Προς το περιεχόμενο

The Last of Us [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

ΟΚ ΜΑΣ :P

Για το GTA ειμαι αισιοδοξος οτι θα ειναι πολυ καλο και 99% ειναι day one.

Το bioshock δεν το εχω παιξει ακομα,αλλα απο οτι φαινεται θα ειναι υποψηφιο.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελπίζω αυτό το 99% να είναι και Metacritic avg. Να σπάσει επιτέλους το καταραμένο ρεκόρ του Ocarina of Time (αν και το 99άρι του έχει μαζευτεί με πολύ λιγότερα reviews, είμαι σίγουρος οτι κάποιος κομπλεξικός θα βρεθεί και θα βάλει χαμηλότερο score, όπως στο TLOU).

Δημοσ.

Στην ουσία θες να μπεις ή θα μας τα κάνεις τσουρέκια με το ποιηματάκι σου?

1)Έχεις τη δυνατότητα να παίξεις το Last of Us σε κάποια άλλη πλατφόρμα με καλύτερο τεχνικό τομέα? ΟΧΙ.

2) Μπορούσε η Naughty Dog με δεδομένους τους περιορισμούς του PS3 να φτιάξει καλύτερο τεχνικό τομέα και δεν το έκανε? ΟΧΙ, ίσα ίσα που έχει τη φήμη ότι γνωρίζει το PS3 όσο λίγοι και το pushάρει όσο δεν πάει.

Άρα θα το παίξεις έστω με κάποιους συμβιβασμούς, ή δεν θα το παίξεις καθόλου μην τυχόν και δουν τα ματάκια σου κανένα framedrop και θα χάσεις ένα από τα 10-15 καλύτερα παιχνίδια της γενιάς?

Για τους χαρακτηρισμούς δεν κάνω λόγο, το επίπεδό σου είναι γνωστό.

PS: τα περισσότερα survival horror που έχω παίξει, ακόμη και στο PC (πχ resident evil 4 και silent hill 2,3) έχουν εσκεμμένα "βαρύ" και non-responsive χειρισμό ακριβώς λόγω του genre. Δεν ελέγχεις τον master chief για να κάνεις τα headshots το ένα πίσω από το άλλο.

φιλε μου αμα παιζεις playstation για να βλεπεις γραφικα, εχεις χασει πολλα τρενα και δεν χρειαζεται παραπανω σχολια.

για γραφικα, το ps -οπως και το xbox εχουν μεινει μετεξεταστεα εδω και χρονια. σ'αρεσει δε σ'αρεσει, μπορεις δε μπορεις να ακολουθησεις, ετσι εχουν τα πραγματα

το συγκεκριμενο παιχνιδι θα ηταν πολυ καλυτερο, αν τα γραφικα ηταν πιο ελαφρια, οποτε το ιδιο το ΠΑΙΧΝΙΔΙ , ξερεις αυτο που παιζεις, θα ηταν πιο ευχαριστο/γρηγορο/κλπ.

οπως ειπα, αυτο ακριβως ειναι που μου τη δινει με τα exclusive της sony, και για αυτο στην πλειοψηφεια τους με αφηνουν αδιαφορο. (στατικα γραφικα > gameplay)

και εφερα και παραδειγμα απο το μελλον! ειπα, αν και το GT6 για να εχει ωραια γραφικα για τις φωτογραφιες στο internet,

ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ τον τεχνικο τομεα και θα ειναι παλι σαν το GT5, δηλαδη παλι οχι κλειδωμενο framerate και παλι tearing,

ειπα οτι μπορουν ολοι μαζι οι first party της sony να παν να γαμηθουν.

και για να μην λες και χαζαμαρες, ο λογος που αργει το control στο LoU ειναι οτι η nd κανει triple buffering και δεν ξερω τι αλλο για να μην κανουν tear τα γραφικα.

αυτα τα ευφανταστα που γραφεις οτι "ειναι αργο για να ειναι στο στυλ του παιχνιδιου " για μενα δειχνουν ξεκαθαρα την αντιληψη σου και το ποσο δικαιολογητης ή οχι εισαι.

απλα: ο καθενας ειναι ελευθερος να συμβιβαστει ή να μη συμβιβαστει με οτι του λενε/πασαρουν.

και αναλογα και το πως αντιλαμβανεται/κατανοει, μπορει να θεοποιει κιολας.

οπως λοιπον ειναι αστειο να διαβαζω στα fora για την τελειοτητα του gt5, το ιδιο αστειο ειναι να διαβαζω για την τελειοτητα του loU

παιζε τωρα εσυ χαρουμενος ενα sub30 αργο παιχνιδι, και επειδη ειναι ps3 exclusive καντο και κορνιζα.

απλα, μην περιμενεις οτι αλλοι που δεν εχουν το ιδιο κολλημα με εσενα, προκειται να εχουν την ιδια αποψη.

οταν παλι θα ψωνισεις το ps4, και θα δεις επιτελους πως ειναι ενα action game χωρις 1500sec input lag απο την naughty dog,

ή οταν δεις πως ειναι ενα game της nd που δεν διαδραματιζεται μεσα σε ενα γραφικο σωληνα, τοτε,

αμα εχεις αντερα και εισαι αρκετα μαγκας ωστε να παραδεχεσαι τα λαθη σου, αναστησε αυτο εδω το θεμα να μας το γραψεις.

οσο για το master chief, δεν τον εφερα εγω στην κουβεντα αλλα καποιος που ισχυριστηκε (σαν ελαφρυντικο για το LoU) οτι το παιχνιδι τρωει κοληματα καθε φορα που γυρνας κλπ. που ΔΕΝ ισχυει.

περα απο αυτο και οπως ειπα ηδη, στα @@ μου και το halo.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Kαι γιατι να μην αργει το controller εφοσον το παιχνιδι ΔΕΝ στοχευει στο γρηγορο σημαδι απο την μανα του,φυση του.

Δεν ειναι cod δλδ, οποτε εχει αλλες προτεραιοτητες.

Ας πουμε επιτηδες χανεις τον στοχο σου κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες στο παιχνιδι και αυτο ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ.

Το αργο παιχνιδι επισης ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΥΓ.btw Αν ηταν γρηγορο το παιχνιδι θα ηταν τραγικο.

Δημοσ.

Καλά αυτό είναι invalid απο μόνο του, καθώς κανένας μέχρι τώρα δεν έχει παίξει το GTA V. Το καλύτερο exclusive του PS3, να το δεχθώ. Μόνο τα fanboys μπορούν να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο, όταν αναμένουμε τον πραγματικό αυτοκράτορα της γενιάς σε 3 μήνες :D

να δω τι θα λες στο τελος του χρονου οταν θα βγει το LoU Game of the Year. :-D

Μαγκες καθιστε και απολαυστε την παιχνιδαρα και μη σκατε με τον τεχνικο τομεα.

o oποιος τομεας προσφερει τα καλυτερα γραφικα σε κονσολα παρεπιπτοντως

Δημοσ.

να δω τι θα λες στο τελος του χρονου οταν θα βγει το LoU Game of the Year. :-D

μπα, νομιζω οι hardcore playstationακηδες θα πιεσουν να βγει το ....... knack :D

Δημοσ.

φιλε μου αμα παιζεις playstation για να βλεπεις γραφικα, εχεις χασει πολλα τρενα και δεν χρειαζεται παραπανω σχολια.

Wow, όλο μου το σχόλιο βασίζεται πάνω στο ότι το last of us είναι παιχνιδάρα και δεν αξίζει να το χάσει κανείς λόγω των φυσιολογικών περιορισμών στα γραφικά λόγω πεπαλαιωμένου hardware, και η απάντησή σου είναι "παίζεις ps3 για τα γραφικά". Ευχαριστώ που μου επιβεβαίωσες ότι πρόκειται για πρόβλημα αντίληψης, για να μην ασχολούμαι άδικα.

Δημοσ.

δεν λεω ποια θα μου αρεσει πιο πολυ στο gameplay. ξερω οτι θα μου αρεσει το παιχνιδι. εννοω ποιο θα ειναι καλυτερο να εχω στη συλλογη μου

Δημοσ.

εγω εχω την ellie edition... ιδιες ειναι απλα οτι προσφερει η καθεμια εχει να κανει με τον χαρακτηρα... αν εισαι συλλεκτης παρε την limited ειναι ωραια..

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος αν η ελληνική έκδοση έχει μόνο ελληνικά ή αν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...