skanjos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ελα τώρα, υπερβολές. Λες και το 8 είναι κακός βαθμός. Εχει ξεφτυλιστεί τελείως η κλίμακα του 10, νομίζω. Διαβάζεις σε άλλες περιπτώσεις σε διάφορα σάιτ κριτικές που είναι για 6, ξέρω 'γώ, και βλέπεις 8 ή 9 ως βαθμολογία για να μην γκρινιάζουν τα fanboys... Μην κρυβόμαστε πίσω απο τα δάχτυλα μας δεν έχουμε κλιμακα του 10,έχουμε κλίμακα του 7-8-9-10 , συνήθως μόνο shovelware πέρνουν κάτω απο 7 ,στο 7 βάζουν τα meh ,στο 8 τα μέτρια ,9 τα καλά και 10 τα φοβερά. τα τελευταία χρόνια εκεί έχει πάει το θέμα , και εγώ αποτι έχω δει δεν είναι παιχνίδι του 8 το the last of us
Vole Maulder Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει την υπόλοιπη κλίμακα. Ούτε αλλάζει το πόσο γελοίο είναι να κριτικάρεις σημαντικά πράγματα σε ένα παιχνίδι και μετά να του βάζεις 8-9, ειδικά για το λόγο που γίνεται αυτό. Οσο για το τι βαθμός αξίζει στο Last of Us, όταν το παίξω θα το κρίνω. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν επαγγελματία στο gaming press.
DJTaurus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) 8 απο το gamespot ,γελάει ο κόσμος , θα παίξω το παιχνίδι και μετά θα κρινω αλλα είναι Naughty dog δεν με έχει απογοητέυσει αυτή τη γενιά περιμένω στάνταρ 9 για μένα Γελάει ο κόσμος με το Gamespot εδώ και καιρό. http://www.insomnia.gr/topic/434922-the-official-xbox-one-topic/page-63?do=findComment&comment=52376233 Btw το Polygon στο Remember me εβαλε 8/10, στο Call of Juarez 9/10 και στο Dead Space 3 9.5/10!! Ειναι το κλασσικο trolosite που αναζητά κλικς. Βέβαια αν διαβάσει κανείς το review τα σχόλια σε προδιαθέτουν για τουλάχιστον 9ρακι. Δώσε.... IGN 10/10 Eurogamer 10/10 Eurogamer IT/Sp 10/10 Edge 10/10 CVG 10/10 Destructoid 10/10 Machinima 10/10 Adam Sessler 5/5 thesixaxis 10/10 Gamereactor 10/10 VideoGamer 10/10 ibtimes 10/10 PS-Lifestyle 10/10 Digital Spy 10/10 Digital Fix 10/10 Post Arcade 10/10 speciogames 10/10 Gamingbolt 10/10 Godisageek 10/10 OPM 10/10 Pushsquare 10/10 PS-Nation 10/10 Giantbomb 5/5 Techdigest 5/5 Gamesradar 5/5 TheMirror 5/5 Guardian 5/5 Telegraph 5/5 Gameblog 5/5 CheatCodeCentral 5/5 Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2013 από DJTaurus
Tilemaxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Έχω διαβάσει 5-6 reviews μέχρι τώρα, του Gamespot είναι το πληρέστερο. Και θα μπορούσε κάλλιστα να του δώσει κάτι παραπάνω με βάση αυτά που γράφει. Δηλαδή το IGN και το Eurogamer που δίνουν 10άρια για ψύλλου πήδημα και βγάζουν κάθε τρείς και λίγο "masterpieces", είναι πιο αξιόπιστα; 1
naruto14 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Το σίγουρο είναι πως έχει σαρώσει τα πάντα και σε βαθμολογία στο metacritic είναι ακόμα πιο πάνω και από το Infinite (που είχε πάρει τρομερές βαθμολογίες). Δεν το συζητάμε πως θα είναι μέσα στα υποψήφια για GOTY. Η ND απλά είναι άτυχη που θα πρέπει να αντιμετωπίσει στα VGA το μεγάλο όνομα της Rockstar.
Tilemaxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δεν είναι μόνο ένα μέσο που δίνει τα GOTY, όλα τα σαϊτς θα δώσουν το δικό τους κορυφαίο. Η λογική λέει οτι το GTA V θα πάρει τα περισσότερα, αλλά σίγουρα και το Last of Us θα πάρει αρκετά και αυτό.
naruto14 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δεν είναι μόνο ένα μέσο που δίνει τα GOTY, όλα τα σαϊτς θα δώσουν το δικό τους κορυφαίο. Η λογική λέει οτι το GTA V θα πάρει τα περισσότερα, αλλά σίγουρα και το Last of Us θα πάρει αρκετά και αυτό. Μιλάω για τα VGA awards που είναι και τα δημοφιλέστερα βραβεία για GOTY κλπ...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δεν είναι μόνο ένα μέσο που δίνει τα GOTY, όλα τα σαϊτς θα δώσουν το δικό τους κορυφαίο. Η λογική λέει οτι το GTA V θα πάρει τα περισσότερα, αλλά σίγουρα και το Last of Us θα πάρει αρκετά και αυτό. Μεχρι στιγμης φαβορι ειναι το the last of us παντως.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Φαβορί είναι μέχρι στιγμής γιατί δεν έχουμε δεί τίποτα απο GTA V πλήν trailers. Το ίδιο έλεγαν και για το Infinite μέχρι να δούμε περισσότερα για το Last of Us, γενικά η τελευταία εντύπωση είναι που μένει πάντα τελευταία, γι' αυτό σου λέω οτι το V είναι το φαβορί.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Ειχε γινει χαμος με τις βαθμολογιες του GT4,δεν νομιζω να ειναι τοσο χαλαροι αυτη τη φορα και ξαναφανε κραξιμο.Καποιοι μιλανε για πιο υπερεκτιμημενο παιχνιδι ever.Δεν θα διαφωνησω(αλλα ηταν καλο παιχνιδι). Απο την αλλη σιγουρα αναμεσα σε αυτα τα 2 θα παιξει και bioshock.Επειδη ομως το the last of us απο οτι διαβαζω ειναι πιο original(και νεο ip) τουλαχιστον απο ενα GTA ,ισως αυτο ειναι τελικα το φαβορι. Θα δειξει.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Νεο IP είναι, original παιχνίδι δεν το λες. Been there done that πολλές φορές, απλά λόγω ND έχει τελειοποιηθεί το survival είδος.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Εγραψα ''Επειδη ομως το the last of us απο οτι διαβαζω ειναι πιο original(και νεο ip) τουλαχιστον απο ενα GTA''. Αλλα και παλι λενε οτι ειναι original και δειχνει original. Ολα τα genres ειναι ''κατειλημμενα'' ,με αυτην την λογικη κανενα παιχνιδι δεν θα ειναι original ποτε
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Και τα δύο genres είναι το ίδιο παλιά. Απλά το Last of Us μοιάζει φρέσκο επειδή το έφτιαξε η ND που είναι στα 2-3 καλύτερα στούντιο και με τεράστιο μπάτζετ. Αυτό έλλειπε να μην έβαζε φρέσκιες ιδέες και υλοποιήσεις μέσα. Το μόνο "φρέσκο" στο παιχνίδι είναι το οτι είναι νέο IP και απ' οτι φαίνεται καλύτερο απ' το Uncharted. Αν δεν είχε τόσο μικρό campaign θα το αγόραζα σίγουρα, αλλά με 12-15 ώρες το σκέφτομαι, και μάλιστα όταν σε 3 μήνες έχουμε και GTA V :/
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Eιναι νεο ip,διαφορετικο απο αυτα του ειδους.Δεν εχω διαβασει πολλα reviews,αλλα στα previews το θεωρουσαν πολυ ξεχωριστο. Οσον αφορα τις ωρες,νομιζω οι 15 ειναι αρκετες.Δεν ειναι rpg.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Γενικά έχω σταματήσει να δίνω 60άρια για παιχνίδια τέτοιου είδους με τόσο μικρό campaign. Όσο τέλειο και καλοφτιαγμένο να είναι, δεν παύει να σου δίνει την αίσθηση οτι "τα ακριβά αρώματα είναι σε μικρό μπουκάλι". Εγώ δεν τα μπορώ πλέον αυτά. Έχω δώσει αμέτρητα 60άρια για campaigns 10-12 ωρών και όλα πλέον σκονίζονται.Θέλω τα ογκώδη main stories με αμέτρητες αποστολές του GTA, θέλω τρελές και πολλές side-missions, θέλω free roaming και να απολαμβάνω τα καλούδια που έχω ξεκλειδώσει, θέλω vibrant worlds με πολλά μέρη για εξερεύνηση, βόλτες στις virtual πόλεις για ώρες και να κάνω διάφορες καφρίλες, εν ολίγοις να ασχολούμαι συστηματικά με ένα παιχνίδι για πολλούς μήνες. Γενικά FIFA, Gran Turismo, GTA, τέτοιο στύλ. Τίτλοι που θα απολαύσεις μέχρι τελευταίας ρανίδας, που δεν θα μπούν στο ράφι μετά απο 2 τερματισμούς. Και γενικά όλα τα PS3 exclusives -ενώ είναι εξαιρετικά-, σου αφήνουν αυτή την πικρή αίσθηση, οτι ακόμα και αν το παίξεις 2-3 φορές, εν τέλει θα καταλήξει στο ράφι μετά απο κάποιο διάστημα, ΟΣΟ και καλοφτιαγμένο να είναι, ΟΣΟ και καλό multi να έχει. Είναι η γραμμική τους φύση που τα κάνει έτσι, ξαναλέω αυτό δεν σημαίνει οτι δεν είναι ξεχωριστά παιχνίδια. Και το GOW3 το τερμάτισα δεύτερη φορά, και το Uncharted 2. Αλλά ένιωσα οτι μετά την δεύτερη απλά δεν μπορούν να μου προσφέρουν κάτι παραπάνω. Το ίδιο ισχύει και με αρκετές ταινίες που λες: "είναι αριστούργημα αλλά δεν βλέπεται δεύτερη φορά". Η μόνη εξαίρεση σε αυτό τον κανόνα είναι το αξεπέραστο MGS4, που πραγματικά όσες φορές και να το παίξεις ΔΕΝ θα το βαρεθείς με τίποτα, αφου μπορείς να τελειώσεις το κάθε επίπεδο με χίλιους δυό τρόπους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα