vag.patrick Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 τα fps δε παρατηρησα να πειφτουν σχεδον καθολου, παραμονο σε μια φαση που αρχισε να ζεστενεται το ps3... κατα τα αλλα παει παρα πολυ καλα...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 4 λεπτα loading μου κανει απο σκληρο για εκκινηση του μενου + 4 λεπτα για εκκινηση του save game στην αρχη. Μετα ολα οκ ισως φταιει ο σκληρος που ειναι 500αρης δε ξερω. Παραξενα πραγματα παντως Ρε συ εμενα μου αργησε ακομα και στο να δει το δισκακι.Μονο σε αυτο το παιχνιδι συμβαινει... Παιχνιδαρα btw επαιξα κανα τετραωρο σερι. πειτε αν πεφτουν τα frames στις μαχες, και αφηστε τα loading Ναι αλλα τα loading ειναι σημαντικοτερα γιατι μπορει να μου εχει χαλασει το μαμημενο Frames να πεφτουν πολυ δεν ειδα οχι,στις πρωτες 4 ωρες.Ειδικα στις μαχες οχι. Σε γενικες γραμμες μου φαινονται αρκετα σταθερα.Σιγουρα οχι παντα 30.
Tilemaxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Τα γραφικά πως είναι σε σχέση με το Uncharted 3; Ισχύει το οτι είναι κατώτερα;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Τα γραφικά πως είναι σε σχέση με το Uncharted 3; Ισχύει το οτι είναι κατώτερα; Aναλογα. Γενικα ειναι πολυ καλα,αλλα καποιες στιγμες εισαι σε φαση χμμ καλυτερα ή τουλαχιστον ισαξια και αλλες φορες φαινονται χειροτερα. Το frame rate(και οχι οι βουτιες που δεν ειδα) μου φαινεται επισης να δειχνει χειροτερο απο τα uncharted.Ισως δεν παιζουν τοσο πολυ ρολο τα frames αλλα η καμερα.Οσο πιο κοντα στον χαρακτηρα ειναι τοσο λιγοτερο ομαλο σου φαινεται το παιχνιδι. Τουλαχιστον στα δικα μου ματια παντα υπαρχει αυτο.
mixalisss Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 παιδια σος εχω προβλημα δεν μου κανει save το παιχνιδι και με ξεκινα παντα στο 9% ενω εχω παιξει παρα πολυ.ξερει κανεις τιποτα ; επισης το loading ειναι απιστευτα αργο
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Aυτο πηγα να γραψω. Διαβαζω οτι δεν εχει προβλημα εκτος psn. Ελπιζω να το διορθωσουν συντομα.
mtzs Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Ρε συ εμενα μου αργησε ακομα και στο να δει το δισκακι.Μονο σε αυτο το παιχνιδι συμβαινει... Οσοι εχετε θεμα loading βαλτε το ΠΣ3 καθετα
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Οσοι εχετε θεμα loading βαλτε το ΠΣ3 καθετα Εχεις και εσυ το ιδιο θεμα?Δεν στο βλεπει γρηγορα?
mtzs Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 2 λεπτα να φορτωσει η εισαγωγη και αλλα 5 το πρωτο save (χρονομετρημενα με ρολοι)
Vole Maulder Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Πέντε λεπτά;! Μα, καλά, τι τρέχει με αυτό το παιχνίδι; :S
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Καπου διαβασα οτι το update δημιουργησε προβληματα.
mtzs Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 δεν εχω βαλει update πανω νομιζω, την εχω οφφλαιν εντελως. έχει βγει update? εκτος αν μπηκε και δε το πηρα χαμπαρι οταν εκανα install αλλα και παλι δε νομιζω
chill Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Εχω παίξει κοντά 3 ώρες και είμαι στο 22% στο ανώτερο διαθέσιμο επίπεδο δυσκολίας. Προσωπικά μέχρι στιγμής δεν εχω δει απολύτως τίποτα που να δικαιολογεί τις απίστευτα υψηλές βαθμολογίες. Ελπίζω να αλλάξουν άρδην οι εντυπώσεις μου..... Με τα uncharted έκλεινα την κονσόλα όταν δεν την πάλευα από την κούραση να συνεχίσω, τώρα την έκλεισα επειδή ψιλό βαρέθηκα.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Με τα uncharted έκλεινα την κονσόλα όταν δεν την πάλευα από την κούραση να συνεχίσω, τώρα την έκλεισα επειδή ψιλό βαρέθηκα. Εχω την εντυπωση οτι σε οσους αρεσαν πολυ τα uncharted θα βρουν χειροτερο το the last of us.Oσο πιο πολυ τους αρεσουν τα πρωτα, τοσο περισσοτερο δεν θα τους αρεσει το τελευταιο.Και μαλλον θα ισχυει και το αναποδο. Νομιζω οτι θα παιξει αρκετα το παραπανω. Ειναι μερα με την νυχτα τα παιχνιδια. Σε καποιους βεβαια μπορει να αρεσουν και τα 2 ειδη. Εμενα τα uncharted μου αρεσαν,αλλα οχι στον βαθμο της τρελας που υπαρχει απο μια μεγαλη μεριδα gaming κοσμου. To the last of us στο 4ωρο μου αρεσε πολυ περισσοτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα