Προς το περιεχόμενο

The Last of Us [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο στο video, αλλά προσωπικά είχα το παραπάνω θέμα.

Και όχι, η κονσόλα δεν είναι χαλασμένη, την έχω δίπλα μου και προχθές έπαιζα χωρίς θέμα.

Είπα περίπου 1 δευτερόλεπτο.

Τεσπα, ας λήξει εδώ (εαν θέλεις κι εσύ).

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οκ, πες οτι Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΟΝΣΟΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΟ REACH, για να εισαι σωστος.

προσωπικα χεστηκα για το reach, αλλα μου αρεσει οτι λεμε να ειναι σωστο και οχι μαλακιες..

Δημοσ.

ομως κακως το πατε παντα σε συγκρισεις ps3-360. τα video games δεν αρχιζουν και τελειωνουν σε αυτες τις δυο κονσολες.

σαν videogame τoυ 2013, και μαλιστα "τοπ", το LoU καταφερνει να τικαρει τα κουτακια μονο σε αυτους που ειναι ps3 exclusive players.

Το LoU από τη στιγμή που μπορώ να το παίξω μόνο στο PS3, δεν με ενδιαφέρει αν τικάρει όλα τα κουτάκια... Σαν videogame του 2013 σε hardware του 2006, τικάρει όσα περισσότερα κουτάκια μπορεί. Αν ήταν multiplatform, η έκδοση για xbοx θα ήταν ελαφρώς χειρότερη, ενώ η έκδοση για PC κλάσεις ανώτερη, αλλά αυτή η συζήτηση δεν έχει νόημα.

οκ, πες οτι Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΟΝΣΟΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΟ REACH, για να εισαι σωστος.

προσωπικα χεστηκα για το reach, αλλα μου αρεσει οτι λεμε να ειναι σωστο και οχι μαλακιες..

Για ποιο λόγο να πει ότι η δικιά του και μόνο κονσόλα κολλάει στο Reach... αυτή τη στιγμή έχουμε 3 μαρτυρίες, την δική του, τη δική σου, και του eurogamer, και το σκορ είναι 2-1 υπέρ του "δεν κολλάει". Δε βλέπω καμιά συντριπτική επικράτηση της μιας άποψης. Και άλλωστε θεωρητικά είναι πιο αξιόπιστη η άποψη κάποιου που υποδεικνύει ένα ελάττωμα ενός προϊόντος για το οποίο τα έχει "σκάσει", γιατί ακριβώς δεν κερδίζει κάτι από την υπόδειξη αυτή.

Δημοσ.

παιξε το tlu σου εσυ, και μετρα μαρτυριες για το ποια αλλα "ΑΑΑ" games ειναι ετσι, αφου προφανως ικανοποιεισαι.

ειλικρινα αδιαφορω να κατσω να μπω σε αντιπαραθεσεις για καθυστερημενους,

θες να κολλαει το reach? θες να εχει latency στο χειρισμο οπως αυτη η μαλακια? 

οκ, για τους ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ -> κολαει.

το digital foundry δεν ξερει τι του γινεται, εγω δεν ξερω τι μου γινεται, και ξερουν μονο οι κολλημενοι με το playstation. ΟΚ

Δημοσ.

p3tran ειναι οτι ζηταει ο καθενας..... ναι συμφωνω στο input latency, συμφωνω και στο 25-30 frames..αλλα απο κει και περα τι να σου δωσει hardware toy 6?? καλα κανεις και κραζεις ρε φιλε και φαινεσαι γνωστης αλλα το στυλακι σου ειναι λιγο ακυρο, δε μπορεις να λες τον καθε ενα καθυστερημενο επειδη ε συμφωνει η λεει οτι του κατεβει...απλα αγνοεις...εγω παλι ειμαι τρελαμενος με το παιχνιδι και ξερω τι ζηταω....αν δεν ηθελα input latency & 25-30fps θα παιζα μονο στο pc....τοσο απλα..

Δημοσ.

βασικα εκει που εχει δραση σε ανοιχτους χωρους, παει και κατω απο 25.

ομως δεν ειναι αυτο το θεμα μου. καποιοι θα το παιξουν και για καποιους θα ειναι και το καλυτερο παιχνιδι της χρονιας. λογικο και αναμενομενο.

απλα μου τη σπαει να λεμε οτι να ναι, απλα για να δικαιολογησουμε μια σκατοεταιρεια, ειτε τη λενε microsoft, ειτε sony ειτε πετρος.

να φερεις το reach ως αντιπαραδειγμα για το loU, απλα δεν στεκει. πως να το κανουμε τωρα?

Δημοσ.

Στην ουσία θες να μπεις ή θα μας τα κάνεις τσουρέκια με το ποιηματάκι σου?

1)Έχεις τη δυνατότητα να παίξεις το Last of Us σε κάποια άλλη πλατφόρμα με καλύτερο τεχνικό τομέα? ΟΧΙ.

2) Μπορούσε η Naughty Dog με δεδομένους τους περιορισμούς του PS3 να φτιάξει καλύτερο τεχνικό τομέα και δεν το έκανε? ΟΧΙ, ίσα ίσα που έχει τη φήμη ότι γνωρίζει το PS3 όσο λίγοι και το pushάρει όσο δεν πάει.

Άρα θα το παίξεις έστω με κάποιους συμβιβασμούς, ή δεν θα το παίξεις καθόλου μην τυχόν και δουν τα ματάκια σου κανένα framedrop και θα χάσεις ένα από τα 10-15 καλύτερα παιχνίδια της γενιάς?

Για τους χαρακτηρισμούς δεν κάνω λόγο, το επίπεδό σου είναι γνωστό.

PS: τα περισσότερα survival horror που έχω παίξει, ακόμη και στο PC (πχ resident evil 4 και silent hill 2,3) έχουν εσκεμμένα "βαρύ" και non-responsive χειρισμό ακριβώς λόγω του genre. Δεν ελέγχεις τον master chief για να κάνεις τα headshots το ένα πίσω από το άλλο. 

Δημοσ.

Στην ουσία θες να μπεις ή θα μας τα κάνεις τσουρέκια με το ποιηματάκι σου?

1)Έχεις τη δυνατότητα να παίξεις το Last of Us σε κάποια άλλη πλατφόρμα με καλύτερο τεχνικό τομέα? ΟΧΙ.

2) Μπορούσε η Naughty Dog με δεδομένους τους περιορισμούς του PS3 να φτιάξει καλύτερο τεχνικό τομέα και δεν το έκανε? ΟΧΙ, ίσα ίσα που έχει τη φήμη ότι γνωρίζει το PS3 όσο λίγοι και το pushάρει όσο δεν πάει.

Άρα θα το παίξεις έστω με κάποιους συμβιβασμούς, ή δεν θα το παίξεις καθόλου μην τυχόν και δουν τα ματάκια σου κανένα framedrop και θα χάσεις ένα από τα 10-15 καλύτερα παιχνίδια της γενιάς?

Για τους χαρακτηρισμούς δεν κάνω λόγο, το επίπεδό σου είναι γνωστό.

PS: τα περισσότερα survival horror που έχω παίξει, ακόμη και στο PC (πχ resident evil 4 και silent hill 2,3) έχουν εσκεμμένα "βαρύ" και non-responsive χειρισμό ακριβώς λόγω του genre. Δεν ελέγχεις τον master chief για να κάνεις τα headshots το ένα πίσω από το άλλο. 

+1

Επισκέπτης
Δημοσ.

E ps3 exclusive ειναι αυτο...

Αναμενομενες οι αντιδρασεις θα ελεγα :D

Toσα χρονια τις εχουμε συνηθισει.

Το frame rate δεν ειναι τοσο σταθερο οσο στο uncharted,αλλα μια χαρα κανει την δουλεια του.Καλυτερο απο τα περισσοτερα παιχνιδια στις κονσολες.

Απολαυστε ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια την γενιας(για πολλους το καλυτερο)που περασε και μην ψυριζετε ρε :D.

Το digital fountry τα βρισκει παραπανω απο καλα τα γραφικα btw.

Δημοσ.

Το digital fountry τα βρισκει παραπανω απο καλα τα γραφικα btw.

η DF ειχε σαν υποτιτλο στο αρθρο της Next Gen Now? , αυτο απο μονο του λεει πολλα για τον τεχνικο τομεα του παιχνιδιου.

Δημοσ.

Το frame rate δεν ειναι τοσο σταθερο οσο στο uncharted,αλλα μια χαρα κανει την δουλεια του.Καλυτερο απο τα περισσοτερα παιχνιδια στις κονσολες.

Απολαυστε ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια την γενιας(για πολλους το καλυτερο)που περασε και μην ψυριζετε ρε :D.

Καλά αυτό είναι invalid απο μόνο του, καθώς κανένας μέχρι τώρα δεν έχει παίξει το GTA V. Το καλύτερο exclusive του PS3, να το δεχθώ. Μόνο τα fanboys μπορούν να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο, όταν αναμένουμε τον πραγματικό αυτοκράτορα της γενιάς σε 3 μήνες :D

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλά αυτό είναι invalid απο μόνο του, καθώς κανένας μέχρι τώρα δεν έχει παίξει το GTA V. Το καλύτερο exclusive του PS3, να το δεχθώ. Μόνο τα fanboys μπορούν να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο, όταν αναμένουμε τον πραγματικό αυτοκράτορα της γενιάς σε 3 μήνες :D

Ασε ρε με το GTA σου. :P

Nαι εχεις δικιο ας περιμενουμε να δουμε,αλλα μεχρι σημερα το βλεπω για goty τουλαχιστον.

Δημοσ.

Το GTA ΜΑΣ είναι, γιατί είναι unmissable πραγματικά το παιχνίδι απ' όλους! Δεν νοείται console gamer να μην αγοράσει τον βασιλιά του gaming, οι υπόλοιποι όσο και τέλειοι να είναι, είναι απλά οι υποτακτικοί της αυλής :D

Τα ίδια θυμάμαι έλεγαν όλοι για το Infinite, μέχρι να βγεί του TLOU. Τα ίδια λοιπόν x10 θα πούν όλοι, μόλις βγεί το GTA V :D

Υ.Γ: Πέρα απ' την πλάκα, προέκυψαν κάποια έκτακτα έξοδα τώρα και δυστυχώς μάλλον δεν θα μπορέσω να αγοράσω το Last of Us. Εκτός και αν αλλάξει κάτι, που δεν το βλέπω. Θα πάω λοιπόν καρφί για GTAV τον Σεπτέμβρη, και θα το πάρω λογικά αργότερα το TLOU όταν θα έχει πέσει στα 30-35€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...