Προς το περιεχόμενο

The Last of Us [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελειώσα αυτό το αριστούργημα. Ότι και να πω για το παιχνίδι είναι λίγο.

Ας ξεκινήσω από τον τεχνικό τομέα. Αν εξαιρέσουμε το κάπως ενοχλητικό tearing (που καθώς έπαιζες ούτε καν το πρόσεχες) το παιχνίδι είναι γραφικάρες. Τα cut-scenes ακόμα πιο όμορφα όπως στο Uncharte. Επίσης τα animations και τα face expressions ήταν συγκλονιστικά.

Gameplay: Ότι καλύτερο έχω συναντήσει ποτέ σε παιχνίδι. Τα κάνει όλα τέλεια χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνδιάζει stealth και action με απίστευτο τρόπο και το στοιχείο με τις λίγες σφαίρες δεν σε αφήνει περιθώρια για πολλές σπατάλες στις σφαίρες. Πολύ καλό επίσης και το σύστημα crafting με όλο το σύστημα να λειτουργεί άμεσα. Το shooting χίλια επίπεδα πάνω από το χάλι του Uncharted.

Το σενάριο ήταν φοβερό. Είχε συνεχώς απρόβλεπτες (αλλά και κάποιες προβλέψιμες) εξελίξεις και σε άφηνε με το στόμα ανοιχτό. Οι ερμηνίες απίστευτες και ο ρόλος της Ellie ο καλύτερος που έχω συναντήσει σε video game. Αν και στην αρχή το ending δεν μου πολυάρεσε κάθισα και το σκέφτηκα καλύτερα και ίσως να είναι ο καλύτερος τρόπος που τελειώσαν το παιχνίδι.

Αυτές οι 2 λέξεις του Joel "I swear" έδειχναν πολλά για την μεγάλη σημασία της Ellie στη ζωή του.

Μπράβο στην Naughty Dog. Μαζί με την quantic dream την θεωρώ το πιο ταλαντούχο studio που υπάρχει εκεί έξω. Χαλαρά για μένα το καλύτερο παιχνίδι της γενιάς.

10/10

• Like 2
Δημοσ.

εγω λεω ξεκολληστε και παιξτε αυτη την παιχνιδαρα.Για ολους τους νορμαλ ανθρωπους το παιχνιδι εχει και γραφικαρες και δεν κολλαει πουθενα και το στορυ ειναι καταπληκτικο.Τωρα αν σε pc με χιλιες φορες καλυτερο υλικο απο το πσ3 θα επαιζε καλυτερα ειναι προφανες.Κριμα ειναι καποιος να μην απολαυσει μια απο τις καλυτερες αν οχι την καλυτερη gaming εμπειρια της γενιας και ολων των εποχων.Ολα τα αλλα εινα ανοησιες.

• Like 3
Δημοσ.

Ελα μωρε τωρα. Σου βγαζουν αποδεδειγμενα μια παιχνιδαρα που το λεει ολος ο κοσμος και το παραδεχεται σχεδον ολη gaming κοινοτητα (παιρνει 10αρια στο edge και πιανει κορυφαιες θεσεις στο μετακριτικ) και ψαχνουμε να βρουμε ψεγαδια και τι δε μας αρεσει. Προσφερει νεα πραγματα νεο gameplay, τροπο δρασης που δεν ειχαμε συνηθισει ως τωρα (γιατι αυτη ειναι η φιλοσοφια του παιχνιδιου) και ασχολουμαστε με το τι κανει στα γραφικα κονσολα του 2006. Αντι να πουμε ευχαριστω στη ND που μας εδωσε αυτη τη παιχνιδαρα στο τελος της γενιας ενω καλλιστα θα μπορουσε να ασχοληθει για launch του ΠΣ4 και να κλεβει εντυπωσεις. Το παιχνιδι το παιζουμε για να το ευχαριστηθουμε και να απορροφηθουμε και οχι για να κανουμε τεχνικη αναλυση. Αυτα ειναι για τα sites και για οσους ασχολουνται με μετρησεις. Εγω γι αυτο εχω κονσολα και εφυγα απο το πισι. Επειδη βαρεθηκα ακριβως ολα αυτα.

Ενταξει ξερουμε τι δε μας αρεσει εκ των προτερων. το Sony Exclusive :)

τι να πεις απο κει και περα.

• Like 5
Δημοσ.

Εχουμε και λεμε.Τερματιστηκε μια φορα στο hard.Ηχος απιστευτος DTS 5.1 και στην 42αρα φαινονται τα παντα τελεια.Εχει γινει τρομερη δουλεια.Αξιζει platinum οπως και ολα τα uncharted.Να βγει και cfw 4.45 να λιωσουμε στο multi μεχρι να βγει το beyond.

Sent from my u8800pro using Insomnia

Δημοσ.

Εχουμε και λεμε.Τερματιστηκε μια φορα στο hard.Ηχος απιστευτος DTS 5.1 και στην 42αρα φαινονται τα παντα τελεια.Εχει γινει τρομερη δουλεια.Αξιζει platinum οπως και ολα τα uncharted.Να βγει και cfw 4.45 να λιωσουμε στο multi μεχρι να βγει το beyond.

To τελειωσα και εγω σημερα και συμφωνω με τους προλαλησαντες, απλα θελω να πω κατι για οσους το παιζουν πειρατικο, ειναι ντροπη αυτο το παιχνιδι  να μην το εχετε original, ακομα και εαν το παιξατε πειρατικο, αγοραστε το , αξιζει καθε cent που θα δωσετε και το ξερετε.

• Like 4
Δημοσ.

To τελειωσα και εγω σημερα και συμφωνω με τους προλαλησαντες, απλα θελω να πω κατι για οσους το παιζουν πειρατικο, ειναι ντροπη αυτο το παιχνιδι  να μην το εχετε original, ακομα και εαν το παιξατε πειρατικο, αγοραστε το , αξιζει καθε cent που θα δωσετε και το ξερετε.
Οταν με το καλο παει στα 30 θα τo τιμησω οπως και τα περισσοτερα exclusive του ps3.Αλλα τα 50+ στις μερες μας ειναι πολλα για οσους δεν περιμενουν τον πατερα να τους δωσει χρηματα.Παλια σε ηλικια 8-13 και εγω ολα αυθεντικα τα ειχα και διναμε πολλα χρηματα αλλα εκεινα τα παιχνιδια τα εχουμε παιξει απειρες ωρες στυλ Mario 64 στο nintendo 64 η τις pokemon stadium απειρες ωρες στην κυριολεξια.Αλλα στις μερες μας για ενα παιχνιδι που στις 14 ωρες στο δυσκολο επιπεδο τελειωνει το 50ρικο ειναι υπερβολικο.Γνωμη μου ετσι μην παρεξηγηθουμε.Sent from my u8800pro using Insomnia
  • Like 2
Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν το listen mode μπορεί να ενεργοποιηθεί/απενεργοποιηθεί on the fly; Ή θα είναι locked ανάλογα τι επιλέξεις στην αρχή του παιχνιδιού;

Δημοσ.

Εννοειταί φίλε. Εγώ αυτές τις μέρες ψάχνω για την Ellie Edition μήπως την βρω καλύτερη τιμή σε καμιά αγγελία.

Δημοσ.

Τι ακριβως ειναι η συνεχιση νεου παιχνιδιου Plus που βγαζει μετά την ολοκλήρωση του TLOU ;

Εχει διαφορα με το νεο παιχνιδι στο πιο δυσκολο επιπεδο επιβιωσης;

Δημοσ.

<p>Τι ακριβως ειναι η συνεχιση νεου παιχνιδιου Plus που βγαζει μετά την ολοκλήρωση του TLOU ;</p>

<p>Εχει διαφορα με το νεο παιχνιδι στο πιο δυσκολο επιπεδο επιβιωσης;</p>

Ειναι το survivor + υπαρχει και ως trophy.Ειναι πιο δυσκολο απο το survivor αλλα δεν το εχω παιξει ακομα και δεν ξερω αν το ξεκινας με ολα τα οπλα η με καποια απο αυτα.

Δημοσ.

Δεν το εχω δοκιμασει, αλλα λογικα θα το ξεκινας με ολα τα οπλα και τις αναβαθμισεις που εχεις μαζεψει.

Δεν έχεις όλα τα όπλα από την αρχή, τα βρίσκεις στη πορεία. Αυτό που κρατάει είναι οι αναβαθμίσεις των όπλων και του joel από τις βιταμίνες.

Πριν από λίγο το τερμάτησα στο survivor+ και δεν μου έβγαλε όλα τα trophies μόνο του easy+, έπρεπε να ξαναπαίξω τον επίλογο για να ξεκλειδωθούν.

Δημοσ.

Εγω το τερματισα την πρωτη φορα στο Δυσκολο (αυτο που εχει ανοιχτο ως προεπιλογη την πρωτη φορα που παιζεις)

Τωρα που θελω να παω σε πιο δυσκολο τι να επιλεξω;

Survivor σκετο η Δυσκολο plus?

Προφανως πρεπει να παω στο Survivor και μετα πρεπει να κανω και τριτο walkthrough για το plus?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...