skanjos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Εχει κυκλοφορήσει σε κάποιο μαγαζί; όχι ακόμα 14 του μήνα νομίζω.
chill Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 όχι ακόμα 14 του μήνα νομίζω. I know Αναρωτιομουν απλώς αν υπάρχει κάπου ήδη διαθέσιμο!!!
Fulgore1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 απο καταστηματα οχι,μονο τα διαφορα site που κανουν review ειχαν τo παιχνιδι ποιο νωρις για αυτο το λογο.αυτο το βλεπεις και στο metacritic που δεν υπαρχει ουτε ενα user review
hollow_83 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Εγω σημερα θα το παραλαβω. Καποια μικρα μαγαζια το δινουν νωριτερα και σε τιμες καλυτερες απο αυτες των μεγαλων αλυσιδων.
vfragos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Για πες και σε εμάς τους υπόλοιπους ρε συ hollow_83 που μπορούμε να το βρούμε νωρίτερα.
katsikoula Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μάλλον στο θείο του θα αναφέρεται... ;-) Sent from my GT-I9100 using Insomnia
mtzs Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Παιδια απλα αγοραστε το. Σκετο αριστουργημα. Δεν περιγραφω αλλο Η ND αφησε το καλυτερο για το τελος της γενιας
skanjos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 για μένα είναι χειρότερο απο τα Uncharted 2-3 φυσικά άλλο είδους παιχνίδι ,αλλα σαν σινεματικές εμπειρίες που μαρέσουν εμένα ήταν καλύτερα τα άλλα 2, τα uncharted ήταν story driven Point to point games. το the last of us έχει παραπάνω στοιχεία stealth,παραπάνω Open world και παραπάνω δράση, έχει cutscenes αλλα είναι σχετικά λίγα με τα uncharted περισσότερη ώρα εξερευνάς τα σπίτια για ammo και tools παρά βλέπεις υπόθεση, ίσως να με έχουν καλομάθει τα Uncharted και το metal gear solid 4 αλλα απολαμβάνω μια καλή ιστορία, φοβερό παιχνίδι ,απο τα καλύτερα της γενιάς ,ίσως το καλύτερο drama game μετά το heavy rain, αλλα για μένα που απολαμβάνω και comedies περισσότερο το uncharted είναιτ ο αγαπημένο μου
mtzs Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 για μένα είναι χειρότερο απο τα Uncharted 2-3 φυσικά άλλο είδους παιχνίδι ,αλλα σαν σινεματικές εμπειρίες που μαρέσουν εμένα ήταν καλύτερα τα άλλα 2, τα uncharted ήταν story driven Point to point games. το the last of us έχει παραπάνω στοιχεία stealth,παραπάνω Open world και παραπάνω δράση, έχει cutscenes αλλα είναι σχετικά λίγα με τα uncharted περισσότερη ώρα εξερευνάς τα σπίτια για ammo και tools παρά βλέπεις υπόθεση, Δε ξερω ποιο ειναι καλυτερο και ποιο οχι. Δεν εχω αποφασισει μεσα μου ακομη Αλλα σιγουρα ειναι πολυ πιο ατμοσφαιρικο το LOU και σαφως με περισσοτερο συναισθημα. Σε βαζει απο την αρχη μεσα στο παιχνιδι και διαρκει συνεχως το ενδιαφερον αμειωτο με εναλλαγες ατμοσφαιρας, συναισθηματων ενω παραλληλα σε βαζει στην εξερευνηση. Οπως ειπε ο σκαντζος ειναι ενας συνδυασμος Heavy Rain, UC, με αρκετη δοση stealth αλλα προσεξτε οχι απλο stealth αλλα διαφορετικους τροπους εξερευνησης και walkthrough. Δεν ειναι κλασσικο one way only action. Αν μου λεγατε για day one - must buy η system sellers αποτελει σιγουρα εναν
hollow_83 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Προσωπικα δε μπορω να το συγκρινω με το Uncharted. To ενα εχει μεν πιο επικ moments, πχ τη σκηνη στο αεροπλανο στο 3, ή τη σκηνη με το ελικοπτερο στο 2, το αλλο ομως, εχει πιο χορταστικο gameplay, πιο γεματες πιστες, και πιο χορταστικο συστημα μαχης.
Fulgore1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Θελω μονο να αναφερω οτι το Uncharted 1 ηταν μετριοτατο και απο το 2 και μετα ξεχωρισε η σειρα
Alastor192 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 θα το αγορασω σιγουρα οταν πεσει η τιμη του,προς το παρον τα 60 ευρω αξιοποιουνται καλυτερα αυτη τη στιγμη ΥΓ: στο ποσο κυμαινεται η διαρκεια του single player?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 18+ ώρες άμα ειδικά ψάχνεις για πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα