chill Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Εγώ το πήρα στην θέση τριών άλλων αγαπημένων μου franchise γιατί εμπιστευτηκα τυφλά τον δημιουργό των uncharted. Δεν περίμενα ενα uncharted4 αν είναι δυνατόν, μιλάμε για άλλο ip, αλλά so far και μετά λύπης μου το λιγότερο αδιάφορο.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Για μενα παλι ειναι το καλυτερο παιχνιδι της ND μεχρι στιγμης και δεν βλεπω να με απογοητευει στην συνεχεια. Η μαλκια ειναι το παιζω με παρεα οποτε πρεπει να ξαναμαζευτουμε γμτ Μακαρι το νεο uncharted να εχει παρει απο το the last of us πραγματα,γιατι εχει κουρασει η ιδια συνταγη.
kjtzemis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Για μενα παλι ειναι το καλυτερο παιχνιδι της ND μεχρι στιγμης και δεν βλεπω να με απογοητευει στην συνεχεια. Η μαλκια ειναι το παιζω με παρεα οποτε πρεπει να ξαναμαζευτουμε γμτ Μακαρι το νεο uncharted να εχει παρει απο το the last of us πραγματα,γιατι εχει κουρασει η ιδια συνταγη. Αν εχει κουρασει το uncharted τι να πουνε και αλλα παιχνιδια που ειναι καθαρα αρμεγμα? Τους περνει στανταρ να κανουν σιγουρα αλλο ενα uncharted στο ps4 για να δουμε την μαγεια. Να πω οτι το βγαζουν και καθε χρονο δεν το βγαζουν, σε σχεση με τα halo,gears,assassins creed (που μαρεσει πολυ η σειρα αλλα ειπαμε), καλα μην μιλησω για cod κλπ ουτε λογος.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Αν εχει κουρασει το uncharted τι να πουνε και αλλα παιχνιδια που ειναι καθαρα αρμεγμα? Τους περνει στανταρ να κανουν σιγουρα αλλο ενα uncharted στο ps4 για να δουμε την μαγεια. Ειναι στο οριο. Μεχρι 3 Uncharted στο ιδιο στυλ το καταλαβαινω,αλλα ως κει.Δεν θελω να κανουν απλα ενα uncharted 4,θελω να ανανεωσουν την σειρα λιγο. Δεν μιλησα για αρμεγμα παντως.Μια χαρα το πανε.3 uncharted δεν ειναι πολλα.
kostool13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Σταματήστε να συγκρίνετε uncharted και last of us, είναι άλλο άθλημα... Είναι σαν να συγκρίνετε τα indiana jones με το the road... Τα indiana jones τα έχω δει από 10 φορές το καθένα και ήταν όλες διασκεδαστικές, το the road το έχω δει μια φορά (και αυτή επίπονη), και δεν πρόκειται να το ξαναδώ ποτέ. Έμεινε όμως χαραγμένο στη μνήμη. 1
Vole Maulder Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 πειτε αν πεφτουν τα frames στις μαχες, και αφηστε τα loading Ανέβασε ανάλυση το Digital Foundry, πιθανώς θα απαντά στην απορία σου (δεν το έχω διαβάσει ακόμα). http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-the-last-of-us-tech-analysis
p3tran Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 thanks, αλλα ειδη ειδα οτι ηθελα στο twitch. τα frames πεφτουν, δεν εχει tearing ομως. εχει και αρκετα μεγαλο input lag για να μη σπανε τα γραφικα.
JohnVani18 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 ^Ενώ το Halo Reach που κολλούσε δραματικά και ηταν μέσα στο motion blur ηταν πολύ καλύτερο.
p3tran Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 φυσικα το halo reach ηταν καλυτερο, αλλα το halo reach ειχε βγει και 3 χρονια πριν. σαν μεγεθος, scope, playability εχουν 10 χρονια διαφορα. ομως κακως το πατε παντα σε συγκρισεις ps3-360. τα video games δεν αρχιζουν και τελειωνουν σε αυτες τις δυο κονσολες. σαν videogame τoυ 2013, και μαλιστα "τοπ", το LoU καταφερνει να τικαρει τα κουτακια μονο σε αυτους που ειναι ps3 exclusive players. σαν horror story, ειναι μια χαρα. σαν action horror game, οχι και τοσο. οπου εχει action, εχει latency και framedrops => ωραιο game, οχι καλο game. αυτα τα σκατα κανει η sony, και αυτο ειναι που με προβληματιζει λιγακι... καλυτερα κανε ενα cell-shaded game (με ελαφρια γραφικα) με πολυ καλη μηχανικη, χαμηλο latency και γρηγορο gameplay. κατι που θα μπορει να σταθει εστω το 2013 απο playability μερια, και ασε το να δειξεις γραφικα πανω απο τις δυνατοτητες του μηχανηματος, γιατι αυτο οδηγει στο κλασσικο "ωραια γραφικα, κριμα για το gameplay". και την εποχη του γεματου dx11, ειναι και δυσκολο ετσι κι αλλιως το ps3 να ριξει σαγονια στο πατωμα απο γραφικα.... κι ας ειναι το μισο και βαλε να βλεπεις prerendered (αλλο αυτο παλι!) αν και το gt6 που θα βγει ΜΕΤΑ απο την κυκλοφορια του ps4, αλλα στο ps3, εχει παλι την ιδια συνταγη, τα exclusive της sony μπορουν να παν να γαμηθουν. ευκολα!! αν δουμε και εκει, μετα απο 17 χρονια development ΞΑΝΑ tearing και framedrops στο gameplay, προκειμενου να βγαινουν ομορφοτερες φωτογραφιες για τα forum, εεεε να παει να γαμηθει και ο γιαμαουτσι και η πολυφωνη συνθεμελη...!! και ολα μαζι τα sony first party
JohnVani18 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Γούστα είναι αυτά, περί καλυτερο ή όχι. Προσωπικά αν είμαι μεγάλος fan των FPS, τα Halo ποτέ δεν μου άρεσαν (ναί, τα έχω παίξει όλα και το λέω). Μιλάμε για 25-30fps στο TLoU οταν στο Reach γυρνούσα την κάμερα και το παιχνίδι freezαρε για ~1 δευτερόλεπτο. Και λέω τώρα εγώ, καλύτερα να κυμένεται το παιχνίδι σε 25 με 30 frames ή να γυρνάς την κάμερα 90 μοίρες και να παγωνει στιγμιαία? Ας μην μιλήσω για το υπερβολικό motion blur που είχε και ζαλιζόμουνα.
p3tran Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 δεν ξερω ποιο reach επαιξες εσυ, ή αν το επαιξες σε xαλασμενη κοσνολα, αλλα ειναι χαζο να επιμενεις... ο master chief συγκριτικα με τον joel απλα ...πεταει. στο reach!
JohnVani18 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Στην κονσόλα που έχω στην υπογραφή μου το έπαιξα. Δεν συγκρίνω τα παιχνίδια, απλά αναφέρομαι στο παραπάνω ποστ με τα 25-30frames οταν το Reach προσωπικά μου κολλούσε. Και αποκλείεται να είμαι ο μόνος που είχε παρόμοιο "θέμα".
p3tran Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 και επειδη σαν καποιας ηλικιας, εχω μικρη αντοχη σε καποια πραγματα, δες μονος σου και αναθεωρησε μονος σου, αλλα δημοσια: 1) http://www.eurogamer.net/videos/halo-reach-general-performance-analysis 2) http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-halo-reach-tech-analysis-article και ξαναλεω, μιλαμε για τρια χρονια πριν! <<γυρνάς την κάμερα 90 μοίρες και παγωνει στιγμιαία>> για εντοπισε μου σε παρακαλω στο video του df, στο οποιο στριβει 90 και πανω μοιρες συνεχεια, ποσα κολληματα των δευτερολεπτων ειδες εσυ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα