Προς το περιεχόμενο

The Last of Us [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υποτιτλους κανονικα οπως στο uncharted άψογοι μέχρι στιγμής έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά.Δεν το έπαιξα πολύ ώρα γιατί έπρεπε να φύγω αλλά στο δύσκολο επίπεδο είναι σαν τα uncharted.Αν πηγαίνετε να το παίξετε σε στυλ FPS χωρίς καθόλου stealth θα χάσετε κάποιες φορές που πλακώνουν αρκετοί αντίπαλοι.Ως stealth το παιχνίδι γίνετε αρκετά πιο εύκολο και θέλει να σκέφτεσε την κάθε στρατηγική ώστε να μην σε πάρουν χαμπάρι.Το παιχνίδι περάστε το με ftp στον εσωτερικό με blackbox και cureftp.Θα κάνει λίγη ορίτσα να το περάσει μιας και είναι αρκετά gb όταν το κάνετε extract.

Ναι στον εσωτερικό τα βάζω τα παιχνίδια. Μου αρέσει το stealth οπότε δεν νομίζω να έχω πρόβλημα με αυτό. Εξάλλου και η φύση του παιχνιδιού το ζητάει. Επίπεδο δυσκολίας γίνεται να αλλάξεις κατά τη διάρκεια του campaign?

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υποτιτλους κανονικα οπως στο uncharted άψογοι μέχρι στιγμής έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά.Δεν το έπαιξα πολύ ώρα γιατί έπρεπε να φύγω αλλά στο δύσκολο επίπεδο είναι σαν τα uncharted.Αν πηγαίνετε να το παίξετε σε στυλ FPS χωρίς καθόλου stealth θα χάσετε κάποιες φορές που πλακώνουν αρκετοί αντίπαλοι.Ως stealth το παιχνίδι γίνετε αρκετά πιο εύκολο και θέλει να σκέφτεσε την κάθε στρατηγική ώστε να μην σε πάρουν χαμπάρι.Το παιχνίδι περάστε το με ftp στον εσωτερικό με blackbox και cureftp.Θα κάνει λίγη ορίτσα να το περάσει μιας και είναι αρκετά gb όταν το κάνετε extract.

Ναι στον εσωτερικό τα βάζω τα παιχνίδια. Μου αρέσει το stealth οπότε δεν νομίζω να έχω πρόβλημα με αυτό. Εξάλλου και η φύση του παιχνιδιού το ζητάει. Επίπεδο δυσκολίας γίνεται να αλλάξεις κατά τη διάρκεια του campaign?

Ναι γινετε αλλα μια φορα αν το αλλαξεις στο τελος δεν θα παρεις το trophy για το δυσκολο επιπεδο.Sent from my u8800pro using Insomnia
Δημοσ.

Μαζι με το Bioshock ειναι το game που θα κλεψει τις εντυπωσεις και θα βαλει σε πολλους προβληματισμους τους κατοχους xbox για το ποια κονσολα να επιλεξουν στο μελλον.Οτι πρεπει ο τιτλος για μετα την εξεταστικη :D  μαζι με το Ni No Kuni :wub:

Δημοσ.

2 ώρες μέσα στο παιχνίδι, άλλο ένα αριστούργημα απο την Naughty dog, τα character models είναι καλύτερα απο το uncharted 3 αλλα τα γραφικά είναι ένα σκαλοπάτι πιο κάτω ίσως γιατί είναι λίγο πιο ανοιχτό απο το uncharted. πάλι όμως μιλάμε για παπάδες για το συγκεκριμένο hardware. πιο πολύ σκεφτόμουν αν θα τα καταφέρει η Naughty dog σε drama storytelling καθώς το uncharted έχει στοιχεία comedy με action στο σενάριο το the last of us είναι ακριβώς το αντίθετο και το πέτυχαν εντελώς,το stealth είναι βελτιωμένο με το hearing και το sneaking και γενικά το σκηνικό είναι πολύ σοβαρό ,οι εκφράσεις στα πρόσωπα είναι φοβερές και γενικά είναι must play title. δεν θέλω να δώσω spoilers αλλα στα 10 πρώτα λεπτά μαμιέται ο δίας πραγματικά...κάτι που ξέρεις οτι έρχεται αλλα λες όχι ρε γαμώτο... παιχνιδάρα και σε τραβάει στο κλίμα κατευθίαν. πάω να συνεχίσω :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι τυχαιο που ειναι το αγαπημενο studio της Sony αυτη τη στιγμη η naughty dog,και το studio που δινει μεγαλυτερη βαση στα games,πραγμα που φενεται απο την συνολικη ποιοτητα των games ως τωρα.

Δημοσ.

πωωω, είμαι αρκετά μακριά στο παιχνίδι,πολύ μεγάλες περιοχές και πάρα πολύ εξερέυνηση, πραγματικό Survival game, καθώς μένεις απο σφαίρες συνεχώς, πρέπει να πετάς τούβλα και μπουκάλια και να παίζεις με melee αρκετές φορές, φυσικά ψάχνω κάθε ίτσα ενός σπιτιού για supplies, πραγματικά είναι μια μίξη uncharted resident evil alan wake που αν κάποιος μου έλεγε είναι το νέο reboot resident evil θα το πίστευα, κάτι τέτοιο πρέπει να κάνει η capcom. αλλα μιλάμε και για φοβερό σενάριο,ανατρωπές δεν έχει ,ούτε cliffhanger ,αλλα έχει wtf moments.είναι παιχνιδάρα, απο τα καλύτερα της γενιάς. λογικά φτάνω στον τερματισμό όπου ναναι και απο μένα πέρνει 10 στα 10,είναι τέλειο. ένα τεράστιο μπράβο στην naughty dog. 

• Like 3
Δημοσ.

Άντε να βγει μπας και το ξεσκονίσω καθόλου.
Έχει καταντήσει αυτό το πράγμα με τα παιχνίδια τραγωδία. Καλός τίτλος μία φορά το χρόνο. 

Δημοσ.

Δεν ειναι τυχαιο που ειναι το αγαπημενο studio της Sony αυτη τη στιγμη η naughty dog,και το studio που δινει μεγαλυτερη βαση στα games,πραγμα που φενεται απο την συνολικη ποιοτητα των games ως τωρα.

Δημοσ.

Ο τερματισμος ειναι λιγο περιεργος και αποτομος, αφηνει νοηματα, οχι ομως cliffhanger. Αριστουργημα.

Τρεχει και σε 4.20

Το λεει μεσα στο nfo της dublex.

Δημοσ.

τέλος και απο μένα, ναι όντως ο τερματισμός δεν είναι cliffhanger αλλα σου δίνει την εντύπωση οτι θα υπάρχει και 2ο στάνταρ, heck μπορούν να δημιουργήσουν άνετα ιστορία πάνω στο the last of us. μάρεσε πάρα πολύ ,λίγο ξενέρωνα που δεν είχε minimap να βλέπω που πηγαίνω,ειδικά σε κάτι τεράστιες περιοχές όπως στα χιόνια έκανα κύκλους μέχρι που εμφανίστηκε το l3 hint... 

παιχνιδάρα.1 μέρα για να δούμε το επόμενο αριστούργημα απο naughty dog,ελπίζω για Uncharted 4 και μετά the last of us 2 και μετά new ip , θέλω όμως ένα Uncharted 4 να είναι ο στάνταρ τίτλος που θα λιώσω και online στο Ps4,και έτσι και τα καταφέρουν για release date αρχές 2014 θα είμαι ευτιχισμένος,αν και δύσκολα πριν τον σεπτέμβριο του 14 τίτλος της naughty dog. θα έχουμε το killzone για λιώσιμο μέχρι τότε για Online :)

Δημοσ.

Εχει Ελληνικη μεταφραση οπως το Uncharted?

ναι έχει φυσικά :)αλλα σε 3-4 πρωτάσεις βγήκαν αγγλικά σε μένα, 

παρατήρησα και 2 glitches, ένα με τον χοντρό που κόλλησε μέσα σε ένα αμάξι στο καπό και ήταν να ανοίξει μια πόρτα και κόλλησα (έκανα reset στο last checkpoint)

και το καλύτερο που έλιωσα στα γέλια ένας εχθρός που έκανε κύκλους γύρω γύρω απο ένα μέτρο τρέχοντας συνεχόμενο. έπρεπε να το είχα τραβήξει βίντεο ,στα χιόνια έγινε αυτό :)

φυσικά τέτοια είχα παρατηρήσει και στο Uncharted, στο uncharted 2 είχα πηδήξει καταλάθος σε έναν υπόνομο και με έβγαλε σε μια μάυρη περιοχή που μπορούσα να κρατηθώ και απο τις γωνίες τις μάυρες σαν climbing χαχαχα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...