Προς το περιεχόμενο

The Last of Us [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανως πρεπει να παω στο Survivor και μετα πρεπει να κανω και τριτο walkthrough για το plus?

Εγώ έτσι έκανα. Πρώτα hard μετά survivor και μετά survivor+. Aξίζει το survivor γενικά έχει λίγο περισσότερο challenge αφού αφαιρεί το listening mode και γενικά τα pop-ups για grab κ.ο.κ. .

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι πολλά τα σαγόνια που πέφτουν...... Μαζί με το alan wake, mgs4 και τα mario galaxy είναι τα αγαπημένα μου παιχνίδια σε αυτή τη γενιά. Πραγματικά απορώ με τα σχόλια μερικών οτι τα γραφικά είναι απλώς οκ ή στο ίδιο επίπεδο με το U3.... βελτιώσεις παντού... σε animation, φωτισμούς, AI, πανέμορφα εικαστικά επίπεδα και ένα σωρό τρόπους για να σκοτώσεις/προχωρήσεις. Και εκεί που λες με το U2/3 ότι έχουμε να κάνουμε με ένα game με τα περισσότερα χολυγουντιανα στοιχεία ενός blockbuster, σου δίνουν ένα απίστευτο storytelling και σκηνοθετικό pacing που δεν σε αφήνει λεπτό να θες να σταματήσεις. Ευχαριστώ τη ND που με ωριμάζει ως gamer αυξανοντάς μου τις απαιτήσεις. Οι επικριτές του David Cage που λάτρεψαν το story και την αισθητική του heavy rain αλλά δεν χώνεψαν το "gameplay" νομίζω βρήκαν το παιχνίδι τους. 

Επεξ/σία από DJTaurus
  • Like 2
Δημοσ.

Μεγαλη παιχνιδαρεα φαινετε,δυστηχως δεν εχω ps3 να το λιωσω.

ποτε δεν ειναι αργα να αποκτησεις ενα, εχει ενα καρο ΑΑΑ exclusives, που τα περισσοτερα θα τα βρεις σε τιμες χαμηλες πλεον, για παραδειγμα βρισκεις και τα 3 Uncharted κατω απο 50 ευρω, και εαν ψαχτεις και για μεταχειρισμενα θα βρεις ακομα χαμηλοτερες τιμες.

Δημοσ.

ποτε δεν ειναι αργα να αποκτησεις ενα, εχει ενα καρο ΑΑΑ exclusives, που τα περισσοτερα θα τα βρεις σε τιμες χαμηλες πλεον, για παραδειγμα βρισκεις και τα 3 Uncharted κατω απο 50 ευρω, και εαν ψαχτεις και για μεταχειρισμενα θα βρεις ακομα χαμηλοτερες τιμες.

Ειχα ρε,το πουλησα πριν βγει,το ειχε πιασει η σκονη.Αλλα μαλακια,look now that game.

Δημοσ.

Για μενα ειναι μακραν καλυτερο ως τελικο αποτελεσμα το TLOU απο το UC2 το οποιο θεωρω σαφως καλυτερο απο το UC3.

Περαν του στουντιο και μιας μηχανης γραφικων που εχει εμφανη στοιχεια στους τιτλους, δεν υπαρχει αλλη ομοιοτητα.

Εντελως διαφορετικα παιχνιδια. Οποιος τα συγκρινει κανει λαθος. Παραπανω που ανεφερα την προσωπικη μου αποψη για το αποτελεσμα το λεω ξεκαθαρα σαν τιτλο παιχιδιου και ποσο αξιζει.

Το να μιλαμε για γραφικα και ND ειναι νομιζω περιττο. Εχουν ξεζουμισει το ΠΣ3 γι αυτο και αλλωστε τα μηχανακια εχουν παρει φωτια στη κυριολεξια,  και υπαρχουν ενα σωρο παραπονα για υπερθερμανσεις.

Συστημα μαχης; Εκπληκτικο με διαφορετικους τροπους και εναλλαγες. Δεν ειναι γραμμικο παιχνιδι οπως τα UC.

ιστορια; Σχετικο ειναι αλλα την προτιμω σαφεστατα.  Πολυ συναισθηματικο παιχνιδι. Σκηνοθεσια αψογη.

Και κατι αλλο που δεν εχει το UC. Το παιχνιδι σε βαζει στο πετσι του χαρακτηρα, σε απορροφα μεσα του. Σε παμπολα σημεια βλεπεις εκφρασεις προσωπου ακομη και στο gameplay που ειναι το κατι αλλο.

Μουσικη; οσο πιο πολυ την ακους τοσο περισσοτερο σου αρεσει.

Η ND πηγε την εννοια gaming παραπερα. και αλλοι μιλανε για ποιοτητα σε καρτουν που χοροπηδανε !!!! ελεος δηλαδη :)

• Like 3
Δημοσ.

Η ND πηγε την εννοια gaming παραπερα. και αλλοι μιλανε για ποιοτητα σε καρτουν που χοροπηδανε !!!! ελεος δηλαδη

Just let them with their millions framerates in their pc games.Who cares?They lose.

Sent from my u8800pro using Insomnia

Δημοσ.

^Πιο πολύ "μίσος" θα δείξει ένα Χ360 fanboy παρά ένας πισάκιας.<br>Just saying.

Βρε ετσι ειναι απλα ενας xbox fanboy θα εκτιμησει περισσοτερο μια αλλη κονσολα απο οτι ενας pc gamer.Και εγω pc gamer ημουν μαζι με καποιες κονσολες της nintendo αλλα απο οταν πηρα το ps3 ησυχασα με τα κολληματα του pc και τις συνεχης αναθαθμισεις για να παιζεις αξιοπρεπως.

Δημοσ.

Βρε ετσι ειναι απλα ενας xbox fanboy θα εκτιμησει περισσοτερο μια αλλη κονσολα απο οτι ενας pc gamer.

Κατά την άποψή μου εδώ κάνεις λάθος, τεράστιο λάθος.

Το αν οι pc gamers εκτιμούν παιχνίδια φαίνεται απο το γεγονός οτι οι περισσότεροι (όπως είπες) έχουν κονσόλα Nintendo (τουλάχιστον).

Και μιλάμε για fanboys. Όσο τα fanboy της Sony εκτιμούν το Χ360, τόσο εκτιμούν και τα Χ360 fanboys, το PS3 και τα παιχνίδια του.

Και εγω pc gamer ημουν μαζι με καποιες κονσολες της nintendo αλλα απο οταν πηρα το ps3 ησυχασα με τα κολληματα του pc και τις συνεχης αναθαθμισεις για να παιζεις αξιοπρεπως.

Επειδή δεν θέλω να αρχήσει πάλι vs, θα πώ αυτό : απο το '07 τα δεδομένα όσον αφορά το pc gaming άλλαξαν. Έστησα το PC μου απο το '08 και ακόμα παίζω παιχνίδια 1080p.

Με άλλα λόγια, το να λές ακόμα "συνεχής αναβαθμίσεις" έπαψε να ισχύει 6 χρόνια πριν.

Δημοσ.

Βρε ετσι ειναι απλα ενας xbox fanboy θα εκτιμησει περισσοτερο μια αλλη κονσολα απο οτι ενας pc gamer.

Κατά την άποψή μου εδώ κάνεις λάθος, τεράστιο λάθος.

Το αν οι pc gamers εκτιμούν παιχνίδια φαίνεται απο το γεγονός οτι οι περισσότεροι (όπως είπες) έχουν κονσόλα Nintendo (τουλάχιστον).

Και μιλάμε για fanboys. Όσο τα fanboy της Sony εκτιμούν το Χ360, τόσο εκτιμούν και τα Χ360 fanboys, το PS3 και τα παιχνίδια του.

Και εγω pc gamer ημουν μαζι με καποιες κονσολες της nintendo αλλα απο οταν πηρα το ps3 ησυχασα με τα κολληματα του pc και τις συνεχης αναθαθμισεις για να παιζεις αξιοπρεπως.

Επειδή δεν θέλω να αρχήσει πάλι vs, θα πώ αυτό : απο το '07 τα δεδομένα όσον αφορά το pc gaming άλλαξαν. Έστησα το PC μου απο το '08 και ακόμα παίζω παιχνίδια 1080p.

Με άλλα λόγια, το να λές ακόμα "συνεχής αναβαθμίσεις" έπαψε να ισχύει 6 χρόνια πριν.

xbox δεν εχω παιξει ποτε.Αλλα εκτιμαω το gears of war τα halo και το forza απο τα exclusives.Γιατι να μην κανει καποιος που εχει xbox το ιδιο με τα τοπ exclusives του ps3?Λογικο μου φαινετε.Σε αυτο εχεις δικιο.Το 2001 πηρα εναν σταθερο με 1500+ και μου κρατησε 2-3 χρονια για να παιζω τα παιχνιδια σε μια 17αρα επειτα αγορα μια fx5700 για να μου παει ακομα λιγους μηνες.Εποχες nfs carbon. Επειτα δεν ξανα ασχοληθηκα.Το budget επεσε και οντως τα τελευταια χρονια με λιγα χρηματα περνεις εξαιρετικο μηχανημα που θα διαρκεσει χρονια.Απλα εμεινα αρκετα πισω για αυτο ανεφερα τον λογο για συνεχης αναβαθμισεις στα pc.Στο δευτερο εχω λαθος αλλα στο πρωτο γιατι ενας xbox fanboy να μην εκτιμησει τα uncharted η τo last of us για παραδειγμα?Sent from my u8800pro using Insomnia
Δημοσ.

Γιατί είναι fanboy. Άλλο ο fan που θα είναι ανοιχτόμυαλος και αντικειμενικός, και άλλο το fanboy που στηρίζει φανατικά την "εταιρία του".

Δημοσ.

Γιατί είναι fanboy. Άλλο ο fan που θα είναι ανοιχτόμυαλος και αντικειμενικός, και άλλο το fanboy που στηρίζει φανατικά την "εταιρία του".

Τετοια fan boy μονο η apple εχει απο τις μεγαλες εταιριες.Ακομα και οι fan των κονσολων γνωριζουν τα προτερηματα της καθε κονσολας.Αν υπαρχει εστω και ενας xbox fanboy που να πει οτι το last of us ειναι για πεταμα τοτε δεν αξιζει να συζητησεις μαζι του γιατι οτι και να του πεις δεν προκειται να καταλαβει.

Δημοσ.

δεν αξιζει να συζητησεις μαζι του γιατι οτι και να του πεις δεν προκειται να καταλαβει.

αυτος αγαπητε ειναι ο ορισμος του fanboy, οπως ειπε και ο JohnVani18 αλλο fan και αλλο fanboy.

Δημοσ.

δεν αξιζει να συζητησεις μαζι του γιατι οτι και να του πεις δεν προκειται να καταλαβει.

αυτος αγαπητε ειναι ο ορισμος του fanboy, οπως ειπε και ο JohnVani18 αλλο fan και αλλο fanboy.
Ε τοτε πιο το νοημα να συζητατε με μερικα ατομα που οτι και να πεις θα πουν το αντιθετο?Υπαρχουν πολλοι τετοιοι στο insomnia και οχι μονο στο θεμα των games.Sent from my u8800pro using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...