Προς το περιεχόμενο

The Last of Us [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το παιχνίδι είναι για απόλυτο 10. Αυτό θα το αποφασίσω στο τέλος. Το μόνο που ξέρω είναι οτι είμαι στο 37%, και το Uncharted απο θέμα gameplay, μπροστά στο Last of Us μοιάζει σαν... παιδί με σύνδρομο down. Πραγματικά μεγάλη διαφορά, αν και είχα τις αμφιβολίες μου στην αρχή, μου αρέσει η old-school λογική του να πρέπει να βρίσκεις supplies για health/ammo, γενικά δεν στα δίνει όλα στο πιάτο και σε κάνει να σκέφτεσαι σε ορισμένα σημεία.

Το παιχνίδι κάνει αυτά τα μικρά πράγματα που είχαμε να δούμε αρκετά χρόνια σε ΑΑΑ τίτλο. Προσοχή στην λεπτομέρεια παντού. Και γενικά είναι απο τα ελάχιστα παιχνίδια σε αυτή τη γενιά που "μένουν" στο κεφάλι μου για ώρες κάθε φορά που κλείνω το PS3 (μόνο το MGS4 και το GTA IV μου το προκαλούσαν αυτό).

Περισσότερα μετά τον τερματισμό. Πάντως συνιστώ σε όλους να το παίξουν, πρέπει να επιβραβεύουμε τέτοιες προσπάθειες απο studio σαν τη Naughty Dog (μαζί με την Rockstar τις θεωρώ μακράν τα καλύτερα στούντιο του χώρου, πολύ πιο πάνω απ' τους υπόλοιπους).

Δημοσ.

Πραγματικά μεγάλη διαφορά, αν και είχα τις αμφιβολίες μου στην αρχή, μου αρέσει η old-school λογική του να πρέπει να βρίσκεις supplies για health/ammo, γενικά δεν στα δίνει όλα στο πιάτο και σε κάνει να σκέφτεσαι σε ορισμένα σημεία.

Πραγματικα αυτο ακριβως με τα οπλα-supplies ειναι ενα απο τα μεγαλα ατου του παιχνιδιου. Δε μπορεις σε καμια περιπτωση να κανεις Run and Gun για να πεις αντε το κανω ενα walkthrough. (το ξεκινησα απο το hard mode, και τωρα παιζω επιβιωση - σε μικροτερα levels δε ξερω τι γινεται)

.

Μικρο τιπ. Αν ειστε κοντα στο τελος ενος chapter και θελετε να εξοικονομησετε health packs, αν εχει μειωθει η ενεργεια πολυ μην καταναλωσετε το pack. Μετα το τελος του chapter την βγαζει γεματη

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το παιχνίδι είναι για απόλυτο 10. Αυτό θα το αποφασίσω στο τέλος. Το μόνο που ξέρω είναι οτι είμαι στο 37%, και  το Uncharted απο θέμα gameplay, μπροστά στο Last of Us μοιάζει σαν... παιδί με σύνδρομο down.

Επιτελους! ενας gamer με σωας τας φρενας.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγραψε.

Το μόνο που ξέρω είναι οτι είμαι στο 37%, και το Uncharted απο θέμα gameplay, μπροστά στο Last of Us μοιάζει σαν... παιδί με σύνδρομο down

Ολα μπροστα στο the last of us μοιαζουν παιδια με συνδρομο down.

Διεγραψες το σημαντικοτερο :P

Το uncharted παραμενει παιχνιδαρα και απο οτι θυμαμαι απο τα αγαπημενα του Tilemaxx.

Δημοσ.

Το Uncharted 2 ναί. Το 3 πλήν τεχνικού τομέα, έκανε δυστυχώς βήματα πίσω στο gameplay, σε βαθμό dumbed down σε πολλά στοιχεία... Το σύνδρομο down που λέγαμε, κάπως έτσι...

Αλλά γενικά το Last of Us είναι πολύ πιο πάνω και απο το Uncharted 2, και απ' το 90% των ΑΑΑ τίτλων αυτής της γενιάς, με πολλά στοιχεία τα οποία είχαν σχεδόν εκλείψει απο το gaming.

Δημοσ.

Το Uncharted 2 ναί. Το 3 πλήν τεχνικού τομέα, έκανε δυστυχώς βήματα πίσω στο gameplay, σε βαθμό dumbed down σε πολλά στοιχεία... Το σύνδρομο down που λέγαμε, κάπως έτσι...

Αλλά γενικά το Last of Us είναι πολύ πιο πάνω και απο το Uncharted 2, και απ' το 90% των ΑΑΑ τίτλων αυτής της γενιάς, με πολλά στοιχεία τα οποία είχαν σχεδόν εκλείψει απο το gaming.

Από τις λίγες φορές που συμφωνώ μαζί σου :P

Και ένα tip από μένα σε περίπτωση που δεν το έχει σκεφτεί κάποιος: Αν βρίσκεστε σε μέρος με 2-3 clickers ρίξτε ένα τούβλο ή μπουκάλι σε ένα σημείο να μαζευτούν όλοι εκεί πέρα και μετά molotov για να τους κάψετε όλους. Σε ορισμένα σημεία με βοήθησε ιδιαίτερα αυτό το "κόλπο".

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και ένα tip από μένα σε περίπτωση που δεν το έχει σκεφτεί κάποιος: Αν βρίσκεστε σε μέρος με 2-3 clickers ρίξτε ένα τούβλο ή μπουκάλι σε ένα σημείο να μαζευτούν όλοι εκεί πέρα και μετά molotov για να τους κάψετε όλους. Σε ορισμένα σημεία με βοήθησε ιδιαίτερα αυτό το "κόλπο".

Νομιζω οτι ετσι και αλλιως αν ριξεις σε ενα μολοτοφ,τα αλλα απο τον θορυβο που θα κανει το ενα πηγαινουν προς την φωτια.

Τα τουβλα τα ζαλιζουν παντως.

Δημοσ.

Νομιζω οτι ετσι και αλλιως αν ριξεις σε ενα μολοτοφ,τα αλλα απο τον θορυβο που θα κανει το ενα πηγαινουν προς την φωτια.

Τα τουβλα τα ζαλιζουν παντως.

Ναι αν ακούσουν έναν clicker να καίγεται πηγαίνουν και οι υπόλοιποι. Αλλά αυτό που είπα είναι ακόμα πιο σίγουρο μιας και θα γίνει ο θόρυβος 2 φορές  και μπορεί να προσλκύσει περισσότερους (όπως και να χει δεν χάνει κανείς τίποτα με αυτό, τα τούβλα και τα μπουκάλια τσάμπα είναι :P)

Η αλλιώς κάντε upgrade το shiv για να μην έχετε insta-death όταν σας δαγκώσουν. Πολύ χρήσιμο.

Ναι ρε συ και να φανταστείς μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δεν το αναβάθμισα ούτε μια φορά :P γιατί επικεντρωνόμουν κυρίως στο life. Ξέρω χαζομάρα μου αλλά στο playthrough σε survival δυσκολία θα αναβαθμιστεί σίγουρα.

Δημοσ.

Ναι ρε συ και να φανταστείς μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δεν το αναβάθμισα ούτε μια φορά :P γιατί επικεντρωνόμουν κυρίως στο life. Ξέρω χαζομάρα μου αλλά στο playthrough σε survival δυσκολία θα αναβαθμιστεί σίγουρα.

και εγω παντως το πρωτο πραγμα που αναβαθμισα ηταν αυτο, το shiv master, και με γλυτωσε απο πολλους θανατους.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν γινεται πολυ πιο ευκολο μετα ομως?

Δημοσ.

Δεν γινεται πολυ πιο ευκολο μετα ομως?

Ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού δεν έχεις πολλά μαχαίρια και πίστεψε με δεν βοηθάει πολύ. Αλλά ακόμα αργότερα και αν έχεις, λίγες είναι οι φορές που αφήνω τους clickers να με ορμήξουν. Στο hard τουλάχιστον πήγαινα όσο περισσότερο stealth μπορούσα.

Μια ερώτηση: Τι ακριβώς κάνει πιο δύσκολο στο παιχνίδι όταν ανεβάζεις το επίπεδο δυσκολίας? Τo damage που τρως είναι μεγαλύτερο? Εξυπνότερη A.I? Ή μήπως περισσότεροι εχθροί?

Δημοσ.

Όλα μαζί. Και λιγότερα supplies. Εγώ παίζω στο νόρμαλ όπως όλα μου τα παιχνίδια. Θέλω να παίζω το παιχνίδι έτσι όπως το έχουν σκεφτεί οι δημιουργοί, γιατί συνήθως στις μεγαλύτερες δυσκολίες το αντίπαλο ΑΙ σε κλέβει, και γενικά νιώθεις οτι όλοι κάνουν cheat εις βάρος σου.

Tip: Να κρατάτε τουλάχιστον καβάτζα 1 shiv, για τις πόρτες οι οποίες ανοίγουν μόνο με αυτό και έχουν διάφορα καλούδια μέσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...