Προς το περιεχόμενο

The Last of Us [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ρωτησω εγω κατι?

στο demo ειδαμε οτι ενω το παιχνιδι εχει σταθερα 30frames οταν εισαι μονος σου,

τρωει μια κατραπακια και παει στα ~25 οταν υπαρχει ενας εχθρος για μαχη σε ενα κλειστο δωματιο.

οποιος εχει review copy ας μου απαντησει αν εχει διορθωθει αυτο το σκαμπιλι οταν αρχιζει η δραση,

και αν ειναι ακομα χειροτερο οταν οι μαχες ειναι οχι με εναν αλλα με πολλους και σε πιο ανοιχτους χωρους.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το βραδυ τσιμπαω την joel edition θα το βαλω και θα ενημερωσω εγω εκτος αν με προλαβει καποιος αλλος...... :D ωρα να λιωσω τα ματια μου!!!!!!

Δημοσ.

Μπορει να μου πει καποιος τις διαφορες μεταξυ της ellie και joel eddition για να δω ποιά θα πάρω; :P

Αξιζει να παρω καποια συλλεκτικη ή το απλο παιχνιδι;

Δημοσ.

εγω τσιμπαω συλλεκτικη, σου δινει αφισα, το κομικ(1ο τευχος),αυτοκολλητο για το χειριστηριο, καποια dlcs(surviror pack,skins για lbp,soundtrack) ,artbook και η θηκη ειναι συλλεκτικη...

Δημοσ.

εγω τσιμπαω συλλεκτικη, σου δινει αφισα, το κομικ(1ο τευχος),αυτοκολλητο για το χειριστηριο, καποια dlcs(surviror pack,skins για lbp,soundtrack) ,artbook και η θηκη ειναι συλλεκτικη...

ok με επεισες :P ποια edittion ομως; :/

Δημοσ.

μολις την τσιμπησα την ellie edition...πιο αργα το βραδυ πριν το βαλω να λιωσ- ε , να παιξω , θα ανεβασω φωτο την εκδοση να μοιραστω την χαρα μου :D

Δημοσ.

The Last of Us has real heart, but not much else

http://www.quartertothree.com/fp/2013/06/12/the-last-of-us-has-real-heart-but-not-much-else

Μπορει να μου πει καποιος τις διαφορες μεταξυ της ellie και joel eddition για να δω ποιά θα πάρω; :P

Αξιζει να παρω καποια συλλεκτικη ή το απλο παιχνιδι;

http://www.youtube.com/watch?v=JBnRV4lSx3E

• Like 1
Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/2827350/The-Last-of-Us-Ellie-Edition-PS3.html μπραβο ο κοτσοβολος ποιο φτηνα αποολους  :whistle:

Τι ειπες τωρα φιλαρακι?Στα 70Ε μαζι με μεταφορικα?Μπραβο ο "Κωτσος" και δεν του τοχα.Αν τελικα θα τσιμπησω το παιχνιδι (αυτο θα το κρινω αυριο, σχετικα με τα λεφτα που θα μου μεινουν) τοτε προφανως και θα παρω την συλλεκτικη απο τον "κωτσο"...ετσι και αλλως απτα public θα επερνα το κανονικο παιχνιδι στα 70Ε οποτε πιστευω αξιζει περισσοτερο η ellie (οχι οτι με εχει τρελανει δλδ η συλλεκτικη του, μαπα ειναι τελειως, αλλα τεσπα).

Επισκέπτης
Δημοσ.

Moνο σε μενα αργει πολυ να δει το blu ray αλλα και μενει πολυ στο αρχικο σηματακι κατω δεξια?

Δημοσ.

4 λεπτα loading μου κανει απο σκληρο για εκκινηση του μενου + 4 λεπτα για εκκινηση του save game στην αρχη. Μετα ολα οκ

ισως φταιει ο σκληρος που ειναι 500αρης δε ξερω. Παραξενα πραγματα παντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...