Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Ουτε εγω δινω 60αρια πλεον.Αν και λογικα με 50 θα το βρεις. Ισως ειναι το Plus,αλλα εχω σταματησει να αγοραζω day one(τον νοεμβριο ηταν το τελευταιο). Το the last of us ομως ειναι για day οne για μενα.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Αν δεν ήταν το GTA V σε 3 μήνες θα ήταν day one και για μένα σίγουρα. Τώρα όμως το σκέφτομαι. Θα περιμένω να δώ και τα user reviews σε καμιά βδομάδα. Για εμένα παίζουν τεράστιο ρόλο και οι γνώμες των απλών παικτών.
panther_512 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 OK......σαν να ήρθε ο καιρός να αγοράσω το PS3 για τα exclusives του...... Μάλλον βρέθηκε το απόλυτο GOTY 2013
naruto14 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 OK......σαν να ήρθε ο καιρός να αγοράσω το PS3 για τα exclusives του...... Μάλλον βρέθηκε το απόλυτο GOTY 2013 Νωρίς το θυμήθηκες ρε συ. Έχεις πολύ πράμα να παίξεις αν πάρεις τώρα πάντως
panther_512 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δεν έχω το χρόνο για να παίξω όλα τα παιχνίδια που θα ήθελα. Μόνο στο PC έχω πάνω από 10 που πρέπει οπωσδήποτε να δώ πρίν ξεκινήσω κάτι άλλο. Γι'αυτό και καθυστέρησε η αγορά του PS3.
naruto14 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δεν έχω το χρόνο για να παίξω όλα τα παιχνίδια που θα ήθελα. Μόνο στο PC έχω πάνω από 10 που πρέπει οπωσδήποτε να δώ πρίν ξεκινήσω κάτι άλλο. Γι'αυτό και καθυστέρησε η αγορά του PS3. Στο PC εξαιτιας του steam κανείς δεν προλαβαίνει να παίξει όλα τα παιχνίδια που έχει. Κάθε τρεις και λίγο αγοράζουμε άλλο. 2
kjtzemis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δεν έχω το χρόνο για να παίξω όλα τα παιχνίδια που θα ήθελα. Μόνο στο PC έχω πάνω από 10 που πρέπει οπωσδήποτε να δώ πρίν ξεκινήσω κάτι άλλο. Γι'αυτό και καθυστέρησε η αγορά του PS3. Μολις αγορασεις ps3 τα πρωτα παιχνιδια που θα κοιταξεις να δωσεις βαση και να παιξεις θα πρεπει να ειναι: journey uncharted trilogy god of war 3 heavy rain και μετα ποιασε last of us και beyond μολις βγουν. ειναι και αλλα οπως τα mgs αλλα αυτα θελουν χρονο
JohnVani18 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 OK......σαν να ήρθε ο καιρός να αγοράσω το PS3 για τα exclusives του...... Μάλλον βρέθηκε το απόλυτο GOTY 2013 Κάλιο αργά παρά ποτέ.
Votritis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 OK......σαν να ήρθε ο καιρός να αγοράσω το PS3 για τα exclusives του...... Τσίμπησα ενα πριν από δυο εβδομάδες Μολις αγορασεις ps3 τα πρωτα παιχνιδια που θα κοιταξεις να δωσεις βαση και να παιξεις θα πρεπει να ειναι: journey uncharted trilogy god of war 3 heavy rain και μετα ποιασε last of us και beyond μολις βγουν. ειναι και αλλα οπως τα mgs αλλα αυτα θελουν χρονο Εγω ξεκίνησα με killzone2+gran turismo, τώρα παίζω god of war 3 και σήμερα παράγγειλα το MGS. Εχω και το uncharted 2 αλλά μάλλον δεν θα το αρχίσω,να μην το κανω σαν το PS1 που ειχα παίξει τα Resident Evil ανάποδα
kjtzemis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Τσίμπησα ενα πριν από δυο εβδομάδες Εγω ξεκίνησα με killzone2+gran turismo, τώρα παίζω god of war 3 και σήμερα παράγγειλα το MGS. Εχω και το uncharted 2 αλλά μάλλον δεν θα το αρχίσω,να μην το κανω σαν το PS1 που ειχα παίξει τα Resident Evil ανάποδα Εννοειτε πως θα τα ξεκινησεις με την σειρα. Κριμα ειναι να παιξεις ανακατεμενα αυτη την φοβερη τριλογια. Καλη συνεχεια και καλο gaming γιατι εχεις δρομο ακομα με το ps3 σου.
skanjos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 ήρθε το δώρο μου για τα γενέθλια μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον θείο μου βασικά έρχεται ,ακόμα στο "ταχυδρομίο" είναι και το φέρνουν με ρυθμούς χελώνας... 32gb...
naruto14 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 ήρθε το δώρο μου για τα γενέθλια μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον θείο μου βασικά έρχεται ,ακόμα στο "ταχυδρομίο" είναι και το φέρνουν με ρυθμούς χελώνας... 32gb... Έλα ρε κι όλας? Εντάξει μικρό είναι σχετικά αν το συγκρίνεις με το Uncharted. Βέβαια δεν πρόκειται να το βάλω στην κονσόλα μου για πολλούς λόγους. 1) Κίνδυνος Ban αν βγει νέο cfw και μπαίνουμε online 2) Έχω εξετάσεις
king2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Το παιχνίδι δεν "παίζετε".Λιγο καλυτερο απο το uncharted 2 και τα γραφικά του άκρως εντυπωσιακά.Πάει για game of the year άνετα μαζί με το bioshock.Χρειάστηκε να αδειάσω χώρο απο τον εσωτερικό γιατί το παιχνίδι είναι 32gb και έχει μεγάλα αρχεία.Ελληνικοί υπότιτλοι όπως στο uncharted για να το ευχαριστηθούμε στο 100%.Βάλτε το στο δύσκολο επίπεδο μόνο και μόνο για να διαρκέσει λίγο παραπάνω αυτή η παιχνιδάρα.Καλό μας λιώσιμο και ας είναι καλά η duplex που το έχουμε μια βδομάδα πριν την επίσημη κυκλοφορία
naruto14 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Το παιχνίδι δεν "παίζετε".Λιγο καλυτερο απο το uncharted 2 και τα γραφικά του άκρως εντυπωσιακά.Πάει για game of the year άνετα μαζί με το bioshock.Χρειάστηκε να αδειάσω χώρο απο τον εσωτερικό γιατί το παιχνίδι είναι 32gb και έχει μεγάλα αρχεία.Ελληνικοί υπότιτλοι όπως στο uncharted για να το ευχαριστηθούμε στο 100%.Βάλτε το στο δύσκολο επίπεδο μόνο και μόνο για να διαρκέσει λίγο παραπάνω αυτή η παιχνιδάρα.Καλό μας λιώσιμο και ας είναι καλά η duplex που το έχουμε μια βδομάδα πριν την επίσημη κυκλοφορία Φίλε αλλάζει η δυσκολία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού? Έχει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους η Duplex?
king2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Φίλε αλλάζει η δυσκολία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού? Έχει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους η Duplex? Υποτιτλους κανονικα οπως στο uncharted άψογοι μέχρι στιγμής έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά.Δεν το έπαιξα πολύ ώρα γιατί έπρεπε να φύγω αλλά στο δύσκολο επίπεδο είναι σαν τα uncharted.Αν πηγαίνετε να το παίξετε σε στυλ FPS χωρίς καθόλου stealth θα χάσετε κάποιες φορές που πλακώνουν αρκετοί αντίπαλοι.Ως stealth το παιχνίδι γίνετε αρκετά πιο εύκολο και θέλει να σκέφτεσε την κάθε στρατηγική ώστε να μην σε πάρουν χαμπάρι.Το παιχνίδι περάστε το με ftp στον εσωτερικό με blackbox και cureftp.Θα κάνει λίγη ορίτσα να το περάσει μιας και είναι αρκετά gb όταν το κάνετε extract.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα