και όμως είναι από τις καλύτερες που έχω δει εγώ σε παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ.

μαλλον πρεπει να ξαναλεμε τα αυτονοητα.Ενας ΝΟΡΜΑΛ ανθρωπος το τονιζω οταν παιξει αυτο το παιχνιδι δεν καταλαβαινει ουτε κολληματα ουτε τιποτε αλλο και τα γραφικα του φαινονται τελεια.Ολοι οι αλλοι που σε αυτον τον τιτλο βρισκουν ψεγαδια ειναι για γελια και για κλαματα.ξεκολληστε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...