naruto14 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Όλα μαζί. Και λιγότερα supplies. Εγώ παίζω στο νόρμαλ όπως όλα μου τα παιχνίδια. Θέλω να παίζω το παιχνίδι έτσι όπως το έχουν σκεφτεί οι δημιουργοί, γιατί συνήθως στις μεγαλύτερες δυσκολίες το αντίπαλο ΑΙ σε κλέβει, και γενικά νιώθεις οτι όλοι κάνουν cheat εις βάρος σου. Tip: Να κρατάτε τουλάχιστον καβάτζα 1 shiv, για τις πόρτες οι οποίες ανοίγουν μόνο με αυτό και έχουν διάφορα καλούδια μέσα. Όλα μαζί ναι. Έτσι μου αρέσει να παίζω σε δυσκολότερα επίπεδα. Πάντως στο hard ήταν πολύ σωστή η A.I. Δύσκολη και καθόλου άδικη. ΓΙα αυτό και δεν χαλιόμουν τόσο όταν εχανα, επειδή καταλάβαινω πως ήταν δικό μου το λάθος τις περισσότερες φορές. Τις άνοιξα όλες τις πόρτες εκτός από μια που μου ξέφυγε. Επίσης πρέπει να μου ξέφυγαν και 2 μπαούλα με combination που και αυτά έχουν πράγμα μέσα. Πάντως το φλογοβόλο πολύ χρήσιμο όπλο, ιδιαίτερα στους χοντρούς clickers.
mtzs Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Tip: Να κρατάτε τουλάχιστον καβάτζα 1 shiv, για τις πόρτες οι οποίες ανοίγουν μόνο με αυτό και έχουν διάφορα καλούδια μέσα. Σε επιπεδο επιβιωσης τα ψαλιδια ειναι δυσευρετα. Να τα κρατατε μονο για λαμες ειδικα αν θελετε να ανοιγετε πορτες μη τα χρησιμοποιειτε πουθενα αλλου ουτε για βομβες.
naruto14 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Σε επιπεδο επιβιωσης τα ψαλιδια ειναι δυσευρετα. Να τα κρατατε μονο για λαμες ειδικα αν θελετε να ανοιγετε πορτες μη τα χρησιμοποιειτε πουθενα αλλου ουτε για βομβες. Εγώ χρησιμοποιούσα κυρίως molotov και όχι βόμβες. Πιο πολλούς κατάφερνα και σκότωνα. Και εννοειταί μόνο σε infected που δεν πεθαίνουν με μια σφαίρα.
Tilemaxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Εντάξει, ένα shiv καβάτζα για τις πόρτες χρειάζεται, αλλά επίσης και για μερικά Κλίκερς που τα καθαρίζεις αθόρυβα για να ξεμπερδέυεις. Ευτυχώς βρήκα 2 shiv training manuals και τώρα είμαι στο lvl2 (το ένα είναι στο χρηματοκιβώτιο στο ξενοδοχείο), δηλαδή για να σπάσει ένα shiv πρέπει πρώτα να το χρησιμοποιήσεις 2 φορές.Να έχετε το νού σας και για τα tools των όπλων, αλλιώς αν τα χάσετε και δεν τα πάρετε μετά δεν θα μπορείτε να αγοράσετε νέα upgrades.http://www.justpushstart.com/2013/06/the-last-of-us-complete-tools-location-guide/
ultralisk Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 πραγματικά μετά από τέτοιο single campaign, πίσσα και πούπουλα σε αρπαχτές 6ωρες "εμπειρίες"...αυτό το πράμα όμως ρε γμτ οι υπόλοιποι της ομάδας να κόβουν βόλτες ανάμεσα στους εχθρούς λες και να είναι "αόρατοι" έλεος 4
weber122 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 πραγματικά μετά από τέτοιο single campaign, πίσσα και πούπουλα σε αρπαχτές 6ωρες "εμπειρίες"...αυτό το πράμα όμως ρε γμτ οι υπόλοιποι της ομάδας να κόβουν βόλτες ανάμεσα στους εχθρούς λες και να είναι "αόρατοι" έλεος ισχύει...
chill Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 πραγματικά μετά από τέτοιο single campaign, πίσσα και πούπουλα σε αρπαχτές 6ωρες "εμπειρίες"...αυτό το πράμα όμως ρε γμτ οι υπόλοιποι της ομάδας να κόβουν βόλτες ανάμεσα στους εχθρούς λες και να είναι "αόρατοι" έλεος Μάλλον θα ήθελε πολύ δουλεια να φτιάξουν σωστή friendly AI
naruto14 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Εντάξει, ένα shiv καβάτζα για τις πόρτες χρειάζεται, αλλά επίσης και για μερικά Κλίκερς που τα καθαρίζεις αθόρυβα για να ξεμπερδέυεις. Ευτυχώς βρήκα 2 shiv training manuals και τώρα είμαι στο lvl2 (το ένα είναι στο χρηματοκιβώτιο στο ξενοδοχείο), δηλαδή για να σπάσει ένα shiv πρέπει πρώτα να το χρησιμοποιήσεις 2 φορές. Να έχετε το νού σας και για τα tools των όπλων, αλλιώς αν τα χάσετε και δεν τα πάρετε μετά δεν θα μπορείτε να αγοράσετε νέα upgrades. http://www.justpushstart.com/2013/06/the-last-of-us-complete-tools-location-guide/ Έχε υπόψιν σου όμως ότι για να ανοιξεις πόρτες χρειάζεσαι full shiv. Αν έχεις σκοτώσει έναν clicker πχ και σου έχει μείνει μια γραμμούλα δεν μπορείς να ανοίξεις πόρτες. Επίσης αυτό με τα tools δεν το βρήκα και πολύ έξυπνη ιδέα γιατί κάποιος μπορεί να μην κατάφερε να το βρει και να μην μπορούσε να αναβαθμίσει τα όπλα. Εγώ ευτυχώς τα βρήκα όλα μιας και έψαχνα αρκετά. Αλλά αν θυμάμαι καλά κάθε tool βρίσκοταν κοντά σε πάγκο αναβαθμίσεων οπότε δεν είναι και τόσο δυσκολο να τα βρεις. πραγματικά μετά από τέτοιο single campaign, πίσσα και πούπουλα σε αρπαχτές 6ωρες "εμπειρίες"...αυτό το πράμα όμως ρε γμτ οι υπόλοιποι της ομάδας να κόβουν βόλτες ανάμεσα στους εχθρούς λες και να είναι "αόρατοι" έλεος Πραγματικά το μόνο αρνητικό που έχει ο τίτλος. Αν και δεν σου χαλάει την gameplay εμπειρία, θα ήθελα την Α.Ι καλύτερη. Βέβαια υπάρχουν σημεία που βοηθάει πολύ και παίρνει τα απαιραίτητα covers όπως είναι το σημείο που είχαν δείξει σε video στην Ε3. Αλλά λογικά όταν οι σύντροφοι είναι πάνω από 2 τα πράγματα δυσκολεύουν κάπως για το σύστημα
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Οντως οταν ειναι μονο η ellie ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα..
naruto14 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 2 πολύ ενδιαφέροντα άρθρα που βρήκα στο Kotaku. Προσοχή και τα 2 έχουν spoiler από την αρχή έως το τέλος των παιχνιδιών. The Last of Us vs. The Walking Dead: The Comparison We Had To Make The Last of Us Ended Perfectly, And It Doesn't Need A Sequel
Vole Maulder Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Πολλά σχόλια μιλούν για το επίπεδο δυσκολίας και τη σχέση του με τη συμπεριφορά του AI. Δεν έχω παίξει το παιχνίδι, οπότε δεν έχω προσωπική άποψη, απλώς λέω τι διαβάζω. Ωστόσο, αν το βίντεο είναι αντιπροσωπευτικό του παιχνιδιού, πρέπει να πω πως το I Am Alive είχε καλύτερη συμπεριφορά εχθρών.
p3tran Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 αυτη ειναι η καταρα της κονσολας... ολα dumbed down για χαρη των γραφικων στις παλιες κονσολες. framerate? input latency? AI? gameplay? ολα αυτα στην παπαρα μας, φτανει στις στατικες φωτο να φαινεται το πιο γαματο απ'ολα!
king2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 <p>αυτη ειναι η καταρα της κονσολας...</p> <p>ολα dumbed down για χαρη των γραφικων στις παλιες κονσολες.</p> <p>framerate? input latency? AI? gameplay? ολα αυτα στην παπαρα μας, φτανει στις στατικες φωτο να φαινεται το πιο γαματο απ'ολα!</p> Ποσο περισσοτερο hater?Και το framerate ειναι μια χαρα χωρις πτωσεις ακομα και σε δυσκολες σκηνες,η AI στο δυσκολο επιπεδο ειναι μια χαρα και δεν επηρεαζει καθολου το gameplay το οποιο ειναι στα τοπ 5 της γενιας.Ειπαμε και εγω ειμαι pc gamer αλλα εκτιμω την καθε κονσολα και την ευκολια που σου προσφερει.Τοσο πολυ hater και fanboy ειχα καιρο να δω. Sent from my u8800pro using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα